# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
LANTLÔS Neige ile yollarını ayırdı
25.01.2013

Bir mektupla…

Blackgaze/atmosferik black metal grubu LANTLÔS, Neige ile yollarını ayırdığını açıkladı. Herbst, Facebook üzerinden yazdığı açık mektupta Neige’e seslendi. İşte o dokunaklı mektup:

“Son birkaç yılda senin ALCEST ile giderek büyümene tanık oldum. Çok fazla şey başardın, çok fazla insana dokundun. Ve bunları yapmak için tabii ki de zamana ihtiyacın vardı. Ama daha önce de birkaç kez söylediğim gibi, bizim de sana ihtiyacımız var. Ben gayet müteşekkirim, yine de bu şekilde devam edemeyiz.

Benim için artık bu grubun bir üyesi değilsin. Seni suçladığım falan yok. Aslında senin ve başarın için oldukça mutluyum. Ama biz, özellikle de ben, yolumuza devam etmeliyiz. Konserler ve diğer şeyler… Grubun bir üyesiyken bizimle olmaman garip hissettiriyordu. Şimdiyse bu “garip” his olmadan gerçek bir gruba dönüştük. LANTLÔS tek kişilik bir proje değil artık. Ve şu anki kadromuzla gayet rahat olduğumuzu söylemeliyim. Vokal yapma konusunda çok daha rahat hissediyorum, diğerleri de yaptığım şeyi beğeniyorlar ve ufak bir aile gibi hissediyoruz, yani gerçek bir grup.

Umarım bizi/beni ve ortadaki durumu anlarsın ve bunu tamamen bir “aradaki her şeyi bitirme” olarak görmezsin. Hala bir insan olarak seni seviyorum ve arkadaş olmaya devam etmek istiyorum. Bunu söylemek lüzumsuz. Bundan sonrasında sana teşekkür etmekten ve durmumu anlamanı ummaktan başka ne yazacağımı bilmiyorum.”

Gözyaşımızı sildikten sora LANTLÔS’un 2013′te piyasaya sürmek üzere yeni bir albüm kaydettiğini de ekleyelim.

  Yorum alanı

“LANTLÔS Neige ile yollarını ayırdı” yazısına 9 yorum var

  1. ışıl says:

    NASI YA AKLIMI ÇILDIRICAM

  2. Görkem Şahin says:

    Çok düzgün bir tavır…

  3. DrAQA says:

    Kesinlikle üzücü bir haber…

  4. Ugur says:

    “seni seviyorum ve arkadaş olmaya devam etmek istiyorum” ;_;

    desqpio

    @Ugur, kezbanlık.

  5. ali topuat says:

    aynı festivalde iki grupta bulunmasına rağmen lantlos konserinde niege’ yi görmeyince bu işte bir iş var demiştim üzücü ayrılık haberi gelmiş,

    gavatlara bak festivale gidiyorlar süper konserler izliyorlar diye küfretmeden hemen söyleyeyim youtube dan izledim konseri:)

    http://www.youtube.com/watch?v=42BUBeVSkEI

  6. jarenk says:

    Herbst denen mala in the woods hakkındaki aşağıdaki yorumu yüzünden epey sövmüşümtür, bu mektup saçmalığıda çok yakışmış öküze….

    “Soru: I think a lot of people fail to realize Norway’s In the Woods… may’ve pioneered the style. Heart of the Ages is like a blueprint for shoegaze/post-punkish black metal.”

    “Herbst malının cevabı: To be honest, the stuff I heard of In The Woods… was almost unbearable to listen to. I really have no relation with their music. But I have to admit that I never cared of getting deeper into In The Woods….”

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.