# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MUNICIPAL WASTE Türkiye’den teklif bekliyor
18.04.2012

Organizatörler göreve.

Yeni albümü “The Fatal Feast“i bir süre önce piyasaya süren MUNICIPAL WASTE’in vokalisti Tony Foresta, kendisi ile yakın zamanda yapılan bir röportajda ilginç açıklamalarda bulunmuş. Foresta’nın, ülke mutfakları üzerine gelen bir soruya verdiği cevap şu şekilde:

İlginç mutfakları olan hangi ülkeleri tavsiye edersin?

Foresta: “…Yunanistan ve Türkiye’ye kesinlikle gitmeniz gerekiyor. Konukseverlikleri ve etleri ile sizi öldürürler. Oraya o kadar gitmek istiyorum ki… Dünyanın her yerine gittik ama o ülkelerin birinde gelip çalmak için resmi bir teklif aldığımız olmadı. Cidden çok gitmek istiyorum. Ve orada metali de çooook seviyorlar.”

Evet gerçekten de seviyorlar. Aynı zamanda metal tişörtü konusunda da gelişen bir bootleg piyasaları var. Oraya son gittiğimde MUNICIPAL WASTE tişörtleri görmüştüm, yani oraya giderseniz sizi heyecanla karşılayacakları kesin! Ürünleri almak isteyen birileri olmasa üretmezlerdi değil mi?

Foresta: “Evet! LAMB OF GOD bir süre önce oraya gitmişti ve bana üst üste yığılı MUNICIPAL WASTE tişörtlerinin olduğu bir fotoğraf yollamışlardı. Orada bir yerlerde satılıyorlardı ve ben de fotoğrafı görünce “HARİKA!” diye düşünmüştüm.

Eddie’nin Boğaziçi Köprüsü’nü yerle bir ettiği bir resmin olduğu çok güzel bir IRON MAIDEN tişörtüm var. Tabii ki sahte ve uyduruk ama bir yandan da çok komik. Aslında o tarz sahte tişörtlerin kaliteleri de kötü olmuyor. Özellikle de MUNICIPAL WASTE tişörtlerinin. Renkleri canlı ve üzerlerinde yazım hatası falan da yok.

Foresta: “Çok iyi! İnsanlar bizimle ilgili bir şeyler giymek istiyorlarsa, bu harika!”

PasifAgresif ailesi olarak sizlerden bu haberi yaymanızı rica eder, parti dolu günler dileriz. Ayrıca röportajın tamamı için şöyle buyrun.

  Yorum alanı

“MUNICIPAL WASTE Türkiye’den teklif bekliyor” yazısına 20 yorum var

  1. kenibıl says:

    orphaned land ve anathema varken siz kimsiniz lan !

    saklanan saman

    @kenibıl, kesinlikle katılıyorum bro. bizim opethimiz, rotting christimiz, megadethimiz var siz niye gelesiniz ki ?

  2. baldur says:

    yurdum metalcisindeki birden çok defa ülkemize gelen grupları tiye alma şımarıklığından hiç hazzetmiyorum. opeth’in, anathema’nın, orphaned land’in her sene gelmesinin kime ne zararı var anlamıyorum ki?

    jotunblod

    @baldur, ergen zihniyetliler işte.mesela almanyaya gruplar senede 2 kere bile geliyorlar ve almanyanın çoğu şehrine uğrayarak.ama adamların hiç böyle hezeyanları olduğunu duymadım aksine mutlu oluyorlar.bu ergenler kendi sevdiği gruplar gelmiyor aksine sevmedikleri opeth gelince deliriyorlar.

    ismail vilehand

    @jotunblod, çok yanlış örnek vermişsin. Almanya’ya her tarzdan hemen hemen her grup sürekli geliyor zaten. alternatif çok. herkes sevdiği tarzdan grupların konserine gidiyor kimse kimseye laf etmiyor bu yüzden. Avrupa’nın ve balkanların çoğu bölgesinde durum böyle. ama sen koca ülkede metal dinleyen herkes Opeth, Anathema, Oprhaned Land sevmek zorundaymış gibi davranırsan başka grup getirmeyip insanları boynu bükük bırakırsan tiye de alırlar tepki de gösterirler. gayet normal. gerçi geçte olsa bu durum artık yavaş yavaş düzelmeye başladı ülkemizde. ama yıllarca yaşandı bu durum hepimiz biliyoruz.

