# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Eski PANTERA basçısından kitap detayları ve tanıtım videosu
08.03.2013

PANTERA’ya dair her şey.

Eski PANTERA ve DOWN, şimdininse KILL DEVIL HILL basçısı Rex Brown “Official Truth: The Inside Story of PANTERA” adlı bir otobiyaografi çıkarıyor.

Kitapta PANTERA’da yaşanan her şey detaylı şekilde anlatılıyormuş.

  Yorum alanı

“Eski PANTERA basçısından kitap detayları ve tanıtım videosu” yazısına 4 yorum var

  1. Ali G. says:

    o değilde ne özledim sizi ..
    gözlerim doldu lan

  2. Kemal says:

    Feci underrated bir bascidir Rex. Yani en baba metal bascilari listesi yapildiginda pek fazla adi soylenmez, ama ozellikle Dimebag’in sololari arkasina dosedigi baslar cok zevkli yazilmistir. Sanirim Pantera’nin diger 3 uyesi cok fazla on planda oldugu icin, bir de sanirim pena ile calmayi tercih ettigi icin bu adam hakettigi ilgiyi hic gormedi malesef.

    Jester

    @Kemal, Abi aynen öyle ya. Cowboys in Hell ilk aldığım CD’dir, daha önce hep kalitesiz mp3′lerde Metallica dinlerdim. Bass çalınsa bile cızırtılardan, boğultudan anlayamıyorsn ne çaldığını. Gerçek anlamda dibimin düştüğü ilk bass gitar performansı o albümde. Gerçi o albümde bir çok şeye “oha!” demiştim, hala diyorum.

    Kemal

    @Jester, Evet abi katiliyorum, o albumdeki performansi baya hayvandir Rex’in. Bi de Amerikali bi tanidigim var yasca buyuk, adam defalarca live izlemis Pantera’yi 90′larda. Adam o konser anilarini anlattikca gozlerim doluyor :( Hele Cowboys From Hell turnesini 16 yasinda mi ne izlemis, eve dondugunde heyecandan uyuyamamis. Pantera cok buyuk gruptu…

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.