# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DEVIN TOWNSEND en sert albümünün detaylarını vermeye başladı
20.08.2010

“Neden metal dinliyoruz?”

DEVIN TOWNSEND, Mart/Nisan civarı çıkacak yeni albümleriDeconstruction” ve “Ghost“tan adı ilk anılana dair bilgiler vermiş.

Albüm için death metal dünyasından çok önemli isimleri konuk etmeyi planlayan TOWNSEND, bunun maddi anlamda çok zor olacağını fark ettiğini ve olayı biraz minimalize ettiğini söylemiş. Bu albüm için turlamayı da isteyen TOWNSEND, bunu da mümkün kılabilmek adına iki adet davulcuyla anlaşmış. Bunlardan ilki, albümdeki progresif ve teknik kasışlı kısımlar için baget sallayacak olan, THE DEVIN TOWNSEND BAND’den Ryan Van Poederooyen. Diğer isimse albümün daha sert ve hızlı kısımlarını çalacak olan SOILWORK/SCARVE davulcusu Dirk Verbeuren.

Son olarak TOWNSEND, “Kariyerimde yaptığım yapacağım en sert, en uç albüm olacak” dediği “Deconstruction“ı neden çıkardığını da şöyle açıklamış:

Ki“yi yaptıktan sonra internette pek çok hayranın “Hayır biz sert müzik istiyoruz! Sert olmalı, hızlı olmalı, metal olmalı!” dediğini gördüm; ve onlara sordum: “Tamam yapayım. Bunu sizin içi yaparım, ama bana bir şeyin cevabını verin: Bunu neden istiyorsunuz?” “Sizi sert şeyler dinlemeye iten nedir?” “Neden metal dinliyorsunuz?” “Bu müzik sizin dışa vurmak istediğiniz hangi duygunuzu tetikliyor, sizi ne anlamda rahatlatıyor?” İnsanların bu soruya tam bir cevap veremediğini gördüm ve bu soruya bir cevap vermeye karar verdim. “Deconstruction” işte bunu anlatıyor; metali neden sevdiğimizi, neden ona ihtiyaç duyduğumuzu konu ediyor. Bu yüzden de kariyerimde yaptığım en sert albüm olacak.”

  Yorum alanı

“DEVIN TOWNSEND en sert albümünün detaylarını vermeye başladı” yazısına 2 yorum var

  1. içim kıpırdadı lan. devin*mMm

  2. ihsan says:

    bu soru anket konusu olabilir. en çok işaretlenen şıkta “bilmiyorum, sadece hissediyorum” mealinden bir cevap çıkar gibime geliyor.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.