# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DEATH ANGEL yeni albüm kaydına başladı
04.03.2010

Hayırlara vesile olsun.

Thrash metalin önemli isimlerinden DEATH ANGEL, yeni albüm kayıtlarına başladığını açıkladı.

Grup, Eylül’de çıkması planlanan albümün bugüne kadarki en teknik ve agresif DEATH ANGEL albümlerinden biri olacağını söylemiş. Albümden “Into the Arms of Righteous Anger” adlı şarkının canlı halini aşağıdan izleyebiliyoruz.

  Yorum alanı

“DEATH ANGEL yeni albüm kaydına başladı” yazısına 5 yorum var

  1. ihsan says:

    killing season’da yardırmıştı abiler. bunlarda exodus gibi sonradan açılanlardan. yeni katılan basçıları hariç bütün grup üyeleri kuzen diye birşey hatırladım şimdi.-kısacası akrabalarmış- eh gittikçe kapitalizm batağına batan müzik sektörüne böyle aile grupları lazım. destekleyin birbirinizi.

  2. Ayşe Nur says:

    Tıpkı Exodus gibi sonradan açılan bir grup değil aslında. Death Angel’ın geçmişini sindirmiş hemen herkes bilir ki ciddi ciddi çok iyi albümler yayınlamışlardır. Arada birkaç vasat albüm çıkarmaları sebebiyle bu kadar ön planda olamadılar. Mesela insanlar ilk albümün hiç lafını etmiyorlar. Kurucu eleman olan davulcu 17 yaşındaymış ve grup bundan 5 sene önce kuruldu. En vasat denen albümlerine bile göz atın derim.

    Bir de yeni gelen basçı hariç ikisi kardeş diğerleriyle kuzenlerdi.

    Killing Season iyi bir albümdü evet ama bence Death Angel diskografisinde vasat bir albümdü. Bunu anlamak için sadece  geçen sene Almanya’da verdikleri Killing Seasons öncesi albümlerden şarkılar çaldıkları konserin live kayıtlarını içeren albümü (Sonic Beatdown) bir dinleyin derim.

  3. Sambalici says:

    ayşenur’un dediği gibi kuvvetli bir geçmişi olan bir grup death angel, ilk albümleri “the ultra violence” adamların esas olayıdır, exodus’dan farklı olarak aynı kalitede geri dönemediler ama hala zevkle dinleniyorlar o ayrı.

  4. ihsan says:

    exodus gibi sonradan açılan bir grup demekle kastım geçmişte yaptıkları güzel işlerin üzerine uzun bir aranın ardından yine güzel işlerle geri dönmeleri.
    benceyse en iyi işleri act iii’tür. hatta öyle güzel bir albümün ardından büyük sıçrama şansını elde etmişken ayrılmaları üzücüdür. bu grubun dağılışı müzik dünyasındaki ayrılıkların en onurlularından. albüm turnesi sırasında davulcu ağır bir şekilde yaralanıyor ve grup, büyük turnesini ve plak şirketiyle olan sözleşmesini iptal edip, davulcu yoksa bizde yokuz diyerek kendini feshediyor.-birileri bonzo diyor, duyuyorum.-
    bana kalırsa evet, son işleri eski işlerinin önünde değil. exodus’e benzettiğim örnekte bu yanlış anlaşılmış. hatta ben killing season’da thrash’den çok hardrock kokusu alıyorum, ama neyse. umarım bu yeni albümde yine gülümsetirler yüzleri.

  5. Ayşe Nur says:

    Evet ufak ama Ayşenur için büyük bir yanlış anlaşılmaymış. :P Act III bence de nefis albümdür ama insanlar neden değerini bilmeyip kötü bu albüm diyor onu da aklım almıyor. Death Angel her daim beni gülümsetecek gruplardan yine de, kendi vasat sınırlarını düşeceklerini de hiç sanmıyorum. Umarım çok iyi bir albüm gelir tabi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.