# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BLEEDING THROUGH’dan kötü haberler
04.01.2013

Ne yazık ki.

Californialı metalcore grubu BLEEDING THROUGH, dağılma anlamına gelebilecek (aynı zamanda gelmeyebilecek) açıklamalar yaptı. Gruptan henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak Facebook sayfalarında yaptıkları duyuru ve gitaristleri Dave Nassie’nin bu girdiye yazdığı yorum olan biteni göz önüne koyuyor :

Hey Avrupalı’lar! Bizi izlemek için “Hit the Deck” festivaline gelin… Bu bizim son Avrupa turnemiz olacak. Bazılarınızın bunu bildiğini biliyorum ama çoğunuz habersizdiniz… Kimisi ise işimizin bittiğini düşünüyor.

Dave Nassie’nin yorumu :

Grup arkadaşlarıma ve ben gruba katılmadan öncesinde sarf ettikleri bütün emeklere karşı çok saygım var. Ancak ne yazık ki, evet. Bunun olmasını istemediğimi çok açık bir şekilde belirtttim ama dediğim gibi, bu grubu ben kurmadım ve bu benim kararım değildi. Grup içerisinde bulunduğum her dakikadan çok zevk aldım ve ne yazık ki tek bir insanın çabaları grubu ayakta tutmaya yetmiyor. Lütfen gelin ve içinde bulunmaktan mutluluk duyduğum grubu son defa izleyin.

Büyük ölçüde dağılma kararı vermişler gibi gözükse de, resmi bir açıklama gelmeden biz de net bir şey söylemiyoruz. Gelişmeler yine buradan.

  Yorum alanı

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.