# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Barack Obama’dan LED ZEPPELIN’e ödül
04.12.2012

“Tersten çalınca şeytan diyormuş.”

LED ZEPPELIN, Amerikan kültürüne yaptığı katkıalrdan dolayı ülkenin en büyük kültürel ödülü olan Kennedy Award ile ödüllendirildi.

  Yorum alanı

“Barack Obama’dan LED ZEPPELIN’e ödül” yazısına 10 yorum var

  1. Bahadir Sarp says:

    Vay anasını arkadaş. Bambaşka kafalarda adamlar. Ama güzel kafalar. İnsanın kendini tutamayıp Levent Kırca’ya bağlayası geliyor. “Bu başımızdakiler böyle olduğu sürece…”

  2. Baybora says:

    Ülkemizde belki de asla erişilemeyecek seviye…

  3. Tommix says:

    Acayip mutlu oldum . Biz de böyle başkanlar görebiliriz umarım.

  4. Erşah says:

    Led Zeppelin İngiliz rock grubu değil miydi yoksa bana mı öyle geliyor ? Tamam Ahmet Ertegün çıkarttı albümlerini de Amerikan külütürü ?

    Neyse, sevindim, baya sevindim hem de.

  5. ihsan says:

    bütün dünya istiyor işte. sembolik falan da olsa çıksınlar turneye. ihtimal dahilinde buraya geleceklerinden de değil, sadece onları canlı gören onbinlercesinin gerçek müziğe olan inancı devam etsin.

  6. e says:

    nereden nereye. çamurlu yollarda turlayıp kafayı esrarla ütülemekten gelinen noktaya bakın. korkulur amerika’dan ve amerikan kültüründen arkadaş, adamlar neredeyse her görüşü bünyelerinde eritebiliyorlar. tamam zeppelin asla politik angajmanı ön plana çıkaran bir topluluk olmadı ama zamanında savaş karşıtlarının dinlediği seslerden biriyken şimdi ödül aldığın isimlere bak.

  7. saw you drown says:

    Led zeppelin’in bu ödülü reddetmesini beklerdim.

  8. kuruderi says:

    o geceden müthiş bir video, bir şarkı(şarkı değil efsane) ancak bu kadar güzel yorumlanabilirdi: http://www.youtube.com/watch?v=mf2O3OAQjng

    thefakefloydian

    @kuruderi, plant’ın gözyaşları duygulandırdı beni. empati bazen ne kadar gereksiz bir şey oluyor. rockstar deyince akla gelecek ilk insanlardan birisi adına duygulanmak?

    Mert

    @kuruderi, Hoş bi çalışma olmuş ama Robert Plant nasıl bir vokalmiş ki koca koro+solist, onun vokal çeşitliliğini sağlayamamış.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.