# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ALTAR OF PLAGUES yeni albümünü halka açtı
23.04.2013

Teethed Glory and Injury.

ALTAR OF PLAGUES, “Teethed Glory and Injury” ismini verdiği, 30 Nisan’da piyasaya sürülecek olan yeni albümünü şuradan dinleyenlere sundu. ”God Alone” isimli parça da garip klibiyle beraber aşağıda.

Albümün kapağı da şöyle:

Yeni albümün kayıt aşamalarını bizlere sunan bir video da burada.

Son albümü “Mammal”ı 2011 yılında çıkaran İrlandalı atmosferik black metal grubu ALTAR OF PLAGUES, üçüncü stüdyo albümünü bitirdiğini açıklamıştı. Ayrıca grup 2012 başlarında YEAR OF NO LIGHT ile birlikte bir split çıkarmıştı.

Grup Facebook üzerinden yaptığı açıklamada “Bu sene bizi destekleyen herkese teşekkürler, özellikle de THE ATLAS MOTH ve MONARCH’a. Üçüncü albümümüz bitti bitecek. Eğer kendimizi tekrar edip aynı şeyleri yapacağımızı umuyorsanız hayal kırıklığına uğrayacaksınız.” dedi.

  Yorum alanı

“ALTAR OF PLAGUES yeni albümünü halka açtı” yazısına 10 yorum var

  1. Baybora says:

    Oha oha,yeni albüm de mi geliyormuş?! Grubu iki hafta önce Mammal albümüyle keşfettim ve hastası oldum,daha diğerlerini yeni dinliyorken bir de yeni albüm haberi almak çok iyi oldu.

  2. Baybora says:

    Kesinlikle beklediğim tarzda değil kapak,pek beğenmedim.

  3. noise says:

    Mammal ayarında bir albüm gelmiyor, anlaşıldı.

  4. ismail vilehand says:

    ben nası kaçırmışım bu grubu ya. ilk defa dinledim şimdi, aşırı sevdim. tam benim son dönemde kovaladığım tarz bi müzik. ama klibi hiç beğenmedim. klibin anlatmaya çalıştığı bişey var mı yoksa “hell yeah! çok sanatsalız!” durumları mı çözemedim tam olarak.

  5. Baybora says:

    Albüm kapağı olsun müzikal etkileşim olarak olsun bayağı değiştiriyorlar galiba kendilerini. Klip hiç olmamış bence,”şurada dursun” diye yapılmış bir klibe benziyor. Ama şarkı kesinlikle şu ana kadar yaptıkları işlerin altında kalsa da yine de güzel.

  6. Minsk says:

    klip şarkıya hiç uygun değil. Albüm kapağını da beğenmedim.

  7. Baybora says:

    Abi albüm süper. Eğer milletin dediği gibi ”piyasa” oldukları hali buysa gidip Grammy’lerde falan çalsınlar.

    Ciddi ciddi önceki işlerinden daha çok beğendim galiba,öve öve bitiremediğim Mammal’dan bile. Albümün en büyük artısı önceki işlerdeki kadar tekrarlanan kısımlar yok ve çok daha iyi melodiler var. Başta hafiften laf attığım God Alone’un bile hastası oldum.

    Klip ve kapağın kötü olduğu düşüncesini hala savunuyorum,ama önemli olan içeriği ve bu içerik beni beklediğimden fazla tatmin etti.

  8. bu arada klibi daha yeni izledim.

    bi eğretilik var bence de, şu interpretive dance (sanırım) olayına ısınamıyorum. ama kapak çok hoşuma gitti. şarkıya alışmam zaman alacak belli, mammal’dan uzak bi sound var.

    albüme girişeyim kısa zamanda.

  9. İlker says:

    Şöyle de bir albüm vardı. Aman diyeyim unutulmasın.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.