# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
İzmirli gotik metal grubu AYASOPHIA’dan EP
13.04.2011

Fate Line.

İzmir’li gotik rock/metal grubu AYASOPHIA yeni EP’si “Fate Line“ın kayıtlarına başladı.

2007 yılından beri bir oluşum içerisinde olan ve eleman değişiklikleri sonrasında yakalanan uyumlu kadro ile stüdyoya giren AYASOPHIA, halen gitarist Durmuş’un ev stüdyosunda kayıtlarına devam etmekte. Kayıt aşamasındaki ham haliyle “Deep Inside” adlı parça, grubun müziği hakkında fikir edinmek adına aşağıdan dinlenebilir.

Daha detaylı bilgi için:

facebook
myspace

  Yorum alanı

“İzmirli gotik metal grubu AYASOPHIA’dan EP” yazısına 13 yorum var

  1. Blakkheim says:

    Şarkıdaki fikirler güzel ama, kayıt&miksaj işine iyi abanmanızı öneririm. kötü kayıtla hiç olur canım fikirler.

  2. saklanan saman says:

    izmirin kızları,denizi, kumrusu, gotik metali.
    (bkz:let it flow)

    saklanan saman

    @saklanan saman, biliyorum çok takıyorum ama şu artwork’lere biraz önem verin. free font kullanmayın yahu. bariz Papyrus fontu bu :D

  3. Kıvanç says:

    Nasıl berbat bir kapaktır o öyle.

  4. Baelithilie says:

    şimdi durum şu ki,
    gruptaki bazı değişiklikler sebebiyle ep’nin adı deep inside olacak. ikincisi artworke abanacak vakit bulmakta zorlanıyoruz yeni yeni daha logolar vs tasarlamaya başladık. ep / albüm albüm kapakları için yakın gelecekte profesyonel bir ekiple anlaşmak üzereyiz. o yüzden ne derseniz haklısınız. mevcut resim eğlencesine bir görsel bile sayılabilir an itibariyle. bunların hepsini elimizden geldiğinceden biraz daha iyi bir şekilde düzeltmeye çabalıyoruz.

    eleştirileriniz ve okuduğunuz için teşekkür ederiz.

  5. behlehem says:

    muzikal acıdan cok hoşuma gitti kayıtlar ufak tefek hatalar var gibi ama ev kaydını baz alınca cok iyi bir iş cıkarmışsınız begendim tebrikler…

  6. gotik metal en az dinlediğim türlerden biri ama şarkıyı sevdim ben de. üstünde çalışarak daha iyi yerlere getirileceği belli. başarılar dilerim.

  7. Baelithilie says:

    yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. iyi/kötü eleştirilerinizi, önerilerinizi yazmaktan çekinmeyin. böyle böyle ilerliyoruz.

  8. Aeonian_Lich says:

    Vokalistin ya yorum gücünü, ya ses niteliğini geliştirmesi gerekiyor bence. Ha ikisi birden gelişirse zaten diyecek bişey kalmaz. Duygusu iyi, rahat söylediği belli, ve müziğe giden bir duygusu var. Ama çok temel teknik problemleri var. Onları halletmeli öncelikle. Müzik de hoş bence. Gelecek gördüm ben.

  9. özgür says:

    Usta,müziği duydum “aa ne güzel lan” derken
    vokal girdi.Eminim profesyonel bi kayıtla efektlerle
    şu anki piyasa çocuklarından daha iyi olabilecek (harbi diyorum) bi ses belki ama aynı durumu ben de yaşadığım için anlamakla beraber beynim “noluyo mınakii” demeye başladı.
    Erör verdi.Sonra ortalara doğru da timbaland’a bağlamışsınız gibime geldi,sonra güzel bi pasaj girdi.Gece gece kafamı karıştırdınız lan,sizin buna hakkınız yok.Yapmayın.

  10. Blakkheim says:

    ‘PasifAgresif Cares’ başlığı açalım NBA’deki gibi hehe.

  11. Baelithilie says:

    çok doğru yorumlarınız için teşekkürler. vokalist olarak şunu diyebilirim ki, zaman-mekan-para üçlüsünü aynı anda denk getirebileceğim an eğitime başlayacağım ama şu ana kadar üçü bir arada denk gelmedi. anlayışla karşılayıp bizi böyle sevin deme gibi bir lüksün olmadığının da farkındayım. o yüzden en kısa zamanda bu durumun üstüne eğilebileceğim diyebiliyorum şu an türlü belirsizliklerden.

    Aeonian_Lich

    @Baelithilie, Eğitim şart değil aslında. Vokalde birçok şey gelişime yardımcı olur, eğitim de bunlar arasında önemlilerdendir. Bol bol şarkı söylemek, bol bol egzersiz yapmak (işte eğitim almasan da nefes-ses egzersizleri için bilen birinden, ya da audio ya da yazılı bir kaynaktan faydalanmalısın), yapmak istediğin şeyi yapamadığın dönemlerde kendine kızmak yerine kendine inanmak, ve kendini zorlamadan yavaş ve sağlıklı biçimde bir gelişime izin vermek bunlardan birkaçı. (Tabii yaptığın vokal tarzı zaten kendini zorlamayı pek gerektirmeyecektir sanırım). İşin zihinsel, düşünsel kısmı ise çok göreceli. O konuda da beğendiğin vokalistlerin röportajlarından falan birşeyler kapmaya çalışabilirsin, en azından farklı fikirler farklı kanallar açabilir beyninde.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.