# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
RIOT gitaristi Mark Reale hayatını kaybetti
26.01.2012

Huzur içinde yat.

Son albümü “Immortal Soul“u 26 Ekim’de çıkaran 37 yıllık grup RIOT’ın kurucusu ve gitaristi Mark Reale, tüm hayatı boyunca mücadele ettiği ve son 2 haftadır da komada olmasına yol açan Crohn’s hastalığı sebebiyle 56 yaşında hayatını kaybetti.

Reale’yi son RIOT albümünde yer alan ve müzisyenin gitar becerilerini çok iyi sergileyen “Riot” adlı şarkıyla anıyor, huzur içinde yatmasını diliyoruz.

  Yorum alanı

“RIOT gitaristi Mark Reale hayatını kaybetti” yazısına 7 yorum var

  1. Baya üzüldüm. Ne zamandır takip ediyodum, hastaneye yattı, konsere çıkamadı gibisinden haberler artmıştı ama demek ki bu kadar dayanabildi. Şu haberdeki şarkıyı dinleyince insan üzülmeden edemiyor. 1975′ten beri hiç durmadan müzik yapıyorlardı.

  2. Valla ne yalan söyleyim hayatım boyunca ilk kez dün dinledim bu grubu ve şu anda da bu haberi görünce cidden çok üzüldüm. Toprağı bol olsun.

  3. özgür says:

    huzur içinde yatsın…

  4. bab-ı esrar says:

    son albüm bu kadar güzel iken gelen habere bak!

  5. Kemal says:

    Riot ile olan alakam “Thundersteel” albumunden ibaret. Ama o da ne albumdur arkadas ! Adamlar Judas tan iki sene once Painkiller’i cikarmis kimsenin haberi yok..

    Haberdeki sarkiyi dinleyince gaza geldim son donem islerine bakacagim. Huzur icinde yatsin.

  6. Kaan says:

    Bir dönem kapanıyor malesef.Bir grubun tüm albümleri genellikle sevilmez Riot hariç..En çok da 1994 te çıkan Nightbreaker i sevdim.Heavy Metalin en kötü yıllarında büyük bir cesaretle patlatmışlardı.Narita nın tadına da hiç doyum olmaz.Yeni haberim oldu sarsıldım.

  7. Haberdeki şarkıyı ne kadar çok sevdiğimi anlatamam.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.