  3. bathory says:

    bence gelse güzel olur yanınada suicidal tendenciesı alsın mike baba bikere daha gelsin olmadı megadethle gelsinler en azından sırf megadeth için gitmemiş oluruz

    RoadRusherRR

    @bathory, sırf megadeth e gitmiyosun zaten Trivium kurban ve Comma da açıklandı

    bathory

    @RoadRusherRR, biliyorum ben onların arasında megadethi görüyorum belki biraz comma ve kurban triviumdansa bunları tercih ederdim ama o ilk açıklanandı sanırım

  4. you're cut off says:

    adamlara bak lan opeth falan diyorlar ahahah MUNICIPAL WASTE lan. adamlar esas thrash’in leş tonunu, sözlerini koyuyorlar ortaya. yenikafalar da çıkıp OPEEEEETHHH diyor. gidin lan

  5. Rotten Angel says:

    mikael akerfeldt’ın da en sevdiği mutfak yunan mutfağıymış.

    hen

    @Rotten Angel, Yunanlar mutfağı bizden çaldı

    Rotten Angel

    @hen, tarihe kemalist açıdan bakarsak bütün yemekleri biz icat etmişizdir. yunan bizden çaldı, ermeni bizden çaldı, süryani bizden arakladı.

    bizde, yüzlerce kültürü ve yüzlerce medeniyeti (ve dolayısıyla yemekleri) binlerce sene aynı çatı altında birleştirmiş bir imparatorluğun topraklarına konduk. ve bizde onlardan bir şeyler görmüş (çalmış) olabiliriz belki. onlar aslında zaten yunanlıların yemekleri olabilir. bunu bilemeyiz, çünkü bu topraklarda bizden önce onlar vardı. evet milliyetçi arkadaşlar bana kızacak ama ben öyle düşünüyorum…

    Nightwing

    @Rotten Angel, kusura bakma panpa da son derece yanlış bir düşünce. orta asya öz kültürümüzle onların kültürünün hiç bir alakası yok. bizim şu andaki geleneklerimizin çoğu ordan gelmiş zaten. siz solcular neden türk milletini bu kadar hafife alırsınız anlamıyorum. ccc türk ccc

    Rotten Angel

    @Nightwing, solcu olduğumu nereden uydurdun?, bireysel özgürlüğü savunan liberteryen minarşist adamım ben (pek cool oldu evet)

    zeytinyağlılar ya da cacık mesela bunlar hep akdeniz/ege medeniyetinin yemekleridir. yani zamanının romasının. biz orta asya’dan getirmedik bunları. oradan gördük, copy+paste yaptık. orta-doğu medeniyetlerinden de yemek aldık. mesela tantuni ve lahmacun gibi yemeklerde aslen arap yemeğidir (isimleri de arapçadır) türk mutfağındaki çoğu şey böyle. döner, türk kahvesi falan bizim, onlara laf yok : )

    saw you drown

    @Rotten Angel, +1

    Nightwing

    @Rotten Angel, olm sende bi sosyalist bi liberal, bi hristiyan bi deist ne ayaksın olm sen :) aynı benim gibisin ha :)

    Rotten Angel

    @Nightwing, 3-4 senedir deistim. ondan önce hristiyandım.

    sosyalist olduğumu hiç söyledim olm sana. benim maddi durumum iyi, adam smith’n görünmez eline şükür. ama bir gün fakir olursam, sosyalist sulara kayabilirim, evet.

    Beleg

    @hen, söğütte uyandık viyana’ya dayandık!

    wikus van de merwe

    @Rotten Angel, BEYLER BU HEN DENEN ADAMI UZUN ZAMANDIR TAKIB EDIYORUM, ARAMIZA NIFAK SOKMAYA ÇALIŞIYOR. OYUNA GELMEYIN!!!

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.