# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Küçükçiftlik Park’tan SONISPHERE açıklaması
05.04.2011

“Değişiklikler yapıyoruz.”

Küçükçiftlik Park’ın sahibi ve işletmecisi Naz Kavran, Hafifmüzik‘e bir açıklama yapmış.

“Küçükçiftlik Parkı (KCP), 3 sezondur sehirde yapılan tüm rock ve metal etkinliklerinin merkezi oldu. Bunun birçok nedeni var; alanın merkezi konumu, kulis ve alan hizmetlerinin verimliliği, altyapısı, temizlik ve güvenlik hizmetleri, ses ışık hizmetleri gibi. Fakat bunların arasındaki en onemli neden, KCP’in bu tarz etkinliklere mümkün olduğunca çok destek vermesidir.

Ülkemizde sponsor olmadan mekan açılmaz, etkinlik yapılmazken; biz bu etkinliklerin gerçekleşmesine engel olmamak adına sponsor desteği kabul etmeden, bu sezon da mekanı rekor sayıda yabancı sanatçı konseriyle açtık. İstanbul’a çok yönlü, modern bir etkinlik merkezi kazandırmak ve kültür sanatı geniş kitlelerle buluşturmak icin çalışıyoruz. Bu doğrultuda büyük yol katettiğimize inanıyorum, geçtiğimiz 2 sezonda 600.000 ziyaretçi ağırladık ve gecen yaz bir juri KCP’i ‘Turkiye’nin en iyi ikinci etkinlik mekanı’ secti.

Sonisphere sezonun en büyük etkinliği, KüçükÇiftlik Park’ta gerceklesmesi bizim icin büyük mutluluk ve gurur kaynağı. Isteriz ki fanlar da bizimle bu mutluluğu paylaşsın.

KCP, bu sezon gerçekleşecek etkinliklerin büyüklüğü doğrultusunda, 17.000 kisinin rahatca konser izleyebilecegi sekilde yeniden duzenlendi. Lunapark aletleri kaldırıldı, kaldırılan alana çim ekildi.

34 metre uzunluğunda iddiali bir sahne sistemi kuruluyor. Sadece Türkiye’de değil, bulunduğumuz coğrafyada bir tek KüçükÇiftlik Park’ta olacak bir truss sistemi ve 2 yanında dev kuleleriyle her sanatçının çalmaktan zevk alacağı bir yapı yani. Podyum yüksekliği 1.95 cm, bu da her noktadan optimum görüş demek.

Sonisphere icin mekanın yanındaki otoparkın da festival alanına katılması öngörülüyor; böylece hedeflenen sayıda katılımcıyı rahatlıkla ağırlayabileceğiz. Konuyla ilgili gelebilecek her türlü soruyu da internet sitemiz üzerinden cevaplandırmaya devam edeceğiz.”

Konuya dair yorumlara buradan devam edebilirsiniz.

  Yorum alanı

Bu yazıya yorum yapılamıyor.

Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.