# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Yeni albüm çıkarma konusunda kararsız olan DEEP PURPLE’dan yeni albüm
24.10.2012

2013 başında ortamlarda.

DEEP PURPLE basçısı Roger Glover, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda, grubun yeni bir stüdyo albümü çıkarması konusunda grup içinde fikir ayrılıkları olduğunu, albümlerin para etmemesi, hatta üstüne üstlük gruba büyük paralara mal olması yüzünden gruptaki bazı üyelerin bunun gereksiz olduğunu düşündüğünü belirtmiş, öte yandan kendisinin buna katılmadığını ve DEEP PURPLE gibi geçmişi olan bir grubun albüm çıkarması gerektiğini, çünkü hem hâlâ müziklerinde geliştirebilecekleri taraflar olduğuna inandığını, DEEP PURPLE’ın albümlerle var olan bir grup olduğunu ifade etmişti.

Son albümünü altı yıl önce çıkaran grup, bu konuda fikir birliğine varmış olacak ki, yeni albümlerini 2013 yılında çıkaracaklarını sene başında açıklamıştı. Şimdiyse grubun albüm için 14 şarkı yazdığı ve albümün 2013 başında çıkacağı haberi geldi. Durum böyle.

  Yorum alanı

“Yeni albüm çıkarma konusunda kararsız olan DEEP PURPLE’dan yeni albüm” yazısına 4 yorum var

  1. Kaan says:

    Glover iyi demiş…

  2. b says:

    roger glover iyi demiş ama eksik demiş. deep purple’ın ritchie blackmore’lu son albüm the battle rages on albümü de dahil bestelerinde çok sorun var. o albümde aynı adlı şarkının haricinde anya, solitaire gibi şarkılar dışında kaliteli pek bir şey yok. ancak ondan sonra çıkan purpendicular ile grup en iyi son albümünü yayımladı. steve morse ile kaydedilen bu albüm bence deep purple’ın en iyi albümlerinden birisiydi. loosen my strings, sometimes i feeel like screaming yeter de artar. işte bu albümden sonra grup için tehlike çanları çaldı. ne abandon, ne rapture of the deep ne de bananas albümleri belli bir kalie içeriyor. açıkçası ian gillan’ın sesi de iyice bozuldu dinleyemiyorum. bu son üç albümü hiç isteyerek dinleyemiyorum. bence purpendicular’dan sonra dağılmalılardı. bu yeni çıkacak albümden de umudum yok.

  3. Baybora says:

    Evet evet evet!

  4. HUNN says:

    Blackmore gitti,Deep PURPLE bitti…Bu kadar yalın ve net…Adam ne kadar sorunlu ve kendini beğenmiş de olsa(Önemli sanatçıların ortak karakteristiğidir)Deep PURPLE’ı marka yapan isimdi.Steve Morse,sempatik ve sorunsuz bir tip olabilir ama gitaristlik ve bestecilik yönünden bakıldığında,Blackmore ile kıyas kabul etmez bence…Dolayısıyla,ne “Purpendicular” ne de ondan sonrakilerin,klasik,bağımlılık yapan Deep PURPLE lezzetinden birşeyler verdiğini düşünmüyorum…Enerjileri azalmış,yaratıcılıkları giderek körelmekte olabilir.Bu,doğaldır.Geçen zaman,herkesten çok şey götürüyor.Bütün bu gerçeklere rağmen klasik soundlarından taviz vermeyen az ve de öz şarkılardan ibaret albümler yapabilirlerdi.Onlarsa böyle yapmayıp ne buldularsa güzel çirkin demeden sepete doldurdular.Müzikalite olarak hiçbir anlam ifade etmediğini düşünüyorum yeni çizgilerinin…

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.