# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
KVELERTAK’tan yeni klip
21.09.2011

Baykuş reyiz.

Son yılların en coşkun gruplarından KVELERTAK, metal piyasasına bomba gibi düşen ve kendi isimlerini taşıyan ilk ve tek albümünden “Blodtørst”e klip çekmiş.

Grubun bir önceki klibi “Mjød” de epey ilgi çekmişti.

  Yorum alanı

“KVELERTAK’tan yeni klip” yazısına 11 yorum var

  1. devilsadvocate says:

    albümün tamamına klip çekseler yeridir zaten. gojira ile birlikte yeni dönem metal efsanelerinden biridir nazarımda bu boz baykuşlar tek albümle.

  2. Bol tentaclelı vıcık vıcık hentailer kadar eğlenceli, muazzam bir şey olmuş. Ejderhanın pozları da pek mortal kombat geldi. Yeni bir coşku ekolü olarak kullanın, yaygınlaştırın:

    KVELERTAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!

    (“…yönetir”)

  3. “Her şeyi doğru yapan gruplar.”

  4. özgür says:

    gerçekten bu olay çok önemli. ilk klip olayı. manga bile şu anda bence ilk kliplerinde animasona yönelmeseydi şimdi burada olmayacaklardı. her şeyi doğru yapan gruplar. aynen öyle. kameraya bakıp “bakın lan şarkı söylerken ağzımdan ne kadar salya da akıtabiliyorum” yapmamış adamlar uğraşıp 2d 3d karışık animasyona girmiş. zaten şu anki dünyada malesef yaptığın işten çok imajın önemli. e bi de işini iyi yapıyosan bu olayları da kıvırdın mı senden babası yok. bizim grupların en büyük eksiği de budur kanımca. taş gibi besteler de çıkıyo, çok görüyorum ama görsellik yok, kayıtlar türkiye şartlarında malesef olmuyor. kayıtları home studyoda çok daha iyi kotaranlar var (sethect misal) ama klip işinde hemen “BİZE BAKIN LAN NASIL ÇALIYOZ!!!” olayına girme heyecanı var. boşver be abicim. o kızlar o kıllı göğsünden akan kanları görmeyiversin, bişey kaybetmessin inan ki. sonra ne oluyo biliyon mu? o kızlar seni öyle egoist ve iddaalı görünce sçıyosun, çünkü kendini o kadar egoist ve iddalıyken satabilmek için ya taş gibi beste yapıp öküz gibi çalacaksın, ya da yaptığın her işte millet “OLMAMIŞ GENE” diycek. çünkü adamlara “biz bu işin allahıyız” imajını veriyosun. böyle olmak lazım. egosuz, sade, sırf bu yüzden çok kaybediyoruz bence. Dikkat edin gruplarımızın hepsi bişey yazarsa sonuna ! koyar. bu ! nedir arkadaş? biz adamız! yani bu. e nerde senin canlığın? he moruk? vader’ın bateristi duvarında benle muabbet ederken, senin bu havan nerden geliyo kalibreciğim? o türk statları ..mı dolar bu kafayla. biraz egosuz be abicim, biraz daha sakin. hadi babam

    önder

    @özgür, Mükemmel yorum, katılmamak elde değil.

    Güzide Arslaner

    @özgür, Çoğu kısmına katılıyorum bir kız olarak, ilk klip karmaşası hariç.

    Ama öyle her şey kızlar için yapılmıyor bence. Yani “sanat sanat/halk için mi?” minvalinde fikir alışverişi yapsak daha verimli gibi.

    Bu yazı bana zamanında ultimatemetal forumlarında vuku bulmuş bir tartışmayı hatırlattı. Birisi gelip HIM ve benzeri gruplar için “…they are just bunch of gays that are in the scene just for the gals…” (“bunlar karı kız için piyasa yapan bir avuç ibne”) gibi bir yorumda bulunmuştu. Yani işi ticari anlamda kıvıran bir grup için. Sonra bir başka (aklıselim bir arkadaş) eleman gelip kesintili bir alıntı yapmıştı: “…bunch of gays & …in for the girls” ???

    Yani böyle şeyler hep Kvelertak’ın ne kadar şahane olduğunu doğruluyor bence.

  5. patognomonic says:

    bana tam şu ayarda,boyle hem black hem death ama rock’n roll soslu ortaya karışık,saçma sapan müzik yapan başka gruplar soyleyin yaw..bu albüme kuma lazım artık.dinle dinle bıkmak üzereyim ki bıkarsam yazık olur.hadi bacılar,elbirliğiyle üstesinden gelek.
    ha,bi de burda kalabalık yapmayıp kapı onunde oynayalım diyorum.varsa tavsiyeniz,sitenin “grup önerme,sorma” bolumune yazın size zahmet

  6. özgür says:

    ben öyle bişey demek istemediğim zaten, kız olayını öylesine kullandım. misal yani.

  7. Sambalici says:

    ben bunların adını uzun süre kvertelak diye okuyodum, sonradan “aa öyle değilmiş” diye doğrusun öğrendim.

    bu da böyle bir anımdırdırdır.

    John Sykes

    @Sambalici, Ben de bu konuda yalnız olmadığımı an itibariyle öğrendim.

  8. ismail vilehand says:

    klip baya eğlenceli olmuş. harika müzik yapıyor adamlar. ilk duyduğum andan beri hastasıyım. birde bunları canlı izledim, vokalist başta olmak üzere tüm grubun kafalar feci güzeldi ve öyle bir çaldılar ki dedim herhalde arkadan cd’yi açtılar grupça playback yapıyorlar. o derece nizami çaldı adamlar.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.