# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Ankaralı Seth.ECT yeni albümünü halka açtı
05.04.2011

Başkent’ten gurur verici adımlar.

Seth.ECT, yeni albümü “Godspeak“i resmi sitesinden indirmeye açtı.

Fotoğraftan ulaşmak mümkün.

Not: Haber için karayansıma ve Exorsexist’e selam ederiz.

  Yorum alanı

“Ankaralı Seth.ECT yeni albümünü halka açtı” yazısına 12 yorum var

  1. zafush says:

    Kesinlikle mükemmel bir iş. Ellerinize sağlık, severek takip ediyorum . . .

    zafush

    @zafush, audiofilikler için indirme seçeneği eklemeleri çok hoş bir davranış. Ses prodüksiyonu mükemmel olmuş . . . Herkese tavsiye ederim . . .

  2. Gerçekten harika tasarımları olan bir grup. Başarılarının devamını diliyorum.

  3. dombili says:

    ben albumu gayet begendim, yer yer septic flesh e benzettiğim kısımları oldu (zaten vokallerinin grubu cok sevdigini biliyorum).albumun teşekkür listesinde quo vadis basscısı var bu arada ahah (beraber türkiye turu yapmıslardı sect.ect ve quo vadis o sıralarda araları cok iyi oldu diye biliyorum).

    summoning elemanı ve mercan dede’nin albume katkıları vardı bu arada yanlıs hatırlamıyorsam.

    genel olarak süper kalitede oldugunu söyleyebilirim gerek studyo kaydı olarak gerek besteler olaraktan, herkese denemelerini tavsiye ederim.

  4. Albümü dinledim ve çok çok beğendim. Agresif şarkılar, başarılı elektronik ögeler. Ders gibi iş yapmış arkadaşlar. Dünya kalitesinde.

  5. Mephisto says:

    bu işte görselliğin ne kadar önemli olduğunun farkına varmış bi grup albüm de genel olarak güzel

  6. demilich says:

    Albümü dinledim daha öncesinde de takip ediyordum. Yurt dışında bukadar saygı gören bir türk grubu daha olduğunu düşünmuyorum, kıymetinin bilinmesi gerek.Böyle albüm daha avrupadan amerikadan cıkmadi. Tebrik ederim!

    distant

    @demilich, ‘yurtdışında saygı gören türk grubu’ demişsin. ben grubu pek takip etmiyorum. sadece bir kere konserlerine gitmiştim. ses sistemi sağolsun çok fazla anlamadım ama sahne duruşları falan bayağı hoşuma gitmişti. bu albümü de dinledim, beğendim. ama yurtdışıyla ilgi ve alakalarını bilmiyorum. nedir bu saygı olayı merak ettim.

    bir de ‘böyle albüm avrupa’dan amerika’dan çıkmadı’ demişsin ama bu tarzda çok iyi hatta kült olmuş gruplar var. bence milli duygularla yaklaşmamak lazım. dinleyici olarak en büyük hatamız bütün gruplarımıza ‘olay budur, yok ötesi’ tarzı yaklaşımlar. sanılanın aksine; kısa vadede gruba ve dinleyiciye gaz verse de, uzun vadede yine her ikisine kötü yansıyor bu tarz söylemler diye düşünüyorum ben.

    dombili

    @distant, gayet hak veriyorum yazdığınız şeylere lakin şöyle bir durum var, yaptıkları türün biraz orjinal olduğunu düşünüyorum.yani nile da death metal cannibal corpse da özünde ama yaptıkları iş baya bir farklı bildiğimiz gibi.

    tarz olarak dark-elektro gruplarına benzettim ben baya bir ancak mitolojik kısımlarıyla filan onlardan oldukça ayrılıyor diye düşünüyorum.mesela ney kullanımları filan inanılmaz güzel bir atmosfer yaratmış.sanki diablo 2′deki act2de bir yerlerdeymişim gibi geldi bana yer yer (:

    böyle bir album cıkmamış denilmişse yaptıkları işte bir numara oldukları için degil de cok orjinal bir iş yaptıkları için denmiş olabilir belki.(bu tarz gruplar hakkında bilgim oldukça sınırlı benim, belki de bu tarzda (yaptıkları türün adı altında değil tam olarak yani) çeşitli şeyleri harmanlamış başka kült gruplar vardır bilemiyorum tabi ki).

    demilich

    @distant, sevgili arkadaşım ben almanyada yaşıyorum önce buradaki kitleyi iyi biliyorum, grubu ise takip ediyorum çünkü biz buradan türkiyeyi cok takip ederiz memlekette neler oluyor merak ederiz ve sen etmiyorum dedigine göre o konuda birbirimize laf yetiştirmeyelim, böyle bir albüm avrupadan amerikadan çıkmadı dedigimde de fikir ve orjinallikte bahsettim. içinde bu grubun özellikleri barındıran ve sound oturmuş olan bir grup bilmiyorum üstelik bildigim kadarıyla bu grubun ilk albümü.Genel olarak bahsettigim şey bu grubun bir çok diger ülkede saygı gördügü ve yazıkki kendi ülkelerinde kıymetleri bilinmiyor demek istedim. Burada yanlış nedir?
    Bu sözüm kimseye degil bir hatırlatma, unutmayın eger biz kendi ülkemizin degerine, grubuna sahip olmazsa başka millet hiç olmayacak.Avrupa sadece kendine calışır Türk istemez. Burada bir grup cikartirlar o ay icinde tüm büyük dergiler kapak yapar tüm festivaller calar. Bizim memleketde buna katılır, Türk grup yok olur gider.Aksi oldumu bunca yıl? Milliyetcilik lazım degil grup saygı hakediyor fazlasıyla.

  7. Exorsexist says:

    bu albüm beni 3 gündür neredeyse esir aldı.

  8. hysteresis says:

    Hem müzik, hem de kayıt kalitesi açısından çok başarılı bir iş ortaya çıkmış. İnternetten yayınlanması ve kapak içi yazıları da sahalarda görmek istediğimiz hareketlerden.

    Bu arada kayıt ve mastering aşamasıyla ilgili ayrıntılı bilgisi olan var mı?

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.