# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
HIRAX’ten yeni klip
02.11.2011

Broken Neck.

Seksenlere saygı kuşağı formatındaki thrash metal grubu HIRAX, son albümü “El Rostro De La Muerte”den “Broken Neck”e çektiği klibini sundu. Haber için ismail vilehand’e teşekkür ederiz.

Albümle aynı adı taşıyan şarkıya çekilen klip de aşağıda.

HIRAX bundan yirmi dört yıl önce kurulmasına rağmen yalnızca beş yıl faaliyet göstermiş, ardından da 2000 yılında tekrar birleşmek üzere dağılmıştı.

hirax_klip_1

HIRAX’ın belki de adını en çok duyurmasını sağlayan olay ise, grubun kurucusu Katon W. De Pena’nın thrash metal belgeseli “Get Thrashed”de fazlaca etkin olmasıydı.

  Yorum alanı

“HIRAX’ten yeni klip” yazısına 7 yorum var

  1. Ayşe Nur says:

    Bence Hirax’ın bu kadar bilinmemesinin asıl sebebi müzikal anlamda olağanüstü bir şeyler ortaya koyamamaları. Ha kötü mü elbette değil. Her ne kadar grupta zenci birilerinin olması bazı faşist beyinler için dinlememe sebebi olsa da pek çok insan tarafından da sırf bu sebepten takdir görebilmesine sebep olabiliyor. Katon şu yaşında bile thrasher yaşayan bir adam ve belgeselde yer alması da gerçekten çok doğaldı. Her ne kadar benim için önemli bir grup olmasa da Katon’un mütevazılığı (myspace’ten tüm dünyadaki thrash fanlarını bulup grubunu tanıtmaya çalışıyordu bu dönem. Bildiğinizi öğrendiğinde de seviniyordu garibim.) ve de grubun true tarafıyla dinlenebilir bir grup. Yeni şarkının da pek bi numarası yok, klasik Hirax şarkıları gibi.

  2. Ahmet Saraçoğlu says:

    “…Ha kötü mü elbette değil”deki “elbette”ye takıldım ben. Neden “elbette”? Thrash olduğu için mi, seksenler ruhu falan diye mi kötü olması mümkün değil?

  3. Mustafa Sakallı says:

    Yeni şeyler ortaya koymuyorlar ama bu kötü bir grup olduklarını göstermez manasında söylemiş. Özellikle thrash metali yada 80′ler ruhunu vurguladığını sanmıyorum.

  4. ismail vilehand says:

    aynı albümden bir klip daha var:

    http://www.youtube.com/watch?v=1XCoVpPtmao

  5. Exorsexist says:

    çok fazla deri ceket ve siyah kot

  6. kantele says:

    Yeni bir takım elbise konsepti oluşturmuş cancoşlar.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.