# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Kritikler
FACE DOWN – The Will to Power
| 03.04.2009

Face Down Made Me Do It… Not.

13 yıldır müzik yapan Stockholmlu thrash grubu Face Down, bu süre içerisinde yalnızca 3 albüm yayınlamış. Face Down ile ilgili en önemli konu, tabii ki vokallerde eski The Haunted vokalisti Marco Aro’yu barındırıyor oluşu. The Haunted için gruptan ayrılan Aro, The Haunted’ın doğru yolu bulmasıyla (canımsın Peter) tekrar Face Down’daki görevini devraldı. Davula da Terror 2000’de hız denemeleri yapan Erik Thyselius’u alan Face Down, The Haunted’a oldukça benzeyen ama müzikalitesi tabii ki The Haunted kadar iyi olmayan, yine de oldukça gaz ve enerjik müzik yapan bir grup.

Grubu küçümsemek adına söylemeyeyim ama, hani power metal grupları vardır, “Stratovarius sevenler bakabilirler” falan diye geçerler, işte Face Down için de bunu demek mümkün sanırım. Grup gayet güzel ve okkalı çalıyor, vokaller bildiğimiz Marco Aro, gitar sound’u fazlasıyla sert, hatta gereğinden fazla efekt kullanılmış diyebilirim; şarkılar The Haunted kadar hit potansiyeli barındırmıyorlar ve genelde daha yavaşlar, ama hepsi de dinlenesi parçalar.

Bu yazıdan çıkarılacak sonuç: The Haunted sevenler bakabilirler, ama The Haunted kadar mükemmel olmadığını bilmek kaydıyla.

6,5/10
Albümün okur notu: 12345678910 (8.15/10, Toplam oy: 13)
Loading ... Loading ...
etiketler:
  Albüm bilgileri
Çıkış tarihi
2005
Şirket
Black Lodge
Şarkılar
1. Drained
2. Blood Tiles
3. Heroin
4. Insanity
5. Will to Power
6. Grey
7. Heretic
8. The Delusion
9. War Hog
10. The Unsung
  Yorum alanı

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.