# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BENEATH THE MASSACRE’dan yeni EP ve şarkı
30.07.2010

Madem deliyiz, neden müzik yapmıyoruz?

Kanadalı teknik brutal death metal grubu BENEATH THE MASSACRE 14 Eylül’de yeni bir EP çıkarıyor.

“Marée Noire” adlı EP’nin deatayları şöylecene:


01. The Casket You Sleep In
02. Black Tide
03. Drill Baby Drill
04. Designed To Strangle
05. Anomic

EP’den “Black Tide” adlı şarkıya EP kapağından ulaşmak mümkün.

<embed type=”application/x-shockwave-flash” width=”600″ height=”371″ src=”http://www.youtube.com/v/cDeKMhf6ptU&hl=en_US&fs=1?rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0×999999&border=1″ allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true”>

  Yorum alanı

“BENEATH THE MASSACRE’dan yeni EP ve şarkı” yazısına 12 yorum var

  1. Ahmet Saraçoğlu says:

    baya hasta bi şey olmuş yine.

  2. baldur says:

    gorod röportajında söylemiş ya sadece teknik olmak için teknik metal yapmıyoruz diye, bunlar da sanki sırf teknik olmak için teknik metal yapıyorlar gibi.

    Ahmet Saraçoğlu

    @baldur, evet onların olayı o yani belli oldu. değişmeyecekler. sitedeki albüm yazısında da söylemiştim. nicelik çok da nitelik nerde hafız diye sorarlar adama.

  3. Batuhan Bekmen says:

    Mechanics of Dysfunction olsa olsa vasat üstü bir albümdü. Bu şarkıların da fazla farkı yok gibi geldi. Sanırım hiç ısınamayacağım bu adamlara.

  4. Ahmet Saraçoğlu says:

    peki Origin mi BtM mi? :) Gerçi Origin’i seven baya adam var lan.

    Batuhan Bekmen

    @Ahmet Saraçoğlu, Origin. Baya tepki çekebilirim belki ama, Antithesis gibi kötü bi albüme imza atmasalardı hala bi miktar seviyo olabilirdim arkadaşları.

    baldur

    @Ahmet Saraçoğlu, bu soruya origin dinlemediğim için cevap veremiyorum ama bana ne “beneath the massacre’nın iyisi” olan hangi grupları önerebilir misin? hani teknik death yapmış olmak için teknik death yapmayan:)

    Batuhan Bekmen

    @baldur, soru bana yoneltilmemis ama kendimce cevap vereyim yine. burda yine bir tur kavgasina donusuyo durum, cunku techdeathin `brutal` tarafinda bulunan arkadaslar (odious mortem, severed saviour, arkaik, visceral bleeding vs) bu anlasilmaz derecede teknik olma garabetine kapilip gitme durumuna daha bir yatkin oluyolar. her ne kadar benim bu tur gruplar icinden sevdigim baya bisey olsa da (fleshgod, ulcerate, severed saviour mesela) techdeath dendigide gonlum her zaman isin bir miktar `baska`kisimlarina da el atmis, daha bir delismen, daha bir experimental (ekstremi de uyar dozu az olani da) hale gelmis olan gruplara gidiyor. sahsi favorierim ise augury, arsis (ozellikle ilk albumleri), neuraxis, gorod, the faceless, spawn of possession, psycroptic, martyr, necrophagist, quo vadis gibi baska tatlar civarinda gezinen gruplar.

    tabi bu liste uzerine bir takim daha yeni ya da digerlerine gore daha az duyulmus gruplar eklenerek cogaltilabilir (gory blister, illogicist, carcariass, tooh, negativa vs)

    bu isin bir de grind tarafi var da ona yakinda bi yaziyla giricem. zira bu isin iki ustadi diyim artik, 2 yeni ultra sekerlikle geri donduler).

    daha da saymadigim zibilyon grup vardir heralde sozu edilmesi gereken. olum metali zor is.

    baldur

    @Batuhan Bekmen, çok iyi cevap, sağolasın. augury, arsis, gorod ve the faceless’ı bi ara dinleyeyim o zaman.

    heat

    @baldur, arsis mükemmel, arsis şahane.

  5. nekropunk says:

    beynim origin dinlemek ve herhangi bir integral problemini çözmek arasındaki farkı algılayamıyor, origin dinlemek adamı yoruyor.

  6. like fire says:

    bu adamlar her ne kadar dibine kadar tekniğe batmış olsa da, bence brain drill kadar rezalet değiller. hastaları değilim ama severim hani. martyr demişsiniz yukarda. cidden Death’e benzeyen yönleri çok fazla. Illogicist ile beraber ben de onları önerebilirim. tabii ki bunların hiçbiri bir Gorod kadar olamaz.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.