# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Yeni süpergrup T.R.A.M.’den klip
17.05.2012

Inverted Ballad.

Kadrosu;

Tosin Abasi (ANIMALS AS LEADERS gitaristi)
Javier Reyes (ANIMALS AS LEADERS gitaristi)
Adrian Terrazas (THE MARS VOLTA’nın üç albümünde flüt, saksafon, klarnet ve perküsyon çalmışlığı var)
Eric Moore (SUICIDAL TENDENCIES davulcusu)

şeklinde olan T.R.A.M., ilk albümü “Lingua Francadan “Inverted Ballad”a çektiği klibini sundu.

Albümdeki tüm şarkılardan tadımlıklar da şurada. Grup bir süre önce de “Endeavor” adlı şarkının mikslenmemiş halini yayınlamıştı.

  Yorum alanı

“Yeni süpergrup T.R.A.M.’den klip” yazısına 18 yorum var

  1. baldur says:

    bu süpergrupların neden sadece kurulduğu haberini duyuyoruz? sadece kuruluyorlar, ne bir albüm, ne bir konser başka da hiçbir şeyleri olmuyor? genelliyorum tabi ama bana böyle geliyor sanki.

  2. desqpio says:

    sumerian records’tan çıkacakmış albümleri. bakalım bakalım.

  3. bence süpergrup diye ortaya çıkan grupların asıl grupları süper değil zaten çoğunlukla.

  4. Kolombus says:

    oha tosin abasi. abov.

  5. zafush says:

    Offff mükemmel olacağa benzer :))

  6. fossegrim says:

    eric moore’un yanına infectious grooves da yazılırsa daha bi anlaşılabilir neden bu müzikte yer aldığı. şarkı tam tosin abasi kafası bi fusion olmuş çok leziz.

  7. nordson says:

    epey iyi. bekliyorum merakla :)

  8. dullunger says:

    Muazzam bir şeyler olacağı belliydi zaten. Çağımızın In The Court Of The Crimson King albümünü yapacaklarına şüphem yok. Sumerian’ın böyle şeyleri kaptırmaması apayrı mutlu ediyor beni. Adamlar Borgore’u da, T.R.A.M’i de, The HAARP Machine’i de lök diye kendilerine bağladılar. Leziz, leziz.

    masteroforion

    @dullunger, In the Court of the Crimson King? Erken karar vermemek lazım. Daha Robert Fripp gibi herşeyiyle unique bi gitarist çıkamadı, Crimson King’e de daha zaman var diye düşünüyorum ben :)

    dullunger

    @masteroforion, ben de erken bir yorum olduğunu düşünüyorum, ancak sumerian records’dan şu ana kadar ne çıktı ise onlarla ilgili öngörülerim genelde tahmin ettiğim gibi çıktı. bir king crimson olmazsa bile daha farklı ve çok çok güzel bir iş çıkacağına hemfikirizdir zaten. hah bir de saksofon ile elektro gitarın aynı boku çalmaları öyle bir sound yaratmış ki, sanki allan holdsworth’ün gitar efektini analog bir şekilde elde etmişler. Ne iyi adamlar, ne iyi.

    blackroseimmortal

    @dullunger, in the court kadar duygu yüklü bir albüm bi daha gelmez, özellikle tosin abasi gibi bi adamdan. adamın tek derdi gitardan garip sesler çıkarmak. belki 21st century’ye yakın bir şarkı yapabilirler (ki bu da benim gözümde imkansıza yakın), ama epitaph veya in the court gibi şarkılar bana çok daha imkansız geliyor.

    hen

    @blackroseimmortal, Sadece bu kadro ve proje için konuşmuyorum ha, genel:

    In the Court of the Crimson King kadar kaliteli ya da duygu yüklü (ya da neyse) albümlerin gelme olasılığı insanlığın sonu gelmedikçe mevcut. Sanırım, o kadar kaliteli başka albümler gelirse içten içe mevcut albümlerin değeri düşecekmiş gibi geliyor insana. Bu yüzden “bunun gibisi gelmezzz”e çok sarılabiliyoruz. Bana da oluyor sıklıkla. Çeşitlilik eşsizliği bozmaz. Aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz. Son pişmanlık fayda etmez. Deveye sormuşlar….hoca da ne dese beğenirsin?

    Osman

    @hen, ben onu lafın gelişi söyledim yoksa bana göre moonmadness, veya lizard en az in the court kadar duygu yüklüdür. he daha x veya daha y alümler çıkabilir mi, evet. denemeler yapılsın, çeşitlilik güzel şey. yeterki gruplar yerlerinde saymasınlar. burda grup ismi vermek istemiyorum ama her sene aynı albümü çıkaran gruplar var. tram’ı destekliyorum, umarım güzel bişeyler çıkarırlar. ama bi in the court kesinlikle beklemiyorum, hatta tarz olarak tam tersi bişey olacaktır.

  9. Ufuk Sönmez says:

    animals as leaders’ın 25 şarkısını çevir çevir nereye kadar derken, harbi sürpriz oldu bu grup projesi. tosin abasi’nin olduğu her şeyi dinlerim abi. adam sayko beyler.

  10. Kylesa says:

    Biraz fazla Fusion/Jazzımsı gibi. Tabi amaçları buysa ulaşmışlar.

  11. Exorsexist says:

    bana da biraz fazla frank zappa kırması geldi.

  12. Birtan says:

    cynic havası da var hafif.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.