# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Nicko McBrain’den Dave Lombardo’ya destek
08.03.2013

Yapmayın etmeyin.

IRON MAIDEN davulcusu Nicko McBrain, Dave Lombardo’nun SLAYER’la olan sıkıntılı durumuna dair yorumda bulunmuş.

“Kendinize şunu sormalısınız: Dave Lombardo bu bilgiye nasıl ulaştı da ortaya böyle bir sorun çıktı, işte bunu bilmek istiyorum. Şimdiye dek bir maliyecisi yoktuysa, o mali evrakları ona kim verdi?

Bu konuda üzgünüm çünkü Dave o grubun çok büyük bir parçası; onun gibi olan kimse yok. Ortalıkta tonla harika davulcu var, ama Dave yaptığı işte ustalık mertebesinde, benim için Dave… Dave Kerry ve diğer çocuklarla birlikte SLAYER’ın ta kendisi! Bence Kerry biraz fazla reaksiyon gösterdi ve şimdi de bu konuda pişmanlık yaşıyor olabilir. Umarım durum böyledir ve en yakın zamanda oturup işleri yoluna koyarlar.”

  Yorum alanı

“Nicko McBrain’den Dave Lombardo’ya destek” yazısına 4 yorum var

  1. nordson says:

    cCC Nicko Reis CCc

  2. Beleg says:

    Nicko dediyse doğrudur. Adam nası babacan ya. Maiden’dan birini de konuşturttunuz lan, helal valla. Harbiden öpüşün barışın bea türkiyeye gelene kadar. Eşek yüküyle para kazandınız zaten. Lombardo’nun davulu olmadan slayer mı olurmuş? Daha önce gördük bak, olmuyo.

  3. powerslave says:

    Kery ile Dave arası ezelden beridir bozuktu ama bu ruh hastası kery’nin halt yemelerinden başka birşey değil. Dave Lombardo herhangibir müzisyen değil, kendini müzik otoritelerine kanıtlamış bir davulcu ve slayer’ın demir başı. Tabiki mali gideri geliri sorgulayacak adam.

  4. Görkem Şahin says:

    Akil adamlar hala mevcut…

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.