# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
KORPIKLAANI o kadar da eğlenmediklerini açıkladı
01.04.2013

Hoppidi hoppidi nereye kadar.

Fin folk metal grubu KORPIKLAANI, dışarıya yansıttıkları eğlence dolu grup imajının aslında göründüğü gibi olmadığını açıkladı.

“Bunun faturası var, kredi kartı borcu var, faizi var” şeklinde konuşan grup, bugüne kadar her albümde içkiyle ilgili bir şarkı yazdıklarını ancak içki firmalarının dikkatini bir türlü çekemediklerini söyledi. “Sponsor bulma ümidiyle her türlü içkiye şarkı yazdık ancak sonuç her seferinde hüsran oldu” diye konuşan vokalist Jonne Järvelä, “Akordeon tuşu, hurdy-gurdy teli derken kazandığımız üç kuruş da uçup gidiyor” şeklinde sitem etti.

Konuya “Kalabalığın içinde yalnızız” şeklinde giren gitarist Cane ise, “Sahnede hahaha hihihi, ama siz bir de tur otobüsündeki halimizi görün. 2013 içerisinde 4 albüm çıkarsak bile, kazancımızı 5 kişiye böldüğümüzde arabanın son taksidi çıkışmıyor” şeklinde yakındı.

İçki sektöründen umduğunu bulamayan grubun şansını organik tarım alanında deneyeceği, bu yüzden de Finlandiya Tarlacılık ve Besicilik Bakanlığı’ndan destek arayışında olduğu bildirildi.

  Yorum alanı

“KORPIKLAANI o kadar da eğlenmediklerini açıkladı” yazısına 4 yorum var

  1. Beaver says:

    hahahaha rakıya şarkı yapmazsanız siz böyle olur.Tarlacılık besicilik :D off

  2. OMustafar says:

    Bizde bahar festivallerine gelsinler de rakı falan öğrensinler, belki rakıya şarkı yapıp Türk folk müziğine gönül verirler.

    Beaver

    @OMustafar, rakıya şarkı yapsınlar bekliyorum bende.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.