# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
LANA DEL REY’den yeni klip
10.05.2013

Genç ve güzel.

Geçen sene piyasaya sürdüğü “Born to Die” isimli albümüyle ismini geniş kitlelere duyuran indie pop insanı LANA DEL REY, yakında vizyona girecek “The Great Gatsby” isimli film için hazırladığı ”Young & Beautiful” isimli yeni şarkısına çektiği klibini paylaştı. Şarkının klipsiz haliyle beraber aşağıda.

Filmden de bir adet fragman:

  Yorum alanı

“LANA DEL REY’den yeni klip” yazısına 40 yorum var

  1. çaksu says:

    Açılımlar açılımlar. :) Güzeldi o albüm hakkaten. Mp3ümde yeterince mellotron olmadığında açığı kapatabiliyordu puslu havasıyla.

  2. Yılmaz KANCA says:

    allah sahibine bağışlasın. çok güzel bir kadın. kütür kütür.

  3. owlboss says:

    haha süper hareket! Lana Del Rey haberleri paylaşılmaya devam etsin :)

    owlboss

    @owlboss, Lana ve sevgilisi geçtiğimiz günlerde Summer Wine’ı coverlamış. http://www.youtube.com/watch?v=1OEron4rXfk (Bir metal grubuna bu kadar çok yorum yapmadım lan.)

    Onur Sancu

    @owlboss, “Lana ve sevgilisi”nden sonrasını okumadım :(

  4. abi şarkı ÇOK güzel. Filmin trailer’ı da efsaneydi, böyle kritik bi yerde girerse kafayı yerim herhalde izlerken.

  5. DrAQA says:

    “Darwin’i bitiren kadın” “Evrim teorisini tek bir pozla çürüttü” gibi asparagas haberler yapasım geliyor bu kadının fotoğraflarına bakarken.

    Şarkı çok güzel, biraz tekdüze geldi ilk dinleyişimde ama beğendim.

  6. Jester says:

    Haberi facebook sayfasında gördüm, PA’da Lana Del Rey görmeme mi şaşırayım, yeni şarkının tamamının düşmesine mi sevineyim bir 15 saniyelik duygu karmaşası yaşadım ahah. Şarkı da manyak güzel olmuş, Born to Die gibi köpeği oldum. Hatta Born to Die’a kritik yazılsın.

    Ertuğrul Bircan Çopur

    @Jester, Abi ben yazacaktim da “abartmayin amk” gibi bir tepki almaktan korktugum icin vaz gectiydim acikcasi. Yazayim mi lan, he deyin yazayim sdf.

    Batuhan Bekmen

    @Ertuğrul Bircan Çopur, Olm HE tabii.

    Ertuğrul Bircan Çopur

    @Batuhan Bekmen, Onay yuksek yerden geldi sdf. Tamam abi kafami kasimaya vakit buldugum anda yazacagim.

    owlboss

    @Batuhan Bekmen, +1

    Mert

    @Ertuğrul Bircan Çopur, abi yaz tabi ya. BURASI METALCİ SİTESİ kafasına inat yazmak lazım. Bakış açısını genişletmek lazım.

    Şaka bir yana bence bu site “metalci sitesi”, hatta “genel olarak rokcçıların sitesi”nden çok benzer müzik zevki olan insanların kaynaştığı yer olarak görülmeli. Yani genelde bir metal sevgisi olsa da insanlar başka şeyler de seviyor ve burası bunu paylaşmanın en güzel yeri. Burada Born to Die zikredilmeseydi ben hala “abi lana del rey neymiş yeaaaa” kafasındaydım, ama burada gördüm ve gayet sevdiğim bir albüm oldu. Müzik zevkine güvendiğim insanlar metal dışında bir tarzda da beni yanıltmamış oldu.

    Teşekkürler Pasifagresif yine hayat kurtardın.

  7. Baybora says:

    Lana Del Rey haberi paylaşmak için kaç pa…yok lan sıktı.

  8. Itachi says:

    abi şu fotoğrafı kaldırır mısınız lütfen :D

  9. sefagn says:

    habere ilk tıkladığımda ne alaka bizle lan diyordum ta ki son fotoyu görene kadar teşekkürler pasifagresif :)

  10. Son of Moonshine says:

    bu karı güzel felan değil lan. hatta çirkin. bence sırf medyatik bide klibinde atraksiyon olduğundan bir yerleriniz oynuyor o kadar.o şarkıyla bende havuza girsem benide seversiniz.

    Onur Sancu

    @Son of Moonshine, şüphelerim var.

