# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BLACK SABBATH / Bill Ward olayında ilginç gelişmeler
20.05.2012

Neler oluyor.

Bir süre önce verdikleri dünya turu ve yeni albüm haberi ile kalbimizi pırpır ettiren BLACK SABBATH, yine bir anlaşmazlık sonucu oluşan kötü bir haber ile karşımızda.

Bill Ward’un tur ve albüm anlaşmasından memnun kalmadığını açıklaması üzerine, diğer grup elemanları kayıt ve turne sürecine Bill Ward’suz devam edeceklerini, Facebook sayfaları üzerinden duyurmuştu. Böylece orijinal kadro ile yapılacak albüm de yalan olmuş gibi duruyordu. Ancak sonradan görüşmeler devam etti ve Bill Ward’un da projeye dahil olabileceği konuşulmaya başlandı. Yine de bir türlü anlaşmaya varamayan Ward, projeden çekildi. Ne olduysa ondan sonra oldu ve BLACK SABBATH, sanki Ward hiçbir zaman grupla birlikte olmamışçasına, resmi sitesindeki tüm BLACK SABBATH fotoğraflarından Bill Ward’u çıkardı. 43 yıllık grubun yaptığı bu hareket müzik basınından tepki alsa ve “çocukça” olarak değerlendirilse de, olayın tam da böyle olmadığı, BLACK SABBATH’tan gelen açıklamayla anlaşıldı. Buna göre, fotoğraflardan çıkmayı Bill Ward istemiş ve BLACK SABBATH’ın şu anki konserleri süresince grubun resmi sitesindeki fotoğraflarda yer almama isteğini avukatı aracılığıyla gruba iletmiş. Ward’un, şu anki bir tatsızlıktan dolayı 40 yıl önce çekilen fotoğraflarda bile yer almama isteğinin sebebi, gizemini koruyor.

 

  Yorum alanı

“BLACK SABBATH / Bill Ward olayında ilginç gelişmeler” yazısına 19 yorum var

  1. Sleepless says:

    Ronnie James Dio’dan sonra pek koymadı be sanki.

  2. Exorsexist says:

    Vinny Appice çalsın.

  3. caksu says:

    Black Sabbath’ın Facebook üzerinden açıklama yapması da kulağa garip geliyor.

  4. alcapone says:

    iyi de o zaman ”Black Sabbath” olmaz ki.ayrıca Tony Iommi nasıl turlayacak çok merak ediyorum.heaven and hell’in 2010 yılındaki konserleri gibi herşey komple iptal olabilir

  5. Berca B. says:

    Ulan şu Bill Ward ne piç ediliyor arkadaş be. 50 yıllık arkadaşlar arasında halen neyin anlaşmazlığı oluyor anlamıyorum. Bu arada bence de kesin olarak Vinny Appice’e çaldıracaklar.

  6. hen says:

    Dünyanın en kötü “yönetilen” grubu Black Sabbath olabilir lan.

  7. caglardurmaz says:

    Çok ayıp ve çocukça.ayrıldıktan sonra resimleri kesen sevgililer gibi

  8. Osman says:

    Yalnız amcalar photoshopta iyi iş çıkarmış.

    http://oi50.tinypic.com/10rsbvc.jpg

  9. hen says:

    Konuyla ilgili okuduğum bir yorum:

    “Bill Ward ile kaydettikleri tüm albümleri de 3 kişi tekrar kaydetsinler, rahatlasınlar amk.”

  10. flying dirty clouds says:

    black sabbath fanıyım diyebileceğim iki üç gruptan biri. ve sanırım en sevdiğim grup.

    ama, (yılmaz özdil mode on)

    bu reunion hadisesi acayip canımı sıktı benim. ilk duyurulduğunda çok sevindim ta ki günün birinde bir müzikmarkette cillop gibi parlatılmış, bonus dvdlerle falan süslenmiş fahiş fiyatlı remastered edition cd’leri görene kadar… orada mevzuyu anladım. bu iş planlıydı. şu an ward’a ithafen yapılan bu aptalca şeyden sonra da bu işin iyice cılkı çıktı ve artık bir bok çıkaracaklarına da inanmıyorum.

    ha vinnie appice çalsın, candır benim için ama biliyorum ki bir şey yapamayacaklar, yapsalar da o şey mesela bir “mob rules” olmayacak.

  11. hen says:

    Ward’ın önceki açıklamalarına cevaben Sabbath “Her hikayenin olduğu gibi bu hikayenin de 2 farklı yüzü var” demiş. Ama hikayenin kendi boyutlarını tam anlatmamış. Bill Ward’ın “imzalamaya değer bir kontrat gelmedi bana” lafı da “nereye çeksen gelir” bir açıklama, ama sadece 3 şarkı çalmasının istenmesi konusunda da haklı gibi. Zaten Sabbath tarafından öyle bir yalanlama gelmemiş. Ortada ters bir şey var ama açıklamalara bakarak direk kim haklı kim haksız çıkarmak zor.

    Kesin olan bir şey var, o da koskoca adamların bir birleriyle yüz yüze konuşmak yerine avukat ya da menajerler aracılığyla falan konuşmaları. Ortaya ise böyle sirk gibi bir şey çıkıyor.

    Nasıl grup olunmaz çok güzel öğretti/öğretiyor Black Sabbath, since 1969.

  12. Ubeydullah İndiroğlu says:

    Allah belanı vere Sharon.

    bab-ı esrar

    @Ubeydullah İndiroğlu, eskiden beri tüm bu reunion olaylarında ortalığı karıştıran Sharon orospusuydu zaten yıllar içerisinde mtv de ozzy de davşan etti Black Sabbath ismini(hakları kendisinde çünkü) alsın müsait bir yerine soksun…

  13. Overload says:

    Beatles’ın başına gelen şimdi Black Sabbath’a oluyor. Ha Yoko Ono, ha Sharon Osbourne, fark yok.

  14. northern says:

    o değil de haberiniz yarım mı kalmış ne?

    “Ancak yeni bir haber olayın böyle” ee?

    Ahmet Saraçoğlu

    @northern, fazladan yazılmış o, düzelttik sağol.

  15. lysgiricekla says:

    Koskoca Black Sabbath testis oğlanı oldu gitti iyimi? Bill Ward üstat kendi seçimini kendisi yaptı diyebiliecek bişey yok ama Ronnie James Dio’ya çok ayıp ettiler. Ozzy Osbourne’li albümler dışında diskografide başka albüm gözükmüyor. Black Sabbath çökmüşken Dio tekrar ayağa kaldırdı bunları, Dio olmasa belki de (abartmıyorum) bunların esamesi okunmayacaktı bügüne kadar. Ayıp ayıp. Ozzy Osbourne neyin kafasında anlayamıyorum, sırf para için 40 yıllık emeği dostlukları resetlemeye değer mi?

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.