# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
PHILIP ANSELMO & THE ILLEGALS yeni albümünü dinleyenlere sundu
15.07.2013

Walk Through Exits Only.

PHIL ANSELMO, 16 Temmuz’da piyasaya sürdüğü ve “bugüne kadar yaptığım en ekstrem şey” olarak nitelediği albümü “Walk Through Exits Only“yi şuradan dinleyenlere sundu.

Daha önce “Bedridden”ın klibi yayımlanmıştı.

ANSELMO, 2010 yazında verdiği bir röportajda solo albümünün nasıl olacağına dair bir soruya şöyle cevap vermişti:

“Yırtıcı bir albüm olacak. Bugüne kadar sayısız yan projem oldu ve hepsi de birbirinden farklı müzikal tarzlardaydı. Solo albümümde geleneksel şeyleri tekrardan ortaya koymak istemiyorum. Çok agresif bir şey olacak. Daha yeni başladım sayılır ancak bitmeye yakın on adet şarkı var. Ne zaman duyulabileceğine dair bir şey söyleyemem ve insanların çıkacak şeyi nasıl değerlendireceğini bilemem. Ama şu bir gerçek ki ben heavy metali iyi biliyorum. Heavy metalin şu anki konumunu biliyorum. Heavy metali elime alıp bir kil gibi oynayarak ona istediğim şekli vereceğim. Bugüne dek şekillendirildiğinden daha farklı bir heavy metal yaratacağım. Şu anda bu amaç için kafa yoruyorum.”

  Yorum alanı

“PHILIP ANSELMO & THE ILLEGALS yeni albümünü dinleyenlere sundu” yazısına 20 yorum var

  1. Guinan says:

    Umarım bu cümleleri kafan güzelken söylememişsindir

  2. enver yılmaz says:

    anselmo dediyse yapar.

  3. kil gibi oyna onla fil

  4. Exorsexist says:

    kerry king ve dave’den sonraki en büyük metal trollü.

  5. nefistotalis says:

    dimebag olsaydı da birlikte yapsalardı şu albümü

  6. ben says:

    heavy metali elime alacağım.

    bloodshower

    @ben, http://media.tumblr.com/tumblr_lwsazawXa51qht847.png

    niye bu kadar güldüm bilmiyorum ama şöyle güldüm kıs kıs

    Mr Shred

    @ben, Masaya vur.

  7. ihsan says:

    albümde lead gitarları kim çalacak çok merak ediyorum doğrusu. umarım işi yıldızlar karmasına çevirmez.
    açıkçası bu kadar iddialı bir albümde kendisinin de gitar çalmasını istemiyorum. şöyle bir mark morton, eric peterson olmadı ucundan zakk wylde iyi giderdi.

    ismail vilehand

    @ihsan, müdür neden öyle diyorsun ki? Anselmo’nun gitarcılığı da çok sağlam bence. yani tamam adam virtüöz tarzı yardırmıyor ama Necrophagia ve Arson Anthem gibi gruplarda türün gerektirdiklerini gayet yerine getirmiş bir gitarist(bak gitarist dedim) kendisi. adam gerektiği kadar çalıyor yani. misal Zakk Wylde denen adamın da köpeğiyim. onun çalıp Anselmo’nun da söylediği albümün köpeklerden öte köpeği olurum. hatta dinlemeden yılın en iyi albümlerinden derim o derece fanboyum ama gerek kalmaz diye düşünüyorum. Anselmo bu işten alnının akı ile çıkar ve bende bu adamın ölümüne fanıyım diye gerinirim. kısacası bir sakatlık çıkmaz yani. Anselmo bu. boru değil.

    Korhan Tok

    @ihsan, Yıldızlar karması olmasın diyip istediğin gitaristlerin bunlar olması beni benden aldı.

    ihsan

    @Korhan Tok, “ama şu bir gerçek ki ben heavy metali iyi biliyorum. Heavy metalin şu anki konumunu biliyorum.” demiş. Çok iddialı bir beyan ama hiç kimse kalkıp da söz söyleyemiyor. Neden? Çünkü, gerçek. Adam bu gerçekliği nasıl yarattı? Unique vokalleriyle. Bundan 20 yıl sonra Anselmo denildiğinde akla önce Pantera, sonra da vokalleri ve hayat tarzı gelecektir. Gitar çalış tekniği yahut becerisi hakkında ahım şahım bilgim yok ancak, sesinin gitar tellerine basan parmaklarından daha iyi olduğuna eminim :) eğer en ekstrem, büyük ve avangard işi yapacaksa gitarlar konusunda işinin ehli birinden yardım almasını isterdim.

    @Korhan tok, yıldızlar karması lafı ile slash’in ilk solo albümünde yaptığı her şarkıya ayrı vokalist absürdlüğünden bahsetmiştim. sonuçta phil bu alemde bayağı tanınan birisi. kimi çağırsa, olumlu yanıt alır. ama albümde çalacak çekirdek kadronun phil’in albüm promosyonu için konuştuğu şeyleri de tamamlamasını da isterim.

  8. Kylesa says:

    ona patronun kim olduğunu göster

  9. Jack White says:

    Dertleri ne bunların aq yaa..Bi tadında bırakmayı öğrenemediler.Eyv. bir zamanlar king idiniz ama artık geçti nedir bu ortamlarda olayım telaşı.Açık söylüyorum, eskiden yaptığı albümler olmasa hiç tahammül edilecek gibi değil bu adam ve albüm çıksın kimsenin s.kinde olmayacak.

  10. Mr Shred says:

    Kurt da kocayacak tabii bir yerde.

    O kadar extreme olmasına gerek yok yahu albümün, seveni zaten alır dinler.

    Ama git 30 yıldır bu işle uğraşan, 45 yaşına kadar 50 grupta çalıp söyleyen adamın Pantera albümlerini baştan sona dinle, NOLA dinle, sonra gel adamın yaşı geçmiş haline burun kıvır.

    Hepimiz metalciyiz sonuçta, kardeşlik bu günler için.

  11. Deniz says:

    Hiç böyle bir şey beklemiyordum doğrusu. İyi mi kötü mü karar vermedim ama beğenirsem çok dinleyeceğim kesin.

  12. Dnz says:

    Ya arkadaşlar bir şey çok garibime gidiyor. Anselmo’nun yüzüne oldu son 5 yılda. Adam çökmüş gibi de değil; botoks yaptırmış yada Cushing sendromu olmuş gibi tövbe estağfurullah bir şey oldu ya. Aynı zamanda sesine de, acayip taktım adam gözümüzün önünce erimiyor da transforme oluyor. Nedenini ufak da olsa bilen var mı acaba? Yaşlanma, kilo alma da olabilir ama bu tam öyle değil.

  13. sacrifist says:

    Metali eline almış gibi değilde eline vermişler gibi geldi:)

  14. GiantZillerIndo says:

    tövbeler olsun adam gezi parkı için direniş şarkısı yapmış resmen. arkadaşlar oyuna gelmeyin! usurper bastard’s rant nedir ya ahahahadjklfşsdkfj. #TOMAGİBİTOMA #PHILGİBİFİL

  15. ismail vilehand says:

    albüme ilk bir kaç dinlemede ısınamamıştım, dün gece rüyama Anselmo girdi sabah uyanınca albümü bir daha dinledim artık baya seviyorum. işte Anselmo böyle bir adam.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.