# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
EUROPE gitaristi JOHN NORUM: “The Final Countdown’ı ilk duyduğumda çok tadım kaçtı”
22.06.2010

…Ama şu an sarayda oturuyorum orası ayrı.

EUROPE gitaristi John Norum, grubun, hatta popüler müzik tarihinin en bilindik şarkılarından “The Final Countdown”u ilk kez duyduğundaki düşüncelerini açıklamış.

“Vokalist Joey şarkının demosunu bana ilk kez dinlettiğinde şarkıdan hiç hoşlanmadım. “Delirdin mi? Biz böyle şarkılar yapan bir grup değiliz!” dedim. Zira o zamanlar daha çok THIN LIZZY, UFO ve DEEP PURPLE’a yakın şeyler yapmaya çalışıyorduk. Ama neyse ki zaman içinde şarkıyı sevmeyi başardım.”

Yine de Norum, şarkıyı canlı olarak çalmanın bir gitarist için hayli sıkıcı olduğunu da eklemeden edememiş. Norum, “Sıkıcı mıkıcı ama dünyanın ekmeğini yedik hafız hiç ses etme” demeyi ihmâl ettiyse de, biz onun bu düşünceleri paylaştığını sanıyoruz.

  Yorum alanı

“EUROPE gitaristi JOHN NORUM: “The Final Countdown’ı ilk duyduğumda çok tadım kaçtı”” yazısına 7 yorum var

  1. masteroforion says:

    Böyle bi açıklamayı önceden de yapmamış mıydı? O albümdeki synth soundunu hiç sevmediğini falan da söylüyordu

  2. northern darkness says:

    ya biraz kıllık olacak ama, bu “haber” ne alaka şimdi abi? yani nasıl desem.. gerçek hayatta ne işimize yarayacak bu? gereksiz olmuş biraz :/ (tamam la vurmayın)

    Ahmet Saraçoğlu

    @northern darkness, anektod diyelim. Kerry King “Angel of Death bence Slayer’ın en kötü şarkısı” dese haber niteliği taşımaz mıydı mesela?

    darth sidious

    @Ahmet Saraçoğlu, “ya olm şarkılarımız süper ortalığın hamuna goduh ama sololarımı ben de beğenmiyorum ama bu kadar oluyo be hacut” yorumunu kelimesi kelimesine yaparsa işte bu bomba olur =D

  3. yıllarca ekmeğini yediğin şarkıya bok atmak nasıl bir coolluktur arkadaş?!

    …Yine de Norum, şarkıyı canlı olarak çalmanın bir gitarist için hayli sıkıcı olduğunu da eklemeden edememiş. Norum, “Sıkıcı mıkıcı ama dünyanın ekmeğini yedik hafız hiç ses etme” demeyi ihmâl ettiyse de, biz onun bu düşünceleri paylaştığını sanıyoruz. (popculardisari.com olarak, hani, yaani…)

    merhaba!

    masteroforion

    @jokernthiefmother, İyi de adam senelerdir grubun o albümdeki soundunu sevmediğini söylüyor, gruptan da The Final Countdown sonrası hemen ayrılmıştı, coolluk falan değil gayet olağan bi davranış. Bunu Joey Tempest dese haklıydın da, John Norum ftw

  4. Ufuk says:

    lemmy de ace of spades çalmaktan nefret ediyor. normal şeyler bunlar.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.