# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
PAIN OF SALVATION’da bir ayrılık daha
08.11.2011

Klavyeci de bırakıyor.

PAIN OF SALVATION gitaristi Johan Hallgren’in yaklaşık üç hafta önce gruptan ayrılmaya karar vermesinin ardından, klavyeci Fredrik Hermansson’un da grubun OPETH’le çıkacağı turnenin ardından grubu bırakacağı açıklandı.

Böylece PAIN OF SALVATION’ın turne sonrasındaki kadrosu, gitar ve vokalde Daniel Gildenlöw ile davulda Léo Margarit’ten ibaret olacak.

Not: Haber için caksu’ya teşekkür ederiz.

  Yorum alanı

“PAIN OF SALVATION’da bir ayrılık daha” yazısına 25 yorum var

  1. kuruntu says:

    Hoş adamdı.

  2. Bu hiç olmadı,üzüldüm..

  3. Bu haberi Facebook sayfalarında gördüm ve başımdan kaynar sular döküldü, Allah’tan çabuk toparladım. Kalsaydı keşke ama aile daha mühim tabii ki.

    hiç

    @darth sidious, biz de onların ailesiydik, bize nolcak? :)

  4. nordson says:

    vicudçuydu

  5. stilllife says:

    bu adamın yeri dolmaz

  6. hen says:

    oha şu an yıkıldım lan.

  7. Berca B. says:

    Perfect Element zamanlarında ayrılsaydı çok üzülürdüm ama uzun bir zamandır PoS ilgimi çekmediği için pek etkisi olmadı.

    mikesever

    @Berca B., +1

  8. minikbalina says:

    @nordson, sesli güldüm.

  9. Daniel facebookta grubun üçüncü kez durma noktasına geldiği hakkıdna bir açıklama yapmış

  10. t_oskay says:

    Johan Hallgren’in sesi de guzeldi be.

  11. nordson says:

    zaten ‘Remedy Lane’ gibi bir albümden sonra grubun sapacağı güzergah pekte hayırlı olacak gibi görünmemişti. Zirve yaptı bu grup sonuçta bundan sonra olacaklar kimseyi pek üzmemeli. progresif metal camiasına kolay kolay silinmiyecek bir iz bıraktılar.
    RIP big brother,

    caksu

    @nordson, Şu Road Salt’ları dinledikçe üzülüyorum Pos bozducular bu güzellikten mahrum kalıyor diye. :) Sen ne taraftasın bilmem de vesile oldu mesajın, deyiverdim.

    Grup bitmez alakası yok da.. Sahnede Johan’ın yerini doldurmak imkansızımsı birşey. Ayrıca yeni klavyeci de kel olmalı.

    nordson

    grupta Daniel Gildenlöw dışında herkes değişti, ona dikkat çekiyorum ben. bu dakikadan sonra 14 albüm daha yapar ona kimse karışamaz elbet ama dediğim nokta; kalmadı kimse sevdiğim dönemden şeklinde.

    caksu

    @nordson, Şemaili değişti hakkat.

  12. Kemal says:

    POS la ilgili en sevdigim sey grubun yeni albumu ile ilgili umitlerimin hic bir zaman tukenmemesi. Ben mesela Road Salt serisini begenmeyen taraftayim ama yeni cikacak albumun Road Salttaki tarz ile hic bir alakasi olmayacagani bildigimden, sanki adamlar Perfect Element i daha yeni cikarmis gibi bekliyorum gelecek albumu.

    Bir de bugune kadar ayriligina tek uzuldugum eleman Kristoffer oldu. O gitti gideli gercekten bas gitar cok geri planda kaldi POS ta. Nerede o BE deki perdesiz baslar. Entropia daki slapler ah ah. Su an ayrilan elemanlarin muzikal acidan bu kadar buyuk bir bosluk birakacaklarini dusunmuyorum.

    ege tekmen

    @Kemal, entropia’daki çoğu slap’i daniel gitarıyla yapıyor.(bas gitar değil yanlış anlaşılmasın) hatta people passing by’ın başındaki efsanevi slap solosu direk daniel’ın.

    Kemal

    @ege tekmen, Dogrudur konserlerde filan da o sekilde cunku. Sagol duzelttigin icin. Sanirim Kristoffer in slap egitim videolari kalmis aklimda

    hen

    @Kemal, Ayrılanlar arasında bence Johan ve Fredrik’in yeri bir nebze olsun daha zor dolar gibi Kristoffer’a göre. Johan çok ikondu bi kere duruşuyla (kısa kaslı), soloları olsun geri vokali olsun çok karakteristikti müzikal olarak da. Fredrik desen Iter Impius gibi bişey besteleyen bi adam yani. Bir de bu ikisi bana hiç ayrılmaz gibi geliyodu ne yalan söyliyim, hele hele Johan.

    Diğer ayrılanlar da çok önemli tabii ki, Langell’in davulları bambaşkadır mesela, tek albümde duymamıza rağmen Magdic bile ayrı bir yerde benim için… Ne biliyim ya, şöyle düşününce hepsi de nevi şahsına münahsır adamlardı gerçekten. Yazarken bir kez daha üzüldüm gruptan ayrılmalarına. Kristoffer’ın saçı yeterdi be :\

    hen

    @hen, 2 paragraf yazıp hiçbir şey anlatmadım ayrıca farkındaysanız.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.