# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
GOD FORBID dağıldı
20.08.2013

Ne yazık ki.

New jerseyli thrash/death grubu GOD FORBID, gitar/vokalleri Doc Coyle’un gruptan ayrılması ve bunun üzerine gelişen olaylar üzerine dağıldıklarını açıkladı.

Grubun gitaristi Matt Wicklund, “Çoğunuzun duyduğu üzere, GOD FORBID dağıldı. Hepimizin için mutsuz zamanlar fakat bu yeni başlangıçlar anlamına da gelebilir. Geçtiğimiz 4 yıl benim için inanılmaz bir serüven oldu ve bu tecrübeleri yaşamamı sağlayan insanlara sonsuza kadar minnettar kalacağım. Bu tecrübe beni bir sanatçı ve insan olarak anlatamayacağım seviyede geliştirdi” dedi.

Grup, son albümleri “Equilibriumu geçtiğimiz yılın mart ayında Victory Records etiketi ile çıkartmıştı.

  Yorum alanı

“GOD FORBID dağıldı” yazısına 3 yorum var

  1. patognomonic says:

    ıkın ıkın bi hal oldular ama ,bi türlü çıkaramadılar içlerindeki cevheri

  2. ismail vilehand says:

    ben bu grubu hiç sevmiyorum ama bir yanda da üzülüyorum adamlara. acı ama gerçek; uzun yıllar müzik yaptılar, epey çabaladılar ama çerezlik grup olmaktan öteye gidemediler. kimsenin en sevdiği gruplardan biri değiller, icra ettiklere türe orta ayar şarkılar ve albümler çıkartmaktan öteye gidemediler. keşke daha iyilerini yapsalardı ve bende bu yorumu yazmasaydım ama gerçekler bunlar.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, evet, bi kritiklerinde de demiştim, doğuştan ön grup olmaya mahkum bi grup God Forbid. Adları hiçbir turnede en üstte yazamazdı, yazmadı da. Ortalamaydılar her açıdan. Ama Equilibrium’da harbi güzel şarkılar var, onu da diyeyim. Aynı şekilde Gone Forever’da da.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.