# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
METALLICA 30. yılını özel konserlerle kutluyor
28.07.2011

Sudan ucuz.

METALLICA, resmi sitesinde şu açıklamayı yaptı:

“METALLICA’nın otuzuncu yılı… İnanabiliyor musunuz? Biz bunun büyük bir kutlamayı gerektirdiğini düşünüyoruz!

Bir süredir soruyorsunuz, “Otuzuncu yılınızı nasıl kutlayacaksınız? Ayrıca neden fan-club üyelerine özel daha fazla konser vermiyorsunuz?”

Sizi duyduk ve gereken duyuruyu yapıyoruz: 5 Aralık’tan itibaren, Bay Area’da bir haftalık bir METALLICA şenliği olacak. San Francisco’daki tarihi mekan Fillmore’da 5, 7, 9, ve 10 Aralık tarihlerinde sadece Met-Club üyelerine özel 4 konser vereceğiz. Bu konserlerde özel konuklar ve aktiviteler olacak, daha önce çok az çalınmış şarkılar çalınacak, değişen setlistler olacak.

Bu dört konsere de katılmanın bedeli ise 19.81 Dolar (zekice değil mi???) Konserlerden birine gelmek isterseniz, konser başına bilet fiyatı, tıpkı 80′lerin başında olduğu gibi, yani sadece 6 Dolar. 8 Ağustos’tan itibaren rezervasyonları almaya başlayacağız.

Aralık’ta görüşmek üzere!”

  Yorum alanı

“METALLICA 30. yılını özel konserlerle kutluyor” yazısına 18 yorum var

  1. “Bu konserlerde özel konuklar…”

    Newsted’e gel birkaç şarkıda sahneye çık deseler gelir herhalde.

    aaa

    @Ahmet Saraçoğlu, mustaine bu konuda demeç verirse şenlik o zaman başlar,beni çağırmadılar falan bla bla..

    Ahmet Saraçoğlu

    @aaa, big 4′dan sonra belki bi ihtimal çıkar demek isterdim ama hiç sanmıyorum.

    aaa

    @Ahmet Saraçoğlu, keşke ama olmaz heralde.gitmiyorsa da bari bu kunuda konuşmasa diyecem de yeni albüm de geliyor promosyon ayağına falan gene saçmalamasa o da yeter.

  2. Burak says:

    Dave, Jason ve Ron çıkar diyorum.

  3. aaa says:

    lou reed de gelir beraber albüm de kaydettiler.

    Burak Canik

    @aaa, banko

  4. caglardurmaz says:

    the frayed ends of sanity çalarlarsa dinleyemediğime üzülürüm

    Ubeydullah İndiroğlu

    @caglardurmaz, zırıl zırıl ağlarım.Bizim başımız kel mi lan? :(

  5. SeventhSon says:

    aralığın sonu yerine ağustosun sonu olaydı ya :D

  6. _BlaCkeneD_ says:

    metallica köklere dönüyor dediğimizde kıçlarıyla gülen insanlar alın kapak olsun bu haber size.

  7. Blakkheim says:

    En azından bazı bayıldığım ama canlı çalmadıkları şarkılarını youtube dan canlı performans olarak izleyebileceğim, dinleyebileceğim.

    Fakir avuntusuna koş.

  8. sedatem says:

    alltakı fotoraf ne guzel ya

  9. Metalium says:

    Vay be olmuş mu o kadar! Benim metal dinlemeye başlayışımın 32., Metallica dinlemeye başlayışımın da 28. yılı doluyor o zaman, breh, breh, breh…Hiç unutmam, plaktan kayıt edilmiş ilk Metallica kasedimizi Laleli’de Portakal’ın dükkanından almıştık. Kill’em All, Ride the Lightning ve Master of Puppets…O meş’um gün, Kadıköy Mercan’da bira içmeye başlarken Mazhar’ın aldığı bir Kerrang’da Cliff’in ölüm haberini okuyup şok olmamız, ardından Cliff’siz ve farklı sound’a sahip And Justice’ı ilk duyduğumda hissettiğim kıllık..(Halen sevmem AJFA’u) Tam 1991′de gruba yeniden sempatiyle bakmaya başlarken Load ve sonrasında siyah ojeli tırnaklı fotoğraflar, ardından gelen her albümden ayrı ayrı duyduğum müthiş hayal kırıklığı. “Ulan bir gün Metallica’nın bir albümü çıkacak ve ben ciddiye alıp dinleyemeyeceğim ha!” şeklindeki hezeyansal ümitsizlik. (Ki halen sürüyor) Metallica büyürken onlarla büyüyen, yaptıkları müziğin tarzına tutkun olup, geldikleri gazla kendi Metal gruplarını kuran ilk kuşaktık biz. Metallica’nın 30 yılının son 20′sini pek ciddiye almasam da yerleri apayrıdır. İlk 3 albümleri, özellikle de Master of Puppets, Metal tarihinin zirvesidir halâ…
    R.I.P., pardon, long live Metallica…

    Burak Canik

    @Metalium, bu yazının uzun ve nostaljik yorumu kontenjanı da dolmuş oldu :D o değil eye of the beholder,frayed ends of sanity falan çalarlarsa orda olmadığıma çok üzülürüm.

  10. Angel of Deth says:

    umarım s&m gibi live album çıkar buradan da, o da sadece met fan club üyelerine özeldi. frayed, eye of the beholder ve fazla sevmesem de escape çalmaları gerekir. bir de orion ve to live is to die la cliff’i anmamaları saygısızlık olur kanımca. Jason ve de -ihtimali düşük ama- Mustaine’i bekliyorum

    devilsadvocate

    @Angel of Deth, adamlar bir defa bile tam olarak çalmadılar to live is to die’ı. tabuları babaların. çalacaklarını sanmam.

  11. devilsadvocate says:

    bu arada metallica diskografisinin toplam 45 saniyesinde yer alan mustaine’in tüm denyo hareketlerini de göz önünde bulundurursak sahnede hiç gereği yok bence.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.