# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ONSLAUGHT davulcusu gruptan ayrıldı
27.03.2011

Daha karpuz…

İngiliz thrash grubu ONSLAUGHT’ın davulcusu Steve Grice gruptan ayrıldığını açıkladı. Biz hiç araya girmeyelim, kendi ağzından dinleyelim.

“Çok büyük bir üzüntüyle açıklıyorum ki artık, 1983′te kurulmasına yardımcı olduğum ve 2005′te bir araya getirdiğim ONSLAUGHT’ın bir parçası değilim. Çok zor ve acı verici olan bu karar, grubun 1991′de dağılmasına sebep olan bazı süreçlerin yeniden yaşandığını görmem nedeni ile alındı.

Bu olayların tümü, grubun benim bilgim olmadan bazı konserler ayarladığı ve benim yerime başka bir davulcu kullanma niyetleri olduğunu üçüncü bir kişiden öğrenmem sonrasında başladı. Ben halen gruptayken başka bir davulcunun kullanılması benim açımdan sorun değil. Sorun, gruptan kimsenin bana böyle kararların aldındığını söylememesi.

Ayrıca, bana göre, bazı kesimlerin ONSLAUGHT’a bakış açısı ve albüm satışı ve konser katılımları arasında büyük farklar var. 50 yaşına yaklaşan ve iki çocuğu olan bir baba olarak, kendimi böyle bir dünyaya uydurmam imkansızdı.”

“6 yıl içinde gerek profesyonel, gerek kişisel olarak tanıştığım kişilere teşekkürlerimi gönderiyorum. Müzik endüstrisi içinde kalma gibi bir planım yok. Pazarlama işine geri dönmek ve hem iyi hem kötü zamanlarda bana destek olmuş olan aileme yoğunlaşmak istiyorum.”

Grice’ın bu açıklamasına ise gruptan şöyle bir yanıt geldi:

“Steve Grice’ın, hem başlangıç hem deyeniden birleşme aşamasında, ONSLAUGHT’a olan katkıları çok büyük. Steve’in, bize göre küçük bir sorun olan bir olay sonrası gruptan ayrılması ve bunu grup tarihinin en uzun turlarından birinin öncesinde yapmasından dolayı üzgünüz.

Steve’e yaptıkları için teşekkür ediyor ve ileride seçeceği yollarda ona başarılar diliyoruz. Steve yoluna devam ediyor, ONSLAUGHT da öyle!”

31 Mart’ta başlayacak “Scream For Violence” turnesinde ise gruba Michael Hourihan (EXTREME NOISE TERROR, DESECRATION) yardım eli uzatacak.

  Yorum alanı

“ONSLAUGHT davulcusu gruptan ayrıldı” yazısına 1 yorum var

  1. zafer says:

    zamansız eleman ayrılığı feci olay.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.