# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
LAMB OF GOD, IN FLAMES ve SYLOSIS üyeleri aynı sahnede
10.12.2012

Her şey Dimebag için.

Dün akşam, LAMB OF GOD, IN FLAMES, SYLOSIS ve HELLYEAH gruplarının bir arada yer aldıkları turnenin Kansas’daki ayağında duygu dolu anlar yaşandı. HELLYEAH performansını bitirmeden önce sahneye çıkan bütün grup üyeleri, 8 yıl önce hayatını kaybeden Darrell “Dimebag” Abbott anısına kadeh kaldırdılar.

 

 

Şu sıralar başındaki dava konusu yüzünden gündemden düşmeyen LAMB OF GOD vokalisti Randy Blythe da şöyle söyledi :

Bu geceki konser hepimiz için duygusal bir önem taşıyordu, özellikle de HELLYEAH elemanları için. 8 yıl önce deli bir adam sahneye fırladı ve Dimebag’i 2 HELLYEAH elemanının gözleri önünde öldürdü, ki bunlardan birisi Vinne Paul (Dimebag’in kardeşi). O gece metal grupları için her şey değişti, bizden koparılan tek şey Dimebag değildi. Böyle şeyler olmamalıydı ama olmuştu işte. Birçok şey değişti ve biz hala burdayız, Vinnie ve Bobzilla hala deli gibi çalıyorlar -ki buna saygım sonsuz. Onların şahit olduğu bir şey yaşasaydım bir daha sahneye adım atabilir miydim bilmiyorum. Ama onlar birer müzisyen ve emin olabilirsiniz ki Dimebag de yola devam etmelerini isterdi. Geçen gün Vinnie geldi ve Kansas’daki konserde Dimebag için birkaç dakika ayırıp ayıramayacağımızı sordu. Ona ‘benle dalga mı geçiyorsun, tabii ki’ dedim ve bütün grup elemanları olarak sahneye çıkıp Dimebag için kadeh kaldırdık. Huzur içinde yat Dime, öbür tarafta görüşürüz!

  Yorum alanı

“LAMB OF GOD, IN FLAMES ve SYLOSIS üyeleri aynı sahnede” yazısına 4 yorum var

  1. Baybora says:

    ”Sahnede seyirci” olayından nasibini almış biri olarak Blythe’ın bu açıklamayı yapması özellikle hoşuma gitti. Videoda ”Dimebag” tezahüratlarında tüylerim diken diken oldu ayrıca.

  2. RoadRusherRR says:

    http://www.youtube.com/watch?v=ARxqN6yXwYs başlığa tıklarken şöyle bişey umuyodum

  3. kenibıl says:

    arkadaş bu sylosis de ne coştu gitti son zamanlarda, şansı döndü elemanların.

  4. saw you drown says:

    Korkunçççç:(

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.