# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
EXODUS’a geri dönmek isteyen Zetro’ya, Gary Holt’tan ret
15.06.2011

Geçmişe mazi.

Eski EXODUS vokalisti Steve “Zetro” Souza, Metal Messiah Radio ile yaptığı röportajda EXODUS’a geri dönüp dönmeme konusundan bahsetmiş.

Tekrar grupta olmayı çok isterim. Beni şarkılarımı söylerken duymak hayranlar için çok güzel olurdu. Son yıllarda gruptakilerle konuşuyoruz. Şu an başka bir vokalistleri var, adı Rob Dukes. Elbette ki onlar başka türlü düşünene kadar vokalistleri olmaya da devam edecek. Bunu anlıyorum ve bu yüzden de kendi grubun HATRIOT‘ı kurdum. Ama Zetro’yu sahnede “The Toxic Waltz”, “Cajun Hell” veya tüm o güzel şarkıları söylerken görmek çok güzel olmaz mıydı?

Zetro’nun bu demeci kendisine iletilen EXODUS gitaristi Gary Holt da hemen bir cevap yayınladı:

Bu arkadaş eski işini geri kazanmak için bir halkla ilişkiler ÇILGINLIĞINA başladı! Ona karşı bir kin beslemiyor olmam, işini bir daha geri kazanabileceği anlamına GELMİYOR. Geçmişte bana, Rob’a ve EXODUS’a BÜYÜK saygısızlıkta bulundu. Sanırım durumu insanlara açıp bu konunun bir şekilde dilden dile dolaşmasını istiyor. Tüm dünyanın onun muhteşem dönüşünü beklediğine inanıyorsa, böyle düşünmekte serbest.

Geçmişi unut dostum, önüne bak. Sana şans verdik ve sen onu değerlendirmek istemedin. Artık o şansı kaybettin.

Steve “Zetro” Souza 1986-1992 yılları arasında grupta görev almış, ardından grubun geri dönüş albümü “Tempo of the Damned“de de yer aldıktan sonra, EXODUS’tan ilk çıkarılışıyla aynı sebepten, yani gruba yeterince önem vermemesinden dolayı 2004 yılında bir kez daha kovulmuştu.

Not: Haber için ozgur’e selam ederiz.

  Yorum alanı

“EXODUS’a geri dönmek isteyen Zetro’ya, Gary Holt’tan ret” yazısına 19 yorum var

  1. demir bakire says:

    valla şahane, zetro denen herifin berbat vokalini duymamış oluruz, rob dukes varken zetro kim lan

  2. kutup ayısı says:

    reunion sonrasi zetro’nun gruptan cikarilis (atilis mi desek ya da) sebebi gary holt ile olan bir tur iktidar kavgasiydi diye hatirliyorum. gary holt’un soyledigine gore zetro grubun sadece sahne de degil her alaninda/aninda frontman/lideri olmayi istiyor, fotograflarda olsun, roportajlarda olsun hep on planda olmayi istiyor olusundan dolayi atilmisti gruptan.

    fazla magazinsel olmadiklari icin bilinmiyor tabii ama exodus’un ic isleri hayli karisik. her uyenin kendine has “garip” durumlari var.

    bana sorsan, zetro her turlu donsun isterim. rob dukes canli performanslarda grubu cok iyi tasiyor ve ilerleyen yasiyla birlikte zetro sahnede eskisi kadar da iyi degildi cesitli kayitlardan gordugumuz kadariyla. fakat vokal olarak zetro her turlu siker. rob dukes ne yazik ki o kadar da “yakismiyor” exodus’a bence.

    her halukarda exodus kraldir, o baska tabi.

