# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BLOODBATH’ten konser görüntüleri
04.07.2010

Madem kırk yılda bir oluyor.

BLOODBATH’in kariyerinde verdiği beşinci konser olan Hellfest performansından üç adet video yayınlandı. Sahnedeki espritüel kişiliğiyle tanıdığımız Mikael Akerfeldt, ilk videonun başında grubun bu çok az konser verme olayıyla ilgili “Şu an tanık olduğunuz şey çok az rastlanan bir durum. Sanki kuş gözlemciliği gibi, çok seyrek meydana gelen bir şey. Bu bizim beşinci konserimiz. Şimdi size death metal türünde bazı şarkılar çalacağız, bu arada siz de hayranlıkla vücudumu izleyebilirsiniz” şeklinde bir konuşma yapıyor.

Sevenlerine armağan olsun.

“Process of Disillumination”

“Breeding Death”

“Cancer of the Soul”

  Yorum alanı

“BLOODBATH’ten konser görüntüleri” yazısına 14 yorum var

  1. icumblood says:

    espritüel kişilikten ziyade cıvıklık adamın yaptığı, denyoluk falan filan. türkiye konserinde de benim sikim çok küçük falan demiş ya bu.. çok aptalca.

    janslore the celebrity

    @icumblood, katılıyorum.

    Ahmet Saraçoğlu

    @icumblood, aslında porcupine tree’yle haşır neşir olduktan sonra başladı sanırım bu muhabbetleri. ingiltere’ye gide gele ingiliz mizah anlayışını sevdi belli ki, sonra onu konserlere taşıdı. kasıntı olmamak için yapıyo aslında. en azından sentenced vokalistinin rock the nations’daki “when i was fucking my mother”ından iyidir.

    abcd

    @Ahmet Saraçoğlu, tam da porcupine tree olayını yazacaktım, söylenmiş. yalnız british humor bir miktar zeka içerir yahu, yapmasın böyle şeyler eheh.

  2. Sambalici says:

    bence eğlenceli, özellikle bloodbath’i “tr00 death metal” geyiği olarak görüyor belli ki akerfeldt ondan burada ekstra tribe girmiş.

  3. Ugur says:

    The Wacken Carnage albümünde de hemen hemen her şarkıdan önce seyircilere şunu yaptırır, baya geyiktir hehe:

    M-you want more?
    -yeeeaaah
    M-death metal voice please
    -ooooaaaarrrgggghhhh
    M-high pitch
    -eeeeeeaaaaaggggghhh
    M-Dani Filth!
    -iiiiiiieeeeeeeggggghhhhhh
    M-so beautiful

  4. Desqpio says:

    yahu bilmiyorum ama mikael’ın vokalleri biraz farklı sanki, yani bloodbath albümlerinden bile farklı. blackwater park: legacy edition’daki bonus parça the leper affinity(live)’da da ayrı bi değişik vokaller. ne oluyor acaba.

  5. zafer says:

    evet vokaller e hafif gorefest tadı mı verilmeye çalışılmış nedir, ilginç.

  6. Ufuk says:

    amerika turnesinde de seyirciye ücretsiz vokal dersleri veriyordu bu adam. büyük bir opeth hastası olmasam da pratchett tarzı british humor olayını da takdir ediyorum, kolay mevzu değildir.

  7. Deon says:

    Denyoluk ? Cıvıklık ? Aptallık ?

    Neyse gerilimli bir şey yazmıyorum çünkü hakikaten anlamsız bir Mikael e hakaret edelim, giydirelim tez elden muhabbetine girilmiş burada. Bu adam Porcupine dan sonra böyle oldu geyikleri de pek doğru gelmiyor , aksine bence daha da olgunlaştı hareketleri. Mikael Akerfledt gibi bir dehadan altına çişini kaçıran yaramaz yumurcaklar gibi bahsedip karalamaya çalışmak çok çok saçma geldi. Türkçe kafayla düşünerek anlamaya çalışırsan o esprileri, oradaki binlerce insan koparken ancak bön bön bakıp bir klasiğimiz olan “KÜfretti lan bu galiba..” moduna girersin. Gayette eğlendim okurken bile “kuş gözlemciliği” ne lan hahah.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Deon, ben de “it’s like bird watching”de güldüm baya. :)

    janslore the celebrity

    @Deon, evet kıskanıyoruz Mikiyi, o yüzden karalama olaylarına giriyoruz hehehe.

    Deon

    @janslore the celebrity, ok, no prob.

  8. Deon says:

    Abi şu an bir türlü açıp izleyemedim benim dns in saçmalıkları yüzünden, demin açar gibi oldu izlemem lazım ben okurken güldüm artık izlesem ne olacak bilemiyorum. Tahmin edebiliyorum yine stand up ını yapmıştır :) Stand up demişken hakikaten son zamanlarda yabancı piyasada da bu yabancı piyasada ve dinleyicilerde hiçte cıvıklık falan etkisi değil gayet bir role model stand up’çı frontman edasıyla izleniyor. Hani gerçekten çok eğleniyor millet. Belki bazılarına Death Metal samimileşiyor amanın yoksa piyasa mı olacak bu işler falan gibi gelsede, cidden oradaki insanların hede hödö değil de, özde günlük hayatlarını yaşayan insanlar olduklarını hissettirmeleri çok hoş bence. Ki bunun tanımı aynı zamanda mutevazilik ve olduğu gibi görünmedir.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.