# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MEGADETH’ten klip
04.07.2013

Super Collider.

MEGADETH,  “Super Collider”la aynı adlı şarkısına çektiği klibi sundu. Şu ana kadar klibin yayınlandığı sitelerdeki yorumlarda olumlu bir yoruma rastlanmadı.

Bu da albümden “Kingmaker” isimli parça.

Bu da kapak:

Dave Mustaine, DISTURBED ve DEVICE gruplarının vokalisti David Draiman, yeni MEGADETH albümündeki “Forget to Remember” ve “Dance In The Rain” isimli parçalara “vokal konusunda yardımcı olmak üzere” konuk olduğunu açıklamıştı. David Draiman ise konuyla ilgili olarak “Efsane insan Dave Mustaine ile, yeni MEGADETH albümündeki bir kaç şarkıda beraber çalışmaktan dolayı onur ve ayrıcalık duyuyorum” demişti. Bugünse Draiman’ın “Dance in the Rain” adlı şarkıda konuk vokalist olarak da yer aldığı açıklandı.

Devam eden albüm çalışmalarını gösteren videolar paylaşmaya da devam ediyorlar.

Dave Mustaine, devam eden albüm çalışmaları sırasında 5 numaralı şarkıyı kaydederken Shawn Drover’ın performansından inanılmaz etkilendiğini, Drover’ı daha önce hiç bu kadar iyi çalarken görmediğini, şoka uğradığını söyledi. Bizleri de merak içerisinde bıraktı.

Mustaine, Twitter hesabı üzerinden yeni albümü için üç adet şarkının neredeyse tamamlandığını söylemişti.

Ayrıca Mustaine vokal kayıtları sırasında çektiği bir fotoğrafı paylaştı ve “Bugün vokal kaydediyorum! Biraz ilham! İsa ve Clint Eastwood!” buyurdu.

Dave Mustaine, geçtiğimiz günlerde MEGADETH’in yeni albümündeki parçalardan birinden kısa bir bölümü çalmış ve paylaşmıştı. Şuradan ulaşabiliyorsunuz. Ya da direkt şuraya tıklayıp indirebiliyorsunuz.

Yine Mustaine, Twitter’dan yaptığı açıklamda, yeni MEGADETH albümünde yapımcı koltuğunda DISTURBED, SEVENDUST, MACHINE HEAD ve STAIND’le çalışmışlığı olan Johnny K’in oturacağını açıklamıştı.

  Yorum alanı

“MEGADETH’ten klip” yazısına 211 yorum var

  1. hf says:

    yardır yardır bir parça yerine böyle bir parçayı ortama salmaları ilginç olmuş. yanlış anlaşılmasın şarkıyı beğendim.

  2. OMustafar says:

    Şarkı fena değil, bana Youthanasia-Cryptic Writings zamanlarını hatırlatır gibi oldu. Umutlanmaktayım.

  3. Berk says:

    Bana da Cryptic Writings zamanlarını hatırlattı.Dinledikçe güzelleştiğini düşünmeye devam ediyorum.

    bloodshot

    @Berk, +1

  4. Baybora says:

    İlk dinleyişte hiç beğenmedim,zamanla alışmayı umuyorum. Ama diğer şarkılar da böyleyse olası ikinci bir Risk faciasından korkuyorum.

  5. gazap says:

    Risk albümünün bir facia olduğunu düşümüyorum ama Dave Mustaine o albümdeki herşeyi baştan tekra etmeyi düşünüyorsa facia olur tabi.Çünkü ne Dave Mustaine’nin sesi aynı seviyede,ne de kadro aynı…Şarkıyı daha bitmiş ve rötüşlanmış olduğunda daha iyi olcaktır bence.Basları oldukça güzeldi,ortalarından itibaren giren ritimleri de sevdim.
    Sonucta Bana metali sevdiren grup olduğu için sonsuz kredisi var hehe.

  6. Berk says:

    Albümün tamamının Risk gibi olacağını sanmıyorum zira stüdyo videolarında gayet güzel riffler vardı ve Dont Turn Your Back isimli şarkıdan yayımlanan tadımlık da hiç Risk albümüne yaraşır bir tadımlık değildi takdir edersiniz ki.

  7. RoadRusherRR says:

    şarkının değişik bi havası var ben 8. stüdyo videosundaki şarkıyı merak ediyorum

  8. MARDUK says:

    Şarkı güzel ama, fazla ”Megadeth” bir şarkı değil.

  9. Baybora says:

    Bu arada şarkıyı Bon Jovi’nin Keep The Faith’ine benzetmiş bazıları:

    http://www.youtube.com/watch?v=eZQyVUTcpM4

    Evet,baya benziyor bence de.

  10. Rotten Angel says:

    Supercollider kapağının orijinal hali:

    http://n1304.hizliresim.com/18/r/mc2tz.jpg

  11. Oğuz Fırat says:

    hiç bir zamandan megadeth veya metallicadan thrash tadı alamadım.slayer,testament,exodus,kreator,sodom,overkill,tankard,destruction,crisix vs yapar bence thrashi.bakıyim bu albümde o thrash tanıdı alabilecek miyim diyorum megadethten ki yine olmayacak gibi gözüküyor.

    Yunus Emre

    @Oğuz Fırat, Rust in Peace’den de alamadıysan bi pırablım var bro

    Kürşat

    @Yunus Emre, +1

  12. God of Thunder says:

    yeni şarkı şunun aynısı:

    http://www.youtube.com/watch?v=00727BfRRTo

  13. Baybora says:

    Ha şöyle be. Öyle aşırı beğenmedim şarkıyı ama en azından adam gibi Megadeth şarkısı olmuş,o önceki neydi öyle ya.

    Intro sağlam bu arada.

  14. Melkor says:

    Dave inzivaya çekilse artık

  15. Jester says:

    Önceki şarkıdan iyi, Endgame’i andıran vasat bir şarkı.

  16. Berk says:

    Çok mükemmel bir şarkı değil ama açıkçası ben beğendim.Zaten konu Megadeth olunca ne yapsalar beğeniyorum.Her ne kadar bu sevmediğim bir huyum da olsa.Tamam çok güzel bir şarkı olmayabilir ama her zaman karşı olduğum şeylerden biri çok yapıldı bu şarkıya.Children of the Grave’in aynısı,almış,çalmış bilmemne.Bazı yerler benzeyebilir,riffler aynı olabilir şarkı tamamen farklı bir şarkı.Eğer siz Children of the Grave ve Kingmaker’ı ard arda dinlediğiniz de ikisi de sizde aynı hissiyatı,duyguyu uyandırıyorsa sizde bir sorun var demektir çünkü bazı yerleri aynı bile olsa şarkı tamamen farklı.Çalıntıdır böyledir şöyledir demek bana çok anlamsız geliyor.Beğenmeyebilirsiniz ama işte o şarkının aynısı olmuş,almış,ceplemiş falan demek çok saçma ve emeğe saygısızlık bence.

  17. egoist says:

    eskı thrash gruplardan ben megadeth kadar calıskan üretken ve her sarkıda farklı tatlar veren grup cok az oda 2 yılda bır album yapıyor ıstıkrarından hiç ödün vermıyor ben dave ın müzisyenliğine hayranım adam tek basına grubun her seyını kendı ustlenıyor bence elestırıcegımıze degerını bılelım ve yanlarında olalım bır ınsanın ıcınde metal askı hiç sönmeden kendı tarzından ödün vermeden yoluna devam edıyorsa daha ne ısterım nıce yıllara jeff ın yerine dave mustaine ölseydi çok üzülürdüm allah uzun ömür versın albumude merakla beklıyorum

  18. atoutlemonde says:

    thrash den oldukça uzak ama kötü olduğu anlamına gelmiyor. ilk şarkıda da olduğu gibi ciddi bir hard rock etkileşimi var.

  19. God of Thunder says:

    İlk yayınlanan title track daha güzeldi. Bu şarkı daha thrash olmuş sevmedim. Ben Megadeth’i hard rock ve heavy metal olarak seviyorum. 90′s megadeth albümlerinden herhangi birini, ilk 3 albümün veya son 5 albümün bir tanesine değişmem

  20. Kürşat says:

    Ben beğendim albümü ya her sene aynı şeyi yapıyo sıkılıyoruz amk diyodum . Bu seneki albüm gayet iyi ya farklı bi şeyler denemişler kötü de olmamış . İyi ya :D

  21. wılwıl says:

    albüm ortamlara düştü

  22. Baybora says:

    Ortamlarda yerini almış da hiç mi heves,hiç mi heyecan olmaz arkadaş. Neyse,umarım güzel bir şeyler çıkar.

  23. RoadRusherRR says:

    Off the edge forget to remember cold sweat güzel olmuş

  24. serdar91 says:

    albüm hakkındaki yorumum: olmasa da olur!

  25. Kaan T says:

    Ben albümü gayet beğendim. Thirteen zırvalığından çok daha iyi. Karşımızda daha farklı bir Megadeth var. Zaman geçtikçe daha da güzel olacağından eminim.

    Kürşat

    @Kaan T, Aynen ben de öyle düşünüyorum . Yav bu adam her sene aynı şeyi yapıyo diye kızılıyodu aha amk adam farklı bi şey yaptı ona da burun kıvımak haksızlık olur ki albüm burun kıvırılacak bi albüm değil. Ben hepsini sıkılmadan dinledim şarkıların bu bile yeter bana :D

  26. Can Yakay Darbaz says:

    Klip Back To The Future, High School Musical karışımı bişey olmuş. Bu sitede de olumlu bi yoruma rastlamayacak gibi.

  27. Bence her şeyiyle utanç verici.

  28. Jester says:

    Megadeth bundan daha aşağı düşemez bence, çok zorlaması lazım.

  29. saw you drown says:

    Dave’in tipi kaymış acıdım lan adama.

  30. Ufuk Sönmez says:

    şu amerikalılar’ın birbirine amerikan futbolu topu atıp tutmalarındaki eğlenceyi de bi türlü anlayamadım abi ya, nedir abi o ona atıyo, o diğerine atıyo. bizim gidip kahvede okey oynamamız daha mantıklı lan.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ufuk Sönmez, Vancouver’da okurken şu parka gitmiştim ilk kez.

    http://bit.ly/1b9yXI3

    Resmen gözümden yaş gelmişti BURADA NASIL TOP OYNANIR LAAAAAAAN!!!! diye. Ve tabii ki futbol oynayan 1 kişi bile yoktu. Birkaç kişi uzaktan birbirine Amerikan futbolu topu atıyordu o kadar. Birilerini bulup maç yapmalıyız diye kendimi yiyordum ama sınıfta top oynayan 2-3 Avrupalı çocuk vardı, aramızda tek pas falan yapmakla yetindik birkaç ay.

    Sonra ikinci dönem okula 6 tane Brezilyalı çocuk geldi ve o andan itibaren hiçbir şey eskisi gibi olmadı.

    Ufuk Sönmez

    @Ahmet Saraçoğlu, harbi ne oynanırmış orda da ama ya. ya abi bu arada pasifagresif olarak bi halı saha maçı felan yapsak, ne biliyim caddebostan’da basket felan oynasak çok süper olurdu, di mi güntekin.

  31. atoutlemonde says:

    Komik olmuş yahu, megadeth son zamanlarda bu tarz değişik kliplere yönelmişti zaten, public enemy no 1 in de enteresan bir klibi vardı. Bu arada okulun isminin de elysian fields olması dikkatimden kaçmadı.

  32. aliihsan balı says:

    Dave, Sabri Bey olmuş.. Öyle huysuz bir baba..

  33. Berk says:

    Albümü ilk dinlediğimde çok beğenmemiştim fakat dinledikçe daha çok beğendimi söyleyebilirim.Yine tabi 5 puan vermiştim albüme ama dinledikçe 6 verdim çok da yükseklere uçmadı tabii ki ama yine de şu an Thirteen’den falan daha iyi olduğunu düşünüyorum fakat…. bu klip nedir abi ya. :D Ne alaka yani iki gencin birbirine kavuşması falan bir türlü anlayamadım.Klipte hoş ayrıntılar var mesela okulun adının Elysian Fields olması,Dave’in arabadan inişi(her ne kadar sonradan zorba bir babaya dönüşse de.) gibi ama ben klibin ne alaka olduğunu,neden böyle bir şey yapıldığını anlamadım.Ayrıca albümde klip çekilebilecek başka şarkılar var.

    Ayrıca sanıyorum Burn! şarkısına da bir lyric video hazırlamışlar.Ya gidip albümdeki en dandik sözlere sahip şarkıya lyric video mu hazırlanır?Gerek şu klip gerekse yayınlanırsa Burn!’ün şarkı sözü videosu albümün değerini düşürüyor bence.

  34. funubu says:

    Şahsen bu tip klipleri eski fabrikalardaki performans sergilenen tiplerden daha iyi buluyorum. Ha canlı performans olabilir olmalı da böyle sığ değil tabi. Hatta araya görüntüler olur hem ucuz hem etkili. nevermore born,holy wars vs gibi.. Bi de grup elemanlarını boyle değişik hallerde görmek de keyifli. Geçenlerde yine birisi tamirci tornacı falan olmuştu, ellefson maymunla yatmıştı falan. Burda da hademeliğin shawn drovera davulculukdan daha çok yakıştığını görüyoruz. Benim anlamadığım dave kızı niye arka koltuğa oturtmak yerine koyun gibi bagaja atıyor. Yakıştıramadım.

  35. Nightwing says:

    İzlediğim en anlamsız metal klipleri sıralamasında zirveye oynar.

  36. Heimdall. says:

    Çok amatörce olmuş yahu. Daha girişteki Megadeth ile Super Collider’in yazı şekli bile utanç verici.

  37. Mert says:

    Abi yorumları okuyunca o kadar kötü bir şey bekledim ki şu sikindirik videoyu sevdim neredeyse asdsfs.
    Yalnız klipte Masteynin halleri aynı kart John Travolta değil mi yahu, surat ifadesi yürüyüş falan. Çok benzettim ben.

  38. rakır says:

    w.t.f. ulan?

  39. OMustafar says:

    Megadeth bana bi WTF halleri yaşatmakta ısrarcı sanırım. Şaşırıyor, bir yandan da korkuyorum gelecek için.

    Bu adam dört yıl önce Endgame’i yapmıştı, di mi? Nasıl böyle kafası karışık şeyler yapabiliyor ve benim de kafamı karıştırıyor anlayamıyorum. Her yanım soru işareti oldu.

  40. ismail vilehand says:

    şu sitede bir Megadeth birde Burzum ile ilgili fikirlerimi hiç yazmadım ve asla yazmayacağım. yazarsam savaş çıkar muhtemelen.

    saw you drown

    @ismail vilehand, Yaz yaz. Birşey olmaz. Merak ettim:)

  41. blckrthm says:

    megadeth in amacı ne şimdi, anlayan varsa beri gelsin. nasıl rezil bir klip ve şarkıdır…

  42. serdar91 says:

    bu klip için yapacağım yorum; eskiden thrash metal yapmış bir grubun kıytırık popçuların kliplerine benzer bir klip çekecek seviyeye inmesi…!!!

  43. ertan says:

    dave kendını bu ara bozmus son albumde thırteen gıbı vurucu degıl hayal kırıklıgına ugradım bıraz

  44. Kemal says:

    Ya ben klibin amacini anlayamadim. Hani komik bir hikaye desen degil, azmin zaferi temali bir hikaye de denemez. Sozler sanki arkadaslikla ilgili ama klipte bu tema cok zayif islenmis. Yani Megadeth elemanlarinin cameo lari disinda hic bir ilginc tarafi yok klibin (ki onlar da kor goze parmak seklinde yapilmasa daha guzel olabilirdi). Ne amacla ne akla hizmet cekilmis anlayamadim gercekten.

    Bu arada albumu daha dinlemedim ama ben ciktiginda bu kadar negatif yorum almis bir Megadeth albumu daha hatirlamiyorum, o yuzden baya sevkim kirildi. UA ve 13 albumlerini bile sevenler olmustu, bu album nerdeyse sozbirligi ile kotuleniyor :D

  45. gazap says:

    Albümün genelindeki özensiz hava klibe de yansımış tabi.Ancak rolleri iyi oturtmuşlar:)

    Rust in Peace’den tat alamayan adam da bi kulak burun boğazcıya görünmelidir ciddi ciddi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.