# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
METALLICA’dan tarihi turne
15.03.2010

Tek rakibim PINK FLOYD.

METALLICA menajeri Peter Mensch, METALLICA’nın seneye yapacağı on şehirlik turnenin gelmiş geçmiş en büyük prodüksiyonlu turnelerden biri olacağını açıkladı.

PINK FLOYD’un “The Wall” turnesi ölçütlerinde bir devrim yapmaya çalışacaklarını söyleyen Mensch, “Aklınızı başınızdan alacak, tek kelimeyle devasa olacak” türünde şeyler söylemiş. PINK FLOYD’un “The Wall” konserlerine dair bir hatırlatma yapalım.




Bir de böylesi var (Ufuk’a teşekkürler).

  Yorum alanı

“METALLICA’dan tarihi turne” yazısına 4 yorum var

  1. caksu says:

    Çok da önemli değil belki, birliktelerken de olmuştu bu show ama videodaki Roger Waters konseri. Albümdeki tatlı groupie yi beklerken bu uyuz çingen kızıyla karşılaşmak da sinir bozucuydu :)
    Devasa prodüksiyon lafı ve verdikleri örnek direk konsepte bağlı bir showu akla getiriyor ama her şarkı için farklı birşey yaparlar herhalde.. Pink güzel yapıyordu o işi :)

    Ahmet Saraçoğlu

    Şimdi oldu gibi. :)

  2. Ufuk says:

    bugüne kadar izlediğim en iyi prodüksiyonlar u2 zoo tv, pink floyd pulse, rolling stones bridges to babylon ve tabii ki x-japan last live. bunlarla kıyaslanabilecek büyüklükte ne yapabileceklerini ya da ne tür yeni fikirlerle gelebileceklerini bilemiyorum ama daha önce denenmemiş şeyleri deneseler iyi ederler.

  3. Sambalici says:

    zaten hali hazırda kısıtlı mekanda bile atraksiyonlu sahneleri sevdiklerinden (and justice for all turnesinde yıkılan adalet heykeli, cunnig stunts’da devrilen ışıklar, death magnetic turunda tavanda açılan tabutlar) altından kalkacaklardır, röportajlarda falan yıllardır hep demişlerdir bu tip sahne şovlarına gönül verdiklerini ve özel olarak kafa patlattıklarını.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.