# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MORBID ANGEL’dan haberler
19.11.2009

“I” ile başlayan albüm adı aranıyor.

Metal müziğin en ilham verici gruplarından MORBID ANGEL’ın beyni Trey Azagthoth, 2010′da çıkacak yeni albüme dair açıklamalarda bulundu.

morbid_1

Grubun şimdiye kadarki alfabetik albüm ismi geleneğini sürdürmesi beklenen “I____” adlı albümün, grubun şimdiye kadar yaptıklarının bir birleşimi olacağını kaydeden Azagthoth, son zamanlarda yoğun şekilde hardcore tekno müzik dinlediğini ve bu müzikten aldığı enerjiyi bambaşka bulduğunu söyledi. “Gece klüplerinde çalan saçmalıklarda bahsetmiyorum, ama bir yerlerde çok karanlık, gitar ve davul içermemesine rağmen çok sert şeyler yapan insanlar var” diyen Azagthoth, albümün bu tarz etkilenimler taşıyıp taşımayacağı hakkındaysa yorum yapmamış.

morbid_2

Albümün bir diğer önemli tarafı da, 1995′te gruptan ayrılan vokalist/bas gitarist David Vincent’ın 15 yıl sonra grupla çalacağı ilk albüm olması.

morbid_3

2009′da atağa kalkarak THE DILLINGER ESCAPE PLANE ve CYNIC’i bünyesine kadan Fransız firma Season of Mist’le anlaşan MORBID ANGEL’ın, yeni albümünden “Nevermore” adlı şarkıyı aşağıdan dinleyebilirsiniz.

“I” ile başlayan albüm adı konusunda yıllardır internette dönen tartışmalar düşünüldüğünde, bir sonraki albümde ne gibi öneriler gelecek merak konusu (Jaguars of Death?).

  Yorum alanı

“MORBID ANGEL’dan haberler” yazısına 7 yorum var

  1. I,Monarch falan var.

    Heretic kadar olsun, canımı yesinler.

  2. heat says:

    oh be sonunda morbid angel sonunda david vincent steve tucker da iyi vokalist ama vincent baska yahu album hakkında en buyuk korkumda tekno mekno olaylara fazla dalıp sıçmaları olmaz umarım boyle bisey

  3. Ayşe Nur says:

    David Vincent’ın hatun uğruna bir kenara itivermesi bile Morbil Angel beklentilerini bitirmedi. Ama yeter lan artık, çıksın şu albüm. Çok bekledik be.

  4. bülent says:

    beni death metal e sevdiren bu grupdan techno&core tarzı şeyler dinlemeye hiç tahammül edemem yaaa!!..umarım trey şaka falan yapıyordur diyelim ve I ile başlaması muhtemel 2.bir COVENANT umalım diyorum….

  5. Baran Şahin says:

    “Nevermore” nefis şarkı idi, en azından beklentilerimi karşılıyordu. 2004 yılından beri nefesleri tutup bekliyorum hala yeni haber yok Season of Mist ile anlaşmaları dışında:/

  6. bülent says:

    yeni şirketlerini tanımıyorum gerçi de….inşallah bu değişim tery in anlattığı saçmalıkların bir parçası değildir!!??..morbid treyin extreme meraklarını test etme yeri olmasa gerek herhalde??en azından bi morbid fanı olarak ben böle düşünüyorum…

  7. bülent says:

    bu arada yeni şarkı gerçekten dehşet bişey!umarım geri kalanlarda aynı derecede dehşet varidirde trey in techno tarzı söylemlerine güler geçeriz böylelikle!..bu arad david in el salvadorla ne bağlantısı var bilen varmı?çoğu konserde bu güney amerika ülkesini ağzında düşürmüyor?

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.