    Beleg

    @Son of Moonshine, son cümle el ayak titretti. Olay şarkı ve havuzdan ibaret olmamalı bence.

    owlboss

    @Son of Moonshine, Biz onu görmeden sevdik! (Abarttım ama olsun, yerinde laf.)

    dysplasia

    @Son of Moonshine, kadın, bir estetik ameliyat mahsulü. öncesi sonrası diye görmüştüm resmini ama şimdi kaynak veremeyeceğim, dediklerim de havada kalacak. ve evet, ‘öncesi’ nasıl diye sorarsanız ‘abi güzellik kişiden kişiye değişir ve asıl güzellik insanın içindedir’ derim. o derece.

    ihsanoird

    @dysplasia, Estetik güzeli olması şu an -bence- güzel olmasını değiştirmiyor. Sonuçta taşıdığımız bir maske. Kötü olan maskeyi iyi olanla değiştirmiş.

  11. ismail vilehand says:

    Adele ile birlikte günümüz müziğinin en büyük virüsü. güzel de değil cidden. baya ablak suratlı. müziği bırakıp gangbang ve double penetration kategorisindeki pornolarda rol olsa belki kendisine sempati duyabilirim. ama ne bileyim Marduk dinleyen adamında, Skrillex dinleyen adamında, Serdar Ortaç dinleyen adamda bu kadın hakkında “abi çok kaliteli bir ses ya. şahane. gerçek sanat.” falan demesi ağzımı köpürtüyor. kulaklarımı kesip bir daha müzik dinlemeyesim geliyor resmen.

    saw you drown

    @ismail vilehand, Aynen. Bir adele bi lana. Midem kalkıyor ikisinden.

    Lifelover

    @ismail vilehand, Çok güzel dedin valla adamın dibisin

  12. Beleg says:

    Çok deli metalci olduğumdan yadırgadım haberi ama hiç dinlemediğim için yorum yapamıyorum. Seveni sevinmiştir tabi de yukardaki foto bu haberi en çok tıklananlara taşır.

  13. Ediz says:

    Ablanın sesindeki ‘botokstan iki dudağım bir araya gelmiyor’ frekansı bir beni mi rahatsız ediyor :/

  14. owlboss says:

    Arkadaşlar metalcilerin Lana’yı sadece güzelliğinden ötürü mü dinlediğini sanıyorsunuz siz? Adam metalci lan, bir ton bitli adam dinliyor olum!!

  15. patognomonic says:

    Ya bakın % 96 si erkek olan siteye, her karılı kizli haberde boyle fotoğraflar koymayın artık. .Yani herseyi gectim, en basitinden Site içi motivasyonu bozuyor böyle fotolu haberler. Yok hani bizim elemanlar da her kiza niye bu kadar salya akitir onu da anlamam…..Ayrica kız bence o kadar da güzel değil. Haksiz miyim cok sevgili % 4 luk kisim hanfendilerimiz.? Bu arada Emre ben :)

  16. ihsanoird says:

    Sevdim şarkıyı. Bu kadına karşı nötr olan görmedim ben. Ya garip bir şekilde metalci olsa bile çok seven kesim var ya da seven kitleye bok atan nefret edenler var. Uyurken dinlemelik tatlı şarkılar yapıyor. ÖLÜRÜM

  17. Korhan Tok says:

    Bir şarkıda aşkından öldüğünü belirten sözler sarfedip bir sonrakinde ‘Vegas yollarında bir cabrioletteyim, ulan donum da yok yoksa hamile miyim?’ tarzı sözlerle ilerleyen şarkılara sahip olması sinir bozucu olsa da, ay lev Lana Del Rey. Ay lev veri veri Lana Del Rey.

    Mert

    @Korhan Tok, ahahah öylemiymiş. Mal gibi dinliyomuşum şarkıları.

  18. Lifelover says:

    Yok artık…

  19. Bu arada demis miydim lan, yarin konserine gidiyorum bu bagyanin.

    Jester

    @Ertuğrul Bircan Çopur, Off to the Races’taki şımarık kız vokallerini eksiksiz yapabilir mi merak ediyorum, bilgilendirsene. tşk

  20. Burak Ôzmen says:

    Abi lana del rey övüyoruz sen de gelsene

    Lifelover

    @Burak Ôzmen, Kahkaha attım iyiydi bu :D

  21. çaksu says:

    Filmi de yeni görüyorum haha. Yönetmenin başka filmini izlemedim ama Australia’da sıkıntıdan hastanelik olmuştum. Mevzunun her türlü gideri var ama.. Güzel olsun lan.

  22. Mert says:

    2.32′deki hallerini yerler.

  23. çiğdem says:

    tek kelimeyle sıkıcı.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.