# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Yeni AC/DC DVD’si listeleri alt üst etti
29.05.2011

Bir de biz görebilsek.

AC/DC’nin yeni konser DVD/Bluray’i “Live at River Plate” 17 ülkede listelere birinci sıradan girdi.

AC/DC 2009 Aralık ayında Buenos Aires’teki River Plate stadyumunda 3 gece ardarda kapalı gişe çalmış ve toplamda 200.000′den fazla seyircisiyle buluşmuştu.

Live at River Plate“, şu anda dünya çapında en çok satan müzik DVD’si ve Bluray’i olmakta. Birinci sırada bulunduğu ülkeler de şunlar:

ABD
İngiltere
Kanada
Almanya
Fransa
İspanya
İtalya
Avusturya
İsveç
Macaristan
Finlandiya
Arjantin
İrlanda
Avusturalya
Belçika
Yeni Zelanda
Şili

DVD içeriği de şu:

01. Rock N Roll Train
02. Hell Ain’t A Bad Place To Be
03. Back In Black
04. Big Jack
05. Dirty Deeds Done Dirt Cheap
06. Shot Down In Flames
07. Thunderstruck
08. Black Ice
09. The Jack
10. Hells Bells
11. Shoot To Thrill
12. War Machine
13. Dog Eat Dog
14. You Shook Me All Night Long
15. T.N.T.
16. Whole Lotta Rosie
17. Let There Be Rock
18. Highway To Hell
19. For Those About To Rock (We Salute You)

Bonus:

* Belgeselimsi şeyler
* AC/DC Tur Animasyonu

Ve Arjantin seyircisine neden dünyanın en iyisi dendiğine dair:

  Yorum alanı

“Yeni AC/DC DVD’si listeleri alt üst etti” yazısına 21 yorum var

  1. Ufuk says:

    Şu adamları izlemenin 1 değil 3-4 kere eşiğinden döndüğümü düşününce sinirden kendimi yiyorum. Artık gelmeleri lazım yahu, yeter.

  2. masteroforion says:

    Oha setliste gel

    Burak Canik

    @masteroforion, +1 harbi oha

  3. caksu says:

    Sinir bozucu bir noktadan sonra. Bütün stad zıplar mı lan. Yüzde 80 i hiçbir zaman durmaz mı lan.

  4. illuminati says:

    Bana göre dünya üzerinde en çok abartılan gruplardan biridir, en iyilerden biri gibi davranılmasına da oldum olası sinir olmuşumdur.

    blackroseimmortal

    @illuminati, kesinlikle, sinir oluyom şu dedelere, danimarkalı falan da diğiller ki, niye izliyonuz bunları??? my lazy sundaysi izleyin daha güzel, ıslık falan progresif bi çalışma…

  5. saklanan saman says:

    bu adamlar nasıl bu kadar satıyor anlamıyorum. tamam efsane ama 100 senedir aynı müziği yapıyolar zerre değiştirmeden.

    frat

    @saklanan saman, napıcaklar abi adamlar? ne bekliyosunuz teknik death metalli rock’n roll falan mı yapıcaklar bu saatten sonra. yaptıkları tür zaten belli bence bu tür de o kadar değişime açık bir tür değil hani çok da değişmez belli formüller üstünden gider. sonuçta ac dc’dir, candır, satarlar he dinlemezsin orası ayrı tabii.

    burak canik

    @frat, yanlış anladınız abi bende çok rahat coşuyorum bu adamların şarkılarında. tek merak ettiğim adamlar 30 yıldır TAMAMEN aynı şeyi yaparak beni nasıl coşturabiliyor sorusunun cevabıydı :D

    burak canik

    @saklanan saman, aynı soru benim de kafamı kurcalıyo :D

    like fire

    ac/dc’den bahsediyoruz burda arkadaşım. fanları olmasam bile, her şarkısında coşabiliyorum. hal böyleyken ne önemi var nasıl müzik yaptıklarının.

    Ext_Aggression

    @saklanan saman, dostum nerde rock’n roll varsa orada çoşku ve eğlence vardır. AC-DC’yi izlerken bile 32 diş seyrediyorsam canlı nasıl olurum düşünmek dahi istemiyorum. Orgazm olurum herhalde :)

  6. ismail vilehand says:

    sabah öğle akşam, teknik melodik depresif progresif metal dinleyip müziğin aynı zamanda da bir eğlence unsuru olabileceği unutulduğu zaman böyle söylemler çok normal tabiki.

    metal müzikle büyüyüp, metal kültüründen uzakta olan herşeyi hakir gören bir neslin Rock’n Roll’u tekdüze bulup beğenmemesi de aynı şekilde çok normal birşey.

    bir yanda pogo yapanları, bir yanda kafa sallayanları, diğer bir yanda ise kıvırtarak dans eden kızları bir arada görebileceğiniz ve yeri geldiğinde tüm bu insanların omuz omuza zıplayıp eğlendiği tek müzik türü Rock’n Roll’dur. bu işi de en iyi yapan grupların başında AC/DC gelir.

    “ben yinede bu müziği beğenmiyorum, perdelerimi çeker odama kapanır metalimi dinlerim arkadaş.” demek kişinin en doğal hakkı. ama gelipte Rock’n Roll yapan bir gruba; “peeeh yıllardır aynı müzik. abartıyonuz olm” demek hiç akıl karı bir iş değil…

    Bahadır Sarp

    @ismail vilehand, düşüncelerine katılıyorum. Çok güzel açıklamışsın aklımdakileri. Yine de AC/DC çok tekdüze ve yıllardır aynı…şaka şaka. Ben öyle düşünen insanların çok ciddi olduğuna inanmıyorum açıkçası. İnanmak istemiyor da olabilirim.

    saklanan saman

    @ismail vilehand, gerçekten haklısın. üstteki sözlerim hala geçerli yıllardır yıllardır aynı müziği yapıyolar tamam bizim belki hoşumuza gidiyorda onların yerinde olsam en azından kariyerimin ortalarına doğru bir sıkılma belirtileri göste..amaaan neyse ne lan acdc gelsin ve ben o konsere gideyim köpek gibi zıplaya bağıra çağıra amı götü dağıta dağıta eğlenirim. bu kadar.

  7. caksu says:

    Ya düşünmeyi bırakın, dinleyin bak valla çok güzel müzik. :)

  8. semihtr says:

    rock ‘n roll dinleyicisine, istediğini veriyor adamlar… adrenalin salgılatıcı şarkılar… kafayı, kulağı ya bu da ne? dedirtmeyecek, dinlemesi rahat parçalar abi… fanları için, acaba şimdi ne çıkacak? diye düşündürtmüyor adamlar, albümün nasıl olacağını tahmin etmeye bile gerek yok… böyle grubun fanı değişir mi? değişmez… fan sayısı değişir mi? değişmez… konserler de hep böyle “stadyum” dolusu olur işte… 3 gecede 200.000 kişi ne demek ya… kaç grup, stadyumda konser vermeye cesaret edebiliyor?… saf rock ‘n roll, dinleyin beeeeeeeee :D …..

  9. Ext_Aggression says:

    Dünyada takdir edilmsi seyirci kitlesi sadece Latin Amerika’da var. Ben buna kanaat getirdim artık arkadaş. Maç seyreder gibi çoşuyor adamlar. Bruce bile Latin Amerika seyircisi hakkında konuşurken gözleri parlıyordu. Ne varsa Latin Amerika’da var gözünü sevdiklerim :)

    Chuck Reis

    latin amerika’da haggard konserinde bile maç seyreder gibi bağıran kitle vardı :D tabi o konserde haggard playback yaptı o da başka dava

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.