# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MEGADETH’ten “Rust in Peace”i anma kuşağı
01.02.2010

20. yıl şerefine.

MEGADETH, gelmiş geçmiş en önemli metal albümlerinden “Rust in Peace”in çıkışının yirminci yılı şerefine, Mart başında TESTAMENT ve EXODUS’la birlikte çıkacakları turnede bu albümü baştan sona çalacağını açıkladı.

megadeth_rip_4

Mustaine açıklamasında “Şimdiye kadar ‘Holy Wars’, ‘Hangar 18′, ‘Tornado of Souls’, ‘Take No Prisoners’, ‘Five Magics’ ve ‘Poison Was The Cure’u çalıştık, kalanları da yakın zamanda çalışacağız, bunca yıl sonra bu şarkıların bazılarını çalmak gerçekten de çok zevkli, stüdyoda suratımda kocaman bir gülümsemeyle geziyorum” şeklinde konuşmuş.

megadeth_rip_2

Diğer yandan Mustaine, bu turne ve sonrasındaki Sonisphere turunun ardından Roadrunner altında çıkaracakları son albüm için stüdyoya gireceklerini de söylemiş ve “Bu kadar çok “Rust in Peace” çalınca, o zamanki ruh geri geldi sanki. Chris’i (Broderick) izlerken sanki Marty geri dönmüş gibi hissediyorum, Shawn’u davul başında hiç görmediğim kadar enerjik görüyorum” buyurmuş.

megadeth_rip_1

Hatırlanacağı üzere Mustaine, “Endgame“in çıkışının ardından Roadrunner Records’u kasıtlı olarak albümün promosyonunu yapmamakla ve kendi sanatçılarını arkadan vurmakla suçlamış, albümün ilk haftasında 14.000 satıp sonraki haftalarda bir anda düşmesi yüzünden şirketi açık olarak MEGADETH’e zarar vermeye çalışmakla suçlamıştı. Bu sebepten Mustaine’in Roadrunner’la olan son albüm anlaşması gereği kısa sürede yeni bir albüm yapıp şirketten ayrılması bekleniyordu.

Neler dönmüş arkadaş.

  Yorum alanı

“MEGADETH’ten “Rust in Peace”i anma kuşağı” yazısına 8 yorum var

  1. Mert Salkım says:

    marty hakkaten geri dönse ya.  bir şarkıyı onla beraber çalsalar mesela. dream theater 25.yıl konseri yapmıştı öyle derek sherinian’ıydı, charlie dominici’siydi beraber çalmışlardı.

  2. Evet Marty böyle dönse hatta Türkiye’ye de uğrasa falan :D

  3. Ufuk says:

    sonisphere’da rip’i komple çalarlarsa güzel olur tabi.

  4. Baran Şahin says:

    R.I.P. kadrosunu resimde bile olsa görmek güzel, Mustaine adam değil gerçi o ayrı :)

  5. Cumhur Korkut says:

    Friedman’da da hiç metalci tipi yok ha, marijuanasını çekmiş stüdyoya gelmiş gibi duruyor.

  6. Aeonian_Lich says:

    R.I.P Megadeth, Friedman’s departure was your death. :)

  7. deathless says:

    bence klasik kadro toplanmasın,çünkü şimdiki uğraştıkları müzik tınıları o zamanki megadeth in yanından bile geçmiyor dolayısıylada kaba yerlerimizle güleriz ve o zamana da elimizde olmadan birnevi ihanet etmiş oluruz!

  8. GorioN says:

    ya burdada en azından bi five magics yada rust in peace … polaris çalsalar çok mu yani, ulan inş çallarlar bütün albümü

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.