# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CLOUDKICKER iki yeni albüm yayınladı
20.11.2011

Djent var mı?

Djent’in gözde isimlerinden CLOUDKICKER, “Let Yourself Be Huge” ve “Loop” adlarında iki yeni albüm yayınladı. Aşağıdaki albüm kapaklarına tıklayarak albümleri dinleyebilirsiniz.

  Yorum alanı

“CLOUDKICKER iki yeni albüm yayınladı” yazısına 6 yorum var

  1. Blakkheim says:

    çok da güzel olmuş yahu.

  2. B U R Z U M says:

    bildiğim bir tarz değil ama haberdeki şarkı aklımı aldı aq…bu ne la?

  3. havitetty says:

    Dinleyip şoke olmamak adına belirtelim, iki albümün de pek djent’le alakası yok :)

  4. Deon says:

    Let yourself be huge’u geçtiğimiz günlerde sitelerinden dinlemiştim, elbette çok farklı bir sound ilk dinleyenler eski albümleri de dinlemeliler kanımca The Discovery iyi bir başlangıç keza LYBH çok farklı bir proje ürünü gibi. Kendini sürekli geliştirmeye çalışan soundunu yaratabilmiş, djent’in kısır döngüye girmeye başladığı sıralar ilaç gibi gelmiş gruplardandır. Belkide aylardır Beacons ve The Discovery mp3playerımda neredeyse bağımlılık yapacak derecede her dışarı çıktığımda dinletiyor. Bir de Vildhjarta var bu karanlık atmosferi djent ile mükemmel bir biçimde sentezleyebilen. Cloudkicker daha çok his ve atmosferi bozmama adına her şeyi yerli yerinde kullanan bir grup. Vildjharta ise biraz daha teknik unsurlarla gitar konusunda çok farklı ve yaratıcı soundlar üretebiliyor. Djent bu tarz fala kişinin bilmediği insanların emekleriyle ciddi ve oturmuş bir tür olacak ilerde(keza aslında var ama henuz hala gelişme aşamasında olarak görüldüğü için böyle söylüyorum). Açıkçası diğer djent gruplarının da bazı parçaları hoş gelsede dinleyince anlaşılacatır ki bu tarz karanlık distopik atmosferleri sevenler eskiden dinlediği grupları bile unutabilirler.

    Deon

    @Deon, Loop albümündeki experimental denemeleri, en uzun şarkının 2:06 dakika olduğunu farkettiğinizde Ben’in eklediği şu notu kaçırmayın derim. Yoksa olayın tadı kaçabilir, adamın ne yapmaya çalıştığını anlamayabilirsiniz.

    http://imageshack.us/photo/my-images/257/cloudkickerloophello.jpg/

  5. emptytrashcan says:

    ilk parça cloudkicker albümlerinde aralara mutlaka serpiştirilmesi gereken tarzda, hancır hancır bir yere kadar

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.