# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
PASİFAGRESİF’e konuk yazı yollamak isteyenler için bilgilendirme
01.08.2013

Birkaç önemli husus.

Son 2 aydır siteye yaptığınız desteğin muazzam boyutlarda artmasından ne denli mutlu olduğumuzu biliyorsunuz. Sadece son 1 aydaki 30 yazıdan 21 tanesinin sizlerden geldiğini söylersek, sanırım durumun boyutunu en iyi şekilde ifade etmiş oluruz. Bildiğiniz gibi biz de bir okurumuza IRON MAIDEN konser bileti hediye ederek sizlere teşekkürlerimizi sunmaya çalıştık.

Bu noktada, siteye yazı göndermek isteyen arkadaşlara kısa bir bilgilendirmemiz olacak.

Bildiğiniz gibi PASİFAGRESİF, şirketlerden gelen promo albümler hariç, albüm kritiklerini resmi olarak piyasaya çıktıkları tarihten önce yayınlamayan bir site. Elbet hepimiz albüm indiriyor, piyasaya çıkmadan önce dinliyoruz. Bu herkesin malûmu. Ancak bunu bas bas bağırır şekilde yapmamak adına albüm kritiklerini piyasaya çıkışlarından önce siteye koymuyoruz.

Pek çok önemli albümün piyasaya çıkacağı bu dönemde de, yazmak istediğiniz albümlerin piyasaya çıktıkları tarihlerden önce siteye konmayacaklarını hatırlatmak isteriz. 1,5 ay sonra piyasada olacak, ancak şimdiden internete düşmüş bir albümü yazıp bize yollarsanız, o yazının 1,5 ay boyunca bekleyeceğini unutmayın (örnek). Bunun dışında, site yazarları tarafından zaten yazılacağını tahmin ettiğiniz büyük, önemli albümleri yazmadan önce de bizimle irtibata geçip bizi haberdar ederseniz seviniriz. Bu şekilde aynı albümü aynı anda hem biz, hem siz yazmamış olursunuz ve böylece de siteye daha farklı ve daha çok albüm kritiği kazandırırız, hep birlikte çok mutlu oluruz.

Bu yüzden, özellikle önemli, çok kişi tarafından beklenen albümleri yazmadan önce bizi haberdar ederseniz memnun oluruz, zira biz büyük ihtimalle o albümleri zaten yazmayı planlıyoruzdur. Böyle bir durum olduğunda saracoglu.ahmet@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Uygun olursa hem bir site yazarı, hem de bir konuk olarak ortak yazılar da yazabiliriz elbette.

Durmak bilmez desteğiniz ve ilginiz için tekrardan çok teşekkür ederiz. PASİFAGRESİF çok net şekilde sizlerle birlikte ayakta duruyor, büyüyor ve yıl sonuna/2014 başına doğru gerçekleştirmeyi planladığımız büyük yenilenmesi sırasında ve sonrasında da siteyi hep birlikte daha da büyütecek, güçlendireceğiz.

Bugüne dek gösterdiğiniz desteğinizin ve ilginizin ışığında, bunun olacağından hiç şüphemiz yok.

Sağ olun arkadaşlar.

  Yorum alanı

“PASİFAGRESİF’e konuk yazı yollamak isteyenler için bilgilendirme” yazısına 3 yorum var

  1. patognomonic says:

    ” artik MicrosoftWord’ün 2007 versiyonuyla yazi gondermeyin” diyeceksiniz diye cok korktum.
    +
    Gorguts, ulcerate, carcass, watain simdiden ortaligin amina koydu bile

  2. Bir an “abi yardım istediğimizde o kadar çok yazı yolladınız ki önümüzdeki en az 2 ay yazı yollamasanız da olur” minvalinde bir açıklama bekledim ben de.

    Bir de pasifagresif dev şirket binası ahahasdhvhgsvdchg

  3. sefagn says:

    ben en çok 2014 te siteyi yeniliycez bölümünden tırstım abi gözünüzü seveyim yeniliycez diye bozmayın siteyi böyle hem çok basit hemde çok güzel lan

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.