# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Steven Wilson’dan PORCUPINE TREE’ye dair açıklamalar
22.04.2013

Beklemeye aldık.

Bu yılın başlarında solo albümü “The Raven That Refused to Sing” i çıkaran, geçtiğimiz yıl STORM CORROSION isimli proje ile ismini işittiğimiz ve başarılı progresif rock topluluğu PORCUPINE TREE’nin asıl adamı Steven Wilson, grup hakkında uzun süredir devam eden sessizliğe ve dağılma söylentilerine dair bir açıklama yaptı. Grup, uzun süredir materyal üretmemeleri, turlamamaları ve Wilson’ın başka şeylerle ilgilenmesi  sebebiyle çoğu hayranın gözünde dağılmış olarak görülüyordu.

Wilson bunları kısmen doğrulayan açıklamasında, şu an solo projesinin ön planda olduğunu ve kendisi vakit bulana kadar PORCUPINE TREE’nin şuanki inaktif konumundan çıkmayacağını belirtmiş. Yani grup dağılmış denilemez ancak yeniden toplanmaları için bir plan da yokmuş. Kendini PORCUPINE TREE’nin asıl yazarı ve yöneticisi konumunda gören Wilson, çok basit bir şekilde hayatında kendi solo projesi ve PORCUPINE TREE’ye beraber yer veremeyeceğini, belki bir 5-10 yıl içerisinde tekrar toplanıp bir şeyler üretebileceklerini dile getirmiş.

Buradan sayın Wilson’a içtenlikle “5-10 yıl nedir sen onu bir açıkla önce?” diyoruz.

  Yorum alanı

“Steven Wilson’dan PORCUPINE TREE’ye dair açıklamalar” yazısına 5 yorum var

  1. Ubeydullah İndiroğlu says:

    Hastearsson.

  2. Beleg says:

    C’mon stevie!

  3. nordson says:

    onu bunu bilmem de bu siteye şöyle kapsamlı bir “The Raven That Refused to Sing” kritiği lazım. bak hem Marco Minnemann’da çalmış albümde. hadi!

    Osman

    @nordson, ona çalmak denmemeli :D

    nordson

    @Osman, “üzerine eklemek” denmeli haklısın :P

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.