# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BLACK COUNTRY COMMUNION’a nokta kondu
24.03.2013

Olacağı buydu.

Glenn Hughes, Joe Bonamassa’nın aşağıdan okunabilecek açıklamalarının ardından, grubun bu isimle devam etmesinin mümkün olmadığını, daha doğrusu Bonamassa’nın grubun bu isimle müzik yapmasına müsade etmeyeceğini, bu nedenle de kalan üç kişi + bulacakları yeni bir gitaristle yollarına başka bir isimle devam edeceklerini açıkladı. Bu ne zaman olur bilemeyiz tabii.

Joe Bonamassa geçtiğimiz hafta, Eylül civarında Glenn Hughes ile yaşadığı ve Hughes’un Bonamassa’nın turneleri yüzünden BLACK COUNTRY COMMUNION’ın yeterince turlayamaması ve potansiyelini yansıtmaması nedeniyle Bonamassa’yı suçladığı tartışmaların ardından, grupla birlikte bir şey yapmak istemediğini açıklamıştı. Bonamassa, “Eğlenemediğim, gerildiğim yerde duramam” demiş ve grupla geçirdiği zamanlardan çok mutlu olduğunu, ancak üç albümün ardından BLACK COUNTRY COMMUNION defterinin kendisi için kapanmaya yakın olduğunu ifade etmişti.

Grup son albümü “Afterglow”u 2012′de çıkarmıştı.

  Yorum alanı

“BLACK COUNTRY COMMUNION’a nokta kondu” yazısına 1 yorum var

  1. ManOmeR says:

    Sırf Glenn Huhges’a hürmeten takip ettiğim bir gruptu, ama güzel bir sound yapabildi diyemem bugüne kadar. Sağlık olsun.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.