# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Robb Flynn’e şimdi de taksi çarptı
18.12.2012

Adamın başı dertten kurtulmuyor.

MACHINE HEAD, DETHKLOK’la beraber çıktığı turunu geçtiğimiz günlerde tamamladı. Bu tur MACHINE HEAD vokalist/gitaristi Robb Flynn için kolay kolay unutulacak gibi görünmüyor, ama pek de iyi nedenlerden dolayı değil.

Flynn, ilk olarak geçirdiği kasık fıtığı ameliyatı yüzünden turu bırakmak zorunda kalmıştı. Geçmiş olsun diyoruz… Daha sonra da Disney’den MACHINE HEAD’e kara liste haberi geldi. Orlando’daki Walt Disney World’de verilecek olan konsere, tura dahil olan gruplar (DETHKLOK, ALL THAT REMAINS, THE BLACK DAHLIA MURDER) MACHINE HEAD’siz çıkmak zorunda kaldılar çünkü “şiddet içeren imgeler”, “tahrik edici şarkı sözleri”, ve “istenmeyen hayranlar” (evet) gibi nedenlerden dolayı Disney, MACHINE HEAD’in konser alanında bulunmasını istememişti. Ayrıca Disney, MACHINE HEAD’e bunu üçüncü kez yapmış.

Bunlardan sonra bir de Robb Flynn’e taksi çarptı, hem de ameliyat olduğu bölgesinden. Olayın içinde ALL THAT REMAINS’le yaşanan yanlış anlaşılma da olduğu için olayı Robb’un ağzından dinliyoruz (Cidden. Yazının hemen altında videosu var.)

“İki gün önce ALL THAT REMAINS’deki elemanlar vokalistleri trafikte sıkışıp kaldığı için bizimle yer değiştirip değiştiremeyeceklerini sordular. Biz de doğal olarak “Lafı mı olur? Tabii ki değişiriz” dedik. Çünkü olması gereken budur, dostlarına destek çıkman gerekir, değil mi? Bugün ise bana taksi çarptı. Hem de tam ameliyat olduğum yerden. Son dört saatimi lanet olası hastahanede geçirdim ve ne yazık ki konsere hemen geri dönmek zorundaydım. Aslında biraz şanslı olduğumu da söyleyebilirim, şu an burada, sahnede olduğum için mutluyum. Ama geri gelmek “zorunda” kaldım çünkü kimse bizimle yer değiştirmedi… Sanırım işler böyle yürüyor, ha? Dost kazığı yemek böyle bir şey demek ki.”

Daha sonra anlaşıldı ki ALL THAT REMAINS aslında yer değiştirmek istemiş fakat konserin verileceği alandan sorumlu yetkili kişi bunu engellemiş. Aşağıda Robb Flynn’in “konuyla ilgili karışıklıktan dolayı özür dilerim” temalı tweetini görüyoruz.

Düşmanımızın başına gelmesin diyor, sizi aşağıdaki MACHINE HEAD eseriyle baş başa bırakıyoruz.

  Yorum alanı

“Robb Flynn’e şimdi de taksi çarptı” yazısına 3 yorum var

  1. Baybora says:

    Başkası olsa o sorunların birinde bile direk iptal ederdi ne kadar turne varsa. Helal olsun.

  2. Bu ATR olayı garip oldu biraz. Bi sürü sitede “Fuck All That Remains!!1!” falan türü yorumlar oldu, sonra Robb Twitter’dan açıkladı “Yok o konu yanlış aktarıldı, ATR bize yardımcı olmayı kabul etti de organizasyon/mekan tatsızlık çıkardı” diye.

    Phil Lobonte öylesine denyoluklar yaptı ki millet de ATR’yi suçlayacak, onlara laf edecek yer arıyor son yıllarda. Halbuki şunu yapan adamlardı zamanında… :(

    https://www.youtube.com/watch?v=452hxUsZWWE

  3. oz says:

    Evine hırsız girip gitarları götürmüştü geçmişte yanlış hatırlamıyorsam. Adam bahtsız bedevi resmen, geçmiş olsun diyelim.

    Ama anlayamadığım, “çünkü “şiddet içeren imgeler”, “tahrik edici şarkı sözleri”” burada belirtilen şeyler diğer grupları da kapsıyor niye sadece MH’e yapılmış ki. Hatta Dahlia murder, Dethklok filan daha ekstrem şarkı sözlerinde filan. “istenmeyen hayranlar” da nedir yahu şaka gibi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.