# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
THE FACELESS’tan yeni şarkı
19.10.2010

The Idol of Reality.

THE FACELESS 2011′de çıkaracağı yeni albümünden “The Idol of Reality”yi ilk kez canlı olarak çalmış.

Böylece ilk THE FACELESS haberimizi vermenin gururunu yaşıyoruz.

  Yorum alanı

“THE FACELESS’tan yeni şarkı” yazısına 3 yorum var

  1. Böylelikle Brandon Giffin’in gruptan (belki kısa bi süreliğine) ayrıldığı belli oldu. Fazla bişey anlamadım gerçi kayıttan.

  2. Veracruze says:

    sesler çok patladığından çoğu yeri anlayamadım, anladığım kadarıyla beğendim ama

  3. dullunger says:

    bu tip videolarda davul, lead gitar ve biraz da vokal anlaşılabilir oluyor. davullar yine epik yazılmış şeyler gibi gözüküyor, ve bu bağlamda bana göre the faceless’ın allahsal olmasının en büyük sebebi olan ritmik zenginliğinin üstüne de yeni şeyler katılmış gibi. michael keene zaten, kötü bir şey beklememek lazım. ancak şöyle bir teorim de var,

    necrophagist de son summer slaughter’da yeni bir parça çalışmış adı da ‘dawn and demise’ idi. şarkının adında bile grubun bir değişikliğe gittiği belli idi. ve o zamanlar kayıtta da değildi, turnede olmalarından da anlaşılacağı üzere. ve necro o şarkıyı albüme koymayacak gibime geliyor. niye mi? bir kaç empirik varsayımım var ama hani somut şeylere dayandır lan derseniz evet dayandıramam. the faceless da bence bu parçayı albüme koymayacak aynı sebeplerden. bir nevi nabız yoklama ve ‘merak etmeyin devam ediyoruz parçalrımızda var ahanda burada’ demek için yazılmış parçalar olabileceğini düşünüyorum.

    bir de the faceless akeldama gibi bir albümün üzerine ondan çok farklı bir planetary duality çıkardı. çok fark var aralarında ve ikisi de dominasyon albümler. bu üçüncü albüm de bu ikisinden farklı olacak ve bu parça o farklılıkta değil her ne kadar övmüş olsam da parçayı. bence olmayacak albümde bu parça.

    long live the faceless kısaca.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.