# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BETWEEN THE BURIED AND ME vokalistinden klip
27.01.2011

Komple bir müzisyen.

BETWEEN THE BURIED AND ME vokalist, klavyeci ve kurucusu Tommy Rogers, THOMAS GILES adı altında çıkaracağı solo albümü “Pulse“tan “Sleep Shake”e çektiği klibi yayınladı.

Klipten de görüleceği üzere her şeyini Tommy Rogers’ın üstlendiği “Pulse“, 1 Şubat’ta piyasada olacak.

  Yorum alanı

“BETWEEN THE BURIED AND ME vokalistinden klip” yazısına 8 yorum var

  1. zafer says:

    müzikal olarak çok yoğun bişey beklememek lazımmış demek ki.

  2. masteroforion says:

    Yoğunluktan kastedilen şeyin ne olduğu da önemli. Tommy Rogers Between the Buried and Me müziğinde denediği şeyler ve röportajları sayesinde müzisyenlik açısından yelpazeyi geniş tutan bir insan olduğunu göstermişti zaten. Solo albümünün de “farklı” olacağı açıklamalarından belliydi. Böylesi de daha iyi zaten, grubu gibi tınlamaya çalışan bir solo müzisyen pek hoş olmazdı kanımca.

    Şarkı hedefini bulmuş, gayet hoş olmuş bence- davullar dışında (zaten yorumlarda da belirtmiş çoğu kişi youtube’da). Geri kalan şarkılar da bu kalibredeyse dinlemesi güzel bir albüm geliyor demektir.

  3. aslında albümü malum yerlerde indirebilirsiniz. 2 haftadır dinliyorum şahsen. müthiş bi albüm yapmış eleman. çoğu metalhead’in hoşuna gitmeyecek parçalar var. arada böğürmüş gerçi. klibi de muhtemelen kendi çekmiştir. haftaya evi temizlesin diye çağırdım. kısfmet. yoğunluk konusunda da şunu söyleyebilirim; alabildiğine yoğun. müsterih kalın.

  4. Deon says:

    Ben bu albümün çıktığını bilmiyordum. Acilen dinlemem lazım. Şarkı çok hoş. Beklentilerimin üstünde bu tarza göre başarılı gayet.

  5. zafer says:

    öhm yoğunluk meselesi evet. btbam ile karşılaştırınca(ki karşılaştırmak ne kadar doğru tartışılır) değişkenlik arzetmeyen bi şarkı. tabi tek şarkıdan çıkardığım bu. dinlemek lazım geri kalanını.

  6. özgür says:

    Vay be,Türkiyede kaç kişinin toplanıp ne heveslerle başlayıp beceremeyip bıraktığı müziği adam tek başına yapıyo,helal ossun hocu.

  7. Emre says:

    davul blake richardson ın davulu gitar da paul waggonerinki sanki.odunc almıs heralde:D

  8. Berca B. says:

    Şarkı güzel de ortada olmayan bir yoğunluk varsa o da klipten kaynaklanıyordur bence. Belli ki tripkar bir şarkı, neden böyle şarkı bitince buzdolabından süt çıkarıp içicekmiş gibi klip çekiyorsun kardeşim. Ev ortamı falan.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.