# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MARTY FRIEDMAN’dan MEGADETH yorumu
13.07.2011

En güzel şey.

MARTY FRIEDMAN geçtiğimiz günlerdeki bir röportajında MEGADETH’e dair yorumlarda bulunmuş.

MEGADETH deneyimi hayatımdaki en güzel şeydi; çok eğlenceliydi. Birçok harika anı, birçok harika konser… Sanırım 2.000 konser falan! Birçok albüm, birçok harika şarkı. Gruptaki elemanları da çok seviyorum ve hepsine en iyi dileklerimi gönderiyorum. Yeni materyallerin nasıl olduklarını pek bilmiyorum. Eminim metal olacaktır haha. Ama çok yakından takip etmiyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar, müzik yapmaya devam etmelerini diliyorum.

  Yorum alanı

“MARTY FRIEDMAN’dan MEGADETH yorumu” yazısına 7 yorum var

  1. dave_s_mustaine says:

    hafiften bir iğneleme yapmış “Eminim metal olacaktır haha” derken =)

  2. _BlaCkeneD_ says:

    ”Yeni materyallerin nasıl olduklarını pek bilmiyorum. Eminim metal olacaktır haha” Bu ne pişkin bi açıklamadır lan böyle. Tamam kral gitaristsin dünyadaki sayılı virtiözlerdensin eyvallah ama Risk gibi baştan aşşağı pop bir albümün çıkmasındaki en büyük etken sensin zaten ondan sonra şutlandın gruptan şimdi de naptıklarını bilmiyorum eminim metaldir demek ne ayaktır Marty? O değil de bu adam nası pena tutuyor lan öyle 10 yıl uğraşsam penayı öyle tutup çalamam gitarı sadjhasjdadlk.

  3. cenkozmercan says:

    aslansın marty ama biraz fazla caponlaştın dikkat ol, ayağını denk al. en sevdiğim megadeth gitarcısıydın, senin gibisi gelmedi onu da bil. gerçi penayı çok acayip tutuyorsun allahı var.

  4. Utku says:

    kendini begenmi$
    metal olacak tabi. senin gibi metali birakip popa gecmes

  5. milletin unuttuğu jason becker için megadeth albümlerini kaydettiği, konserlere çıktığı birinci gitarını satan adam mustaine “lan mustaine sana japonca öğretemmi tutsikiyançek ahuahah oramagomaburamago lan ahuahuaha” dese bile canımdır kralımdır. tabi bu kendi fikrim hemen coşmayalım.

  6. heat says:

    valla ne yalan söyleyim şu marty friedman’ın canlı çaldığı sololarından zerre keyif almıyorum, ister istemez chris broderick’le karşılaştırıyorum tabii çok daha ağır basıyor konserlerde broderick

    kutup ayısı

    @heat, broderick asiri mekanik ya. adam birebir caliyor hakikaten fakat o birebirlik yani o mekaniklik biraz rahatsiz ediyor beni mesela. yoruma tamamen acik bir konu tabi bu ama ben friedman’i tercih ederdim herhalde keyif alma bazinda.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.