  3. junkman afatsum says:

    keşke dönse her zaman orjinal vokalistlerden yanayım kötü de olsa ama zate zetronun vokali şahane ama gördüğüm kadarıyla sorunlar çözülecek gibi değil ayrıca rob dukes denen adamın vokalini beğensemde ultra güçlü din faşisti gereksiz yere konserlerinde müslümanlara laf sokuyor ben müslüman olmasamda din faşistliğine gerek yok sonuçta ebeveynlerim inanan kesimdeler ha black grubunda olsan anlarım ama bu durum çok saçma

  4. saklanan saman says:

    holt iyi ayar vermiş. demecin sonuna “şimdi siktir git!” demesini falan bekliyodum.

    burak canik

    @saklanan saman, haha aynen adam fena sikertmiş. Zetro’nun da ahım şahım bi yanı yok şu anki vokal de gayet yeterli.

  5. kül says:

    ZETRO EXODUS’a dönebilmeliydi. Hayatta olan ve Exodus’ u en iyi sırtlanabilen iki vokalden biriydi ve her zaman döneceğine dair umudum vardı. Bu haberden sonra yıkıldım. :( ühü

    Chuck Reis

    @kül, zetro ibişi gruba dönse en fazla 2 sene sonra onları yarı yolda bırakır. ondan sonra gene yıkılırdın :D yıkılooouuwwmm

    kül

    @Chuck Reis, O arada girip çıksın öyle. O da yeter.

  6. Ubeydullah İndiroğlu says:

    Ajlık adama neler dedirtiyor bea.Nolcak bu Exodus tayfasının aj hali ey dostlar? :)

  7. _BlaCkeneD_ says:

    Ulan bu Exodus dünyanın en bahtsız gruplarından biridir yemin ederim. Grup içi sidik yarışları, eleman değişiklikleri ölenler kalanlar haddi hesabı yok. Buna rağmen bu Gary Holt denen adam yıllardır (arada dağıldığı dönem olsada) grubu ayakta tutmayı başarmış ya helal olsun diyorum. Bi arada Slayer da falan çaldı konserler için zaten kendi grubunun sorunları yetmiyormuş gibi bi de milletin sorunlarına da çare oluyor hakkaten helal olsun şu herife.

    Habere gelirsek. Ben de Paul Ballof mezarından çıksın tekrar Exodus vokalisti olsun istiyorum. Keza ne Zetro ne de Rob Dukes hele hele Rob Dukes hiç Exodus a uymuyor bence. (Zetroyla kaydedilen Tempo of the Damned ı tenzih ederim eheheh)

  8. Berca B. says:

    Üzüldüm. Rob Dukes’un dümdüz vokalinden fena halde gına geliyor bana. Dindir faşizmdir umrumda değil ama, ses olarak bildiğin hiç sevmiyorum adamı.

    Zetro parçalars.

    Berker İlhan

    @Berca B., Zetro’nun Exodus’a en çok yakışan vokal olduğunu düşünüyorum bende.

  9. Utku says:

    @Berca B., Rob Dukes Exodus un en iyi vokalistidir.kişinin zevkine göre paul ile kapışabilir.Rob Dukes’IN vokalleri dümdüz diye kestirip atmak bence mantiksiz.kendini begenmis ve gamsız steve souza yerine her türlü alır ve steve souza’nın abartılacak bir yönüde yok

  10. masteroforion says:

    Steve Souza’nın Tempo of the Damned’deki vokalleri Exodus adına yapılmış en iyi vokal performansını içeriyor bence. Zaten 7 senede o albümün de üstüne çıkamadılar benim gözümde. Bir nevi zirve noktası olarak görüyorum o albümü.

    junkman afatsum

    @masteroforion, evet zirve o albümdür ilk albüm ve bu albüm exodusun çıtasını yukarıya çıkarmıştır

  11. Dead Fish says:

    sadece son albümlerini indirip dinledim. birşey merak ediyorum hep bağırarak yada çığlık atarak mı vokal yapıyor bu adamlar yoksa son albüme özel birşeymi bu???

    cudas

    @Dead Fish, hep öyle çığlık çığlığa.

    Chuck Reis

    @cudas, + iri yarı cüsseli rob dukes’un katılımıyla grupta çığlıklar artmaya başladı ehuehueheuh

  12. cudas says:

    Souza’nın vokali Exodus’a yakışıyordu ama be. Bir orta yol bulabilselerdi keşke.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.