# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
IN FLAMES’te kısa süreli gitarist değişikliği
01.07.2013

Patrik.

IN FLAMES, bu yaz vereceği bazı konserlerde, Niklas Engelin’in yerine THE HAUNTED ve WITCHERY’den tanıdığımız Patrik Jensen’in yer alacağını açıkladı.

  Yorum alanı

“IN FLAMES’te kısa süreli gitarist değişikliği” yazısına 4 yorum var

  1. Narcosynthesis says:

    alakasız alakasız gireceğim şimdi konuya.biri in flames’in neden yıllardır eski şarkılarını çalmadığını, çalsada soloların ve bazı melodilerin neden çalınmadığını açıklasa ya.gitarist değişikliği diyince aklıma geldi işte.björn gelottenin december flower solosunu çalamaması gibi bir durum söz konusu olamaz herhalde

    Melkor

    @Narcosynthesis,

    Uzun zaman önce american popüler kültürünün himayesi altına girdiler. Konserlerinde bir tane bile 2000 yılı öncesine ait şarkı yok(oftw sayılmıyor zaten) resmen geçmişlerini inkar ediyolar amk. o güzel geçmişi lan!

    Swedish

    @Narcosynthesis, o soloyu kendisi yazmadı ki kendisi çalabilsin.Konserde solo atabilmek oldukça usta müzisyen işidir.Çok farklı bişey söyliyim At the gates gitaristi Bjorler bile çoğu soloyu konserde doğru düzgün çalamıyor.Bu iş tamamen pratik ve yetenek işi.Usta gitarist konser performansı ile belli oluyor bknz Dark tranquillity

  2. hiç says:

    Tranquillity ve Amorphis ikilisinin kalitesini, disiplinini ve olgunluğunu çoğu grupta göremiyorum.In Flames’dik,out of the Flames olduk.Sönen küllerinden doğarlar mı?Doğabilen grup pek görmedik.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.