# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
PORCUPINE TREE’den hasta arkadaşlarına destek
07.07.2010

Kara gün dostları.

Yetmişlerin ortalarında müzik kariyerine başlayan art rock grubu JAPAN’in basçılığını yapan ve sonrasında da pek çok farklı grupta müzisyenlik hayatını sürdüren Mick Karn’ın geçtiğimiz ay içerisinde kanser olduğunu açıklamasının ardından, müzisyenle çalışmışlığı bulunan gruplardan PORCUPINE TREE, sanatçıya yardım sağlamak amacıyla sadece download edilebilen bir konser albümü çıkarmış.

Tüm geliri Mick Karn’ın tedavisine gidecek olan “Atlanta” adlı albüm, 2 saatlik bir PORCUPINE TREE konserini içeriyormuş.

8 Pound’a indirilebilen albüme şuradan ulaşılabiliyor.

Karn, RASHIT’in “Her Şeyin Bir Bedeli Var” albümündeki “Ölmek İçin Çok Genç” adlı şarkıda da konuk müzisyen olarak perdesiz bas çalmıştı.

Haber için Gizem Yılmaztürk’e teşekkür ederiz.

  Yorum alanı

“PORCUPINE TREE’den hasta arkadaşlarına destek” yazısına 2 yorum var

  1. abcd says:

    rica ederim efendim.

  2. Deon says:

    Bu insanları boşuna sevmiyoruz. Gerçekten. Acil şifalar. Her ne kadar beni duymasalarda bu hareketlerinden dolayı tebrik ediyorum ve kesinlikle reklam amaçlı bunu yapabilecek insanlar değiller. O yüzden samimiyetlerine de müziklerine olduğu gibi sonsuz bir güven besliyorum. Bu tip durumlarda olmak zordur. İnsan tahminleyemez. Kendinizi o adamın yerine koyduğunuz da ise işlerin hiçte buradan görüldüğü gibi olmadığını idrak edersiniz, belki de ucundan. Öyle ki PT gibi bir grup sizin için album çıakrtıyor. Ne trajik ne gurur verici bir haber aslında. Umarım bir an önce iyileşirsin Mick Karn.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.