# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CEREBRAL BORE’dan yeni şarkı
11.06.2012

Horrendous Acts Of Iniquity.

8 Eylül’de ülkemizde ağırlayacağımız kadın vokalli İskoç brutal death metal grubu CEREBRAL BORE, yakında çıkması beklenen yeni albümünden “Horrendous Acts Of Iniquity” adlı şarkıyı yayınladı.

Not: Haber için Avcı’ya teşekkür ederiz.

  Yorum alanı

“CEREBRAL BORE’dan yeni şarkı” yazısına 14 yorum var

  1. Vokalistin dişiliğini gösterme konusunda grup elemanları galip gelmiş gibi duruyor haha. Ama yine pek özelliksiz geldi şarkı. Bu sene BDM çok iyi iş yapıyor ama pek sıyrılacak gibi durmuyor nedense bu elemanlar

    Baybora

    Çok hafif melodikleşmişler sanki,iyi olmuş iyi. Bu direksiyonda devam ederlerse daha sık takip edeceğim çalışmalarını.

    Beleg

    @Batuhan Bekmen, hazır laf açılmışken bu sene çıkmış birkaç iyi (veya farklı) brutal death metal albümü söyleyebilir misin? Çok fazla kasamadım bu sene yeni çıkan albümlere

    Batuhan Bekmen

    @Beleg, Cattle Decapitation açık ara favorim şu an. Zaman bulduğum ilk anda yazacağım kritik kendilerine ait zaten. Onun dışında Putrid Pile – Blood Fetish baya leziz. Spawn of Possession-Incurso var ama nedense beni pek sarmadı. Kritiği yazdığımdan beri açıp 1-2 kere dinlemişimdir en fazla. Bi miktar Hideous Divinity-Obeisance Rising mevcut. Biraz modern, TDM kafalara kaçsa da cidden baya sarıyo. Abominable Putridity-The Anomalies of Artificial Origin albümünün adı bayağı geçti her yerde. Güzel albüm ama pek abartılacak bi yan bulamadım ben nedense. Onun dışında BDM pek araştırdığım bi tür değil. İlla daha fazla albüm vardır. :)

    Beleg

    @Batuhan Bekmen, hakkaten c.decapitation’a bakmak lazım ya. Harvest floor’dan sonra ne yaptılar baya merak ediyorum. SoP-incurso’nun da tam hakkını veremedim aslında ama sarmadı gibi şu an. Diğer dediklerine de en kısa sürede bakmaya çalışırım, sağol

    Batuhan Bekmen

    @Beleg, Bir de, eski bir albüm olmasına rağmen Wormed-Planisphærium dinledim yakın zamanda. O da sağlamdır. Vokaller çok bıktırıyor ama müzik baya ilginç. 2010′da çıkardıkları single’da baya hayvan.

    Exorsexist

    @Batuhan Bekmen, m.a de en çok kritgi olanlardan biriydi. zamanla baya azaldı. ayrıca vokalistin human minced miydi neydi o grubun son albumu de baya iyi.

    Exorsexist

    @Beleg, hour of penance var. ama tvc ve paradogmayı ne kadar sevdiysem bunu begenmedim. sanki vital remains dınliyomuşum gbi geliyor. aynı melodiler vs.

  2. bathory says:

    vokalistlerini özellikle seviyorum tam evlenilecek kadın

    Exorsexist

    @bathory, fasdasdqwe ahah

  3. Lunatchoop says:

    Som daha çok genç.Övgüyü hak ediyor.

  4. “Adding comments has been disabled for this video.”

    NİYE.

    Avcı

    @Batuhan Bekmen, Sanırım videonun altında “I Love you”,”Marry Me!!”,”A sexy girl who vocalists of a brutal death metal band.Gorgeus!”,”I’ve never seen a girl growling like a beast” tarzı rezil yorumlar okumak istemediğinden bu uygulamaya gitmiş Simone Plujmers.Kızın youtube’a attığı hiç bir videoya yorum yazılamıyor.

    Kız hakikaten manken güzelliğinde ve icra ettikleri türde bu güzelliği pek kaldırabilecek bir tür değil.Ondan ilk mesajında dediğin gibi grup bu güzelliği olabildiğince 2. planda tutup dinleyicilerin müziklerine konsantre olmalarını istiyor haksızda sayılmazlar.

    pontius

    @Batuhan Bekmen, sanırım bütün Cerebral Bore videolarında öyle durum.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.