# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BRUCE DICKINSON konser sırasında bir hayrana “otuzbirci” dedi
23.07.2012

MAIDEN konserinde sahneye bakmamak.

IRON MAIDEN’ın Indiana konseri sırasında, “Wasted Years” girmek üzereyken, seyircilerden birinin uzun süre konserle ilgilenmek yerine telefonuna bakmasına kızan Bruce Dickinson, şarkının ilk notalarıyla birlikte “Oh, for fuck’s sake, the man with the white shirt, you’ve been texting for the last three fucking songs! You’re a wanker!*” diye seslenmiş (Sansürlü: Hayret bir şey, beyaz tişörtlü eleman, son üç şarkıdır mesajlaşıyorsun! Otuzbircinin tekisin! / Sansürsüz: Lan kodumunun çocuğu, sana diyorum beyaz tişörtlü bebe, son üç şarkıdır mesajlaşıyorsun! Otuzbirci lavuk!).

* “Wanker” aslen “masturbasyon yapan” anlamına gelse de, İngiltere’de her türlü aşağılama amacıyla kullanılan bir numaralı kelimedir.

  Yorum alanı

“BRUCE DICKINSON konser sırasında bir hayrana “otuzbirci” dedi” yazısına 18 yorum var

  1. Beleg says:

    Yaz geldi millet sıcaktan kafayı yedi. Ayılan, bayılan, düşen, küfreden, hapse giren; hepsi oldu. Maiden konserine girmeden uçuş moduna alır insan, ayıptır.

  2. serdar91 says:

    hay allah olacak iş değil!

  3. Rotten Angel says:

    bir erkeğe edilecek en ağır hakaret ”wanker” dır. kadına ise ”cunt”

  4. Baybora says:

    Maiden konserinde mesaj çekmek…ilginç.

  5. alcapone says:

    arkadaş bruce ta da öğretmen gözü varmış resmen.hem şarkı söylüyo,hem ordan oraya koşturuyo,hem de kimin kaç şarkıdan beri ne yaptığını biliyo.cidden helal olsun.iyi bari inip telefonu almamış

    Elvan

    @alcapone, puhahaasdfs

  6. Nightwing says:

    yazık lan…

  7. northern says:

    combo-breaker elitist ayağınıza geldi.. “adamın belki önemli işi var, acil bir şey oldu ya da bırak onu bunu sana ne amk milletin ne yaptığından, 100 lira bilet parası verdik diye gtümüze de istersin sen çıkışta”

    burusu severim ama bazen aşırı iq’dan dolayı zincir sarıyor, saçmalıyor.

  8. hen says:

    Steve Harris bile solo albüm çıkarırken yatcak yerin yok Bruce. 7 sene oldu be.

    Aeonian_Lich

    @hen, Bruce neticede bol bol solo kariyer peşinde koşturdu, hevesini almaktan da öte işler yaptı. Harris de içindeki ukteyi dolduracak, veya “Ya Iron Maiden’ınsın, ya toprağın” şeklinde tüm eforunu grubuna kanalize etme takıntısını yenmiş olacak. Bruce çıkarsın ben de isterim, ama Tyranny of Souls’u çıkardığında bu son olabilir demişti. Roy Z napıyor acaba, hiç takip de edemedim. Tribe of Gypsies projesi iyiydi onun, beğenmiştim. :)

    hen

    @Aeonian_Lich, Ya nereye çıkarmıyor. “maybe”li “maybe”li konuşmuştur orda o. Hatta Skunkworks ile çıkarırsa daha da güzel olur, değişik olur.

  9. Deathwish says:

    Benim adım Bruce, ben kül yutmam. Kimse benim konserlerimde mesajlaşamaz!

    Bahadır Sarp

    @Deathwish, ahaha süper.

  10. bab-ı esrar says:

    akıllı telefonlar çıktı mertlik bozuldu!

    kimsenin konser sırasında ne yapacağına karışacak değilim de Bruce un haklı oldu yerler var bana göre; nedir muhterem derseniz şöyle ki, bir heavy metal (genel) konserinde adrenalin salgılaması tavan yapıp o tiyatral atmosfere kaptırıp ya headbang yaparsın ya zıplarsın ya da çoşarsın pogo filan yaparsın yani kendinden geçer hazların kralını yaşarsın bunlar varken, durlan bi tweet atayım bir mail geçeyim hatuna mesaj atayım filan derken sıçarsın o konsere onu yapacağına gidip metal barlarda takıl daha iyi en azından telefona olan konsantren bozulmaz bir yandan da dinleyeceğini dinlersin.

    Şimdi empati yapıp Bruce un yerine koyalım kendimizi karşında 40-50 bin insan evladı var herkes çoşmuş ama bir kaçı atmosferin dışında takılıyor o zaman şöyle düşünürsün; ulan ne yapamadım da bu sevgili kardeşimi şarkıya eşlik ettiremedim? neydi bendeki eksiklik halbuki 54 yaşında kıçımı da yırtıyorum 25′lik delikanlılar gibi atlıyorum, zıplıyorum bunun yanında Eddie ler iri ufaklı sahneye girip çıkıyorlar ateşler lavlar patlıyor filan halen o gencoyu atmosfere sokamıyorum! v.s. v.s. bu türden davranışlar haliyle bünyede sinir yapmış olacak o kadar karşında normal bir insan yok BRUCE olum o :)

  11. Ufuk Sönmez says:

    teknik olarak, eleman eğer mesajlaşmayı bi kızla yapmışsa o kadar süre, 31 döngüsünü kırmak için yapıyodur bunu. bruce’un ağzından çıkan “wanker” kelimesi belki de bu durumu anlayan bilinçaltının vuku bulması olayı veya freud sürçmesi olabilir… bu yorum da pasifagresif’teki gelmiş geçmiş en saçma yorum olarak tarihe geçsin böylece ahaha.

  12. M says:

    sana ne be arkadaş.sen konserine baksana.töbe töbee

  13. hrrlllaaa says:

    Eski bir konser videosunda da en arkada pizza yiyen adama sarmıştı ama bu sefer ileri gitmiş. Yaşlandıkça sapıtıyorlar bunlar.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.