# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
LARS ULRICH’ten JASON NEWSTED’e dair
22.09.2010

“Onun ayrılması kendimize gelmemize sebep oldu.”

LARS ULRICH geçtiğimiz günlerdeki bir röportajda eski METALLICA basçısı JASON NEWSTED’e ilişkin yorumlarda bulunmuş. ULRICH şöyle konuşmuş:

“Jason’lı döneme bakınca, kendini gruba tümüyle adamış bir müzisyen görüyorum. Her şeyini METALLICA’ya veren bir insandı. Ona kendini gösterme adına hak ettiği şansı verdiğimizi sanmıyorum… Tam yararlanamadık… Grup olarak onun bize verebileceklerinden tam olarak yararlanmadık. Ama böyle oldu; o sıralarda bu tarz bir bakış açısına sahip olacak bir konumda değildik. İronik olansa onun ayrılığı grubu daha sıkı kenetlenmeye itti; o ayrılmak istediğine göre, demek ki grup olarak birbirimizle çok da iyi geçinemiyorduk. Bunu görmüş olduk. Rob’a gelince… Gruba çok iyi uyuyor. Kararkteri bizim karakterimizle iyi örtüşüyor ve ortaya gayet rahat, zorlamadan uzak bir ortam çıkıyor. METALLICA artık böyle bir grup. Hiçbir şeyi zorlamıyoruz, rahat takılıyoruz.”

  Yorum alanı

“LARS ULRICH’ten JASON NEWSTED’e dair” yazısına 27 yorum var

  1. ÖF YETER LAN.

    enver yılmaz

    @Batuhan Bekmen, bunların da muhabbetleri kadın programlarına döndü.

    Batuhan Bekmen

    @enver yılmaz, Lars Ulrich sabah programı yapsa ya. Arkada oynak müzik çalarken omuzlarını sallaya sallaya, dans ede ede “GÜNAYDIN AY BENİM CANLARIIIM” diye girse ya programa.

    böyle şeyler düşünüyorum ben hep.

  2. Günah çıkarıyorlar tabii. :D

  3. Mephisto says:

    gelenekselleşti bu demeçler :D

  4. akhimreatn says:

    lars haklı beyler

  5. erdem says:

    yani başkası için dese inanırım ama newsted gibi yetenek fışkıran bir adam söz konusuysa… laf olsun torba dolsun…

  6. Berker İlhan says:

    Müzik yapmayı hakkaten isteyen birini grupta istememesine şaşırmıyorum :D

  7. Burak Canik says:

    şu paragraftan adamın jason’ı grupta istemiyorum dediği anlamını çıkardınız ya helal. adam jason iyi adamdı kıymetini bilemedik evet ama gitmesi de bir şekilde bizi kendimize getirdi, rob da gruba iyi uydu artık rahatız demiş özetle. burda NO JASON bölümünü göremedim ben şahsen…

    hen

    @Burak Canik, abi Lars zaten paragöz, grubu yönetiyo. Hetfield da davayı satalı çok oldu. Zaten Mustaine’in köpeğini tekmelemiş. Mustaine de ne de durur mu yapıştırmış cevab- pardon yumruğu. Zaten Cliff öldü. O gece Lars ölcekmiş aslında, anlamış ölceğini şeyetmiş, oyun etmiş Cliff’e, yatakları değişek demiş, evet. İşte o yüzden bu anlam çıkıyor bu açıklamadan. Çok açık değil mi? (trollük yaparken bile düzgün yazmam)

  8. burzum says:

    ben bu herife çok gıcık oluyorum…

  9. Ufuk says:

    sus artık ya, 10 yıl oldu, sus

  10. Laneth says:

    ” Rob’a gelince… Gruba çok iyi uyuyor. Kararkteri bizim karakterimizle iyi örtüşüyor ”

    “Bir orangutan nasıl bass gitar çalar?” diye merak edenler Metallica konserlerini izlesinler.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Laneth, Çok anlamlı bir yorum gerçekten.

    Süleyman Turan

    @Laneth, ne yazık ki, “bir insan nasıl yorum yapabilir” diye merak edenler şu yazdığın yazıyı okusun diyemeceğim.

    yazık valla.

    Laneth

    @Süleyman Turan, Rob’un asıl grubu Suicidal Tendencies’dir. Rob S.T’de iken bu hareketleri yapabilir. Çünkü S.T hareketli ve enerjik bir grup idi ve yakışıyordu. Ama Rob aynı hareketleri Metallica’da yapınca gerçekten çok komik oluyor. Ayrıca Jason’dan sonra gelen Rob’un Metallica’ya hiçbir katkısı olmadığı gerçeği ortada. Cliff zamanını yaşım dolayısıyla bilmem. Ama Jason zamanını bilirim. Her şeyi ile bir “Metalhead” idi.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Laneth, Lars’ın üstteki açıklaması “Bu Jason’ın suçu değil belki ama Rob sadece Death Magnetic’te, Jason’ın tüm Metallica kariyerinden fazla müzikal katkı yaptı” diye devam ediyo. Öyle de bi şey varmış.

    Exorsexist

    @Ahmet Saraçoğlu, röarh! taktir edilesi bi açıklama.

    northern darkness

    @Ahmet Saraçoğlu, valla nasil bir muzikal katki o acaba, ben cidden muzikaleti adina oyle ahim sahim bir sey pek goremiyorum. load ve hatta reload’u bile metallica’nin son iki albumune tercih ederim.

    Burak Gür

    @Laneth, ben orta okuldaydım Rob Metallica’ya katıldığında, mtv Rock am ring konserini vermişti, ilk kez orada görecektik Rob’u. o zamanlar diyoduk “ne bu maymun gibi yengeç gibi, basketbol forması ve uzun şortla çıkmış, repçi midir nedir” diye.

    sonra biz büyüdük kirlendi dünya, farkettik ki adam çatır çatır çalıyor. akustikle flemenko çalarken james ve kirk “wut?” diye izliyor.

    sanki metallica 60′s müzik quartet’i de adamın hoplaması zıplaması hor görülüyor.

    ha ciddiyetten, ağır müzik yapmaktan bahsediyosan o zaman Hetfield ölsün, ömrü boyunca kaç kere apış arasını seyirciye göstererek avuçladı diye.

    heat

    @Burak Gür, lars ulrich’in pipisini de unutmamak lazım

  11. Deniz says:

    bence samimi bir açıklama olmuş. jason giderken “artık elvis presley şarkıları yapan bir grupta çalmak istemiyorum” demişti. heralde grup elemanları şapkalarını ellerine alıp bir düşünmüşlerdir bu açıklamayı. jason’ın gidişi uzun süredir uyuyan metallica’yı uyandırdı. keşke geri dönüp ateşi daha da yellese.

  12. mehmet efe says:

    James bacak arasını avuçlamış olabilir. Ama Metallica’nın parcalarındaki ciddiyetini anlamayan yoktur her halde. blackened gibi bir parcada sahnede goril taklidi yapan birini görmek hoş gelmiyor jason gibi adam seyirciyi delirtiyodu bi seattle konserini izleyince nasıl geza geliorsunuz. ama son konserlerde rob’un sahne performansı yok ya seyirciyle iletişimi yok etkileşim sıfır. Ne yazık ki sahnede bu gorili daha cok göreceğiz…

  13. unforgiven says:

    rob denen orangutan jason ın poposuna su bile dökemez.tamam onada saygım var.jason yilarca gruba verdigi katkı görmezden geliniyor inatla..ben hala benimseyemedim rob u bir cok kisi gibi.metallica bitmiştir zaten..garaj days albümünden sonra..

    hen

    @unforgiven, Metallica senin doğduğun gün bitmiş zaten kankisi.

    Korhan Tok

    @hen, Ahahahahahah.

    Sırf gülmeli yorum da yapmadım demem. Çok yaşa. Ahahah, bak hala.

  14. Sweden says:

    Ya şu anda rob’u itin götüne sokup jason’ı göklere çıkaranların clif’i göklere çıkarıp jason’ı itin götüne sokanlardan hiçbir farkı yok, işin özü rob çatıır çatır çalıyor sahnede ne yaptığından çok beni bu ilgilendiriyor, bu arada jason’ı çok severim haksızlığa uğraması rob’a saldırılmasını gerektirmez..

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.