# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DREAMTONE & Iris Mavraki’s NEVERLAND’den yeni albüm detayları ve klip
10.03.2010

Türkiye ve Yunanistan deyip de zeytin dalı demeden durabilmek.

Ankaralı DREAMTONE ile ünlü Yunan sanatçı Iris Mavraki’nin ortak projesi NEVERLAND, ikinci albümü “Ophidia“yı 26 Mart’ta çıkarıyor.

Jon Oliva, Edu Falaschi (ANGRA) ve Urban Breed (PYRAMAZE) gibi konuk isimlerin de yer aldığı albümün detayları ise şöyle:

1. This Voice Inside
2. Silence the Wolves
3. Ophidia
4. Will of God
5. Invisible War
6. Places Unknown
7. No One Leaves the Hive
8. Speak to Me
9. Ashes to Fall
10. Final Odyssey
11. The Forests of Hope (Bonus)
12. Dying Threads (Bonus)
13. Into the Horizon

Albümde yer alan “This Voice Inside” adlı parçanın Sıla Ünlü tarafından çekilen yepyeni klibini de aşağıdan izleyebiliyoruz.

Ege artık bir barış denizi adeta.

  Yorum alanı

“DREAMTONE & Iris Mavraki’s NEVERLAND’den yeni albüm detayları ve klip” yazısına 7 yorum var

  1. Exorsexist says:

    kapağı beğendim fantastik birşey olmuş, klip berbat.. baterist vurmuyor, adeta dokunuyor.. tam olarak çözemediğim power/progresif tarzı klavyelerin melodileride uyumsuz. neyse önemli olan dostluk kazansın tabi.

  2. b says:

    youtube’daki yorumlara yazmışlar “excellent song”, “amazing music” diye. valla hiç mükemmel müzik duymasak elbette diyeceğiz böyle ama önümüzde kullanılan tonlar açısından bayağı sorunlu bir şarkı var. klip çok kötü arkadaş belirtmiş zaten. internetten dinlediğimiz için belki farklı gelebilir onun için cd çıkınca da kontrol etmek lazım. şarkıda bayağı rahatsız edici sesler var. ritim gitarlar çok yüksek ve diğer enstrümanları neredeyse yıkmış geçmiş. klavye tonları keza öyle. özellikle girişteki tuşlu tonları bir garip, sanki amatör bir grubun kullandığı tonları kullanmışlar. bir dönem her grup bu tonları kullanıyordu ve görülüyor ki bundan vazgeçilmiyor. son olarak ise bu grubun ciddi bir vokal problemi var. bu tarz müzikte tizlere çıkılması çok önemli ve insan bunu bekliyor. çok güçlü bir vokal gerek bu gruba.

  3. Olmıycak bu çocuklar, malesef.

  4. janslore the celebrity says:

    Bence biraz haksızlık ediyorsunuz arkadaşlar. Evet klip kısmen kötü olabilir, tonlamalarda sorun olabilir, ıvır zıvır başka şeyler olabilir. Ama parça gayet güzel ve parçada vokalin tizlere çıkmasını gerektirecek bir durum yok.

  5. Aeonian_Lich says:

    girişteki gitar riffini beğendim. dinamik davulları destekleyen bir yapıdalar. Orası gayet hoş. Ama devamında davullar yine dinamik olmasına rağmen gitarlar ve klavyeler bu yapıyı desteklemiyor. Girişteki Irıs ablanın narrationunu beğenmedim. Ya daha aksanlı ve vurgulu, ya da daha yalın bir ingilizce olsa daha iyi olurmuş. Vokaller ise çok vasat. Gırtlak desteği yok, ses olarak da bir olayı yok. Elbette ki tizlere çıkması şart değil, ama başka bir olayı da yok malesef. Mesela Evergrey vokalistinin de oktavı çok düşüktür, ama adamın tonlamalarında var farklı birşeyler. Klavye tonları da çok kötü, bir tek solo synth tonu fena değil, ama çalınım ve diğer tonlar olarak başarısız.

  6. zplln says:

    Dreamtone kesinlikle desteklenmeli.
    Ama milf teyze keşke şu dişleri bi temizleteydin.

  7. haterofallmankind says:

    bu kadar saçma savlarla klip karalamak da yeni moda olsa gerek